Mummonmökki, 3 koiraa ja vauva

212

Photography

23.06.2020

Toivottavasti teillä oli mukava juhannus! 🙂 Tässä kuvapläjäys meidän juhannukselta… Oikeastaan osan huonekuvista otin jo aiemmin, kun suuntasimme perheemme kesäpaikkaan kolmesti viime viikon sisällä; ensin kuvaamaan yhteen projektiin, sitten maalaamaan punamullalla ulkoseiniä iskän avuksi ja lopulta juhannuksen viettoon torstaista sunnuntaihin osan perheeni kanssa.

Oli aivan ihana juhannus! Pelailua, tennistä, tikanheittoa, paljua, saunaa ja hyvää ruokaa… Paljon touhuamista, mutta rennolla meiningillä. Parasta, kun mukana oli myös ensimmäistä juhannusta viettävä siskonpoikani, rakas kummilapseni! Kuten huomaa, lähinnä hänen kuvaaminen innosti tällä kertaa. 😉

Muuten pidin kameran aika lailla laukussa… En myöskään tainnut katsoa peilistä itseäni kertaakaan koko viikonloppuna, eikä itsestäni ole kuviakaan. Hyvää vaihtelua ja jo pelkästään tämä toi rennon olon! Viime viikko meni muutenkin vähän puolilomaillen täällä Pohjanmaalla, kun kaikki sisareni olivat paikalla. Kävimme monesti uimassa, urheilemassa ja tiistaina minulle järkättiin yllärisynttärit, kuten instassa seuraavat näkivät. Olin niin otettu ja liikuttunut, kun en yhtään osannut odottaa!! Ja mitkä nämä ihanat hellesäät ovat olleet?! Vielä viikko Suomessa ja edelleen näyttää yhtä aurinkoa!

Olimme viime vuonna viettämässä juhannusta samassa paikassa, viime vuoden postaus löytyy täältä. 🙂