Ensimmäinen aamu Balilla

22

Travels

24.02.2017

 

Kukko kiekui kuudelta ja herätti minut muutaman tunnin unien jälkeen. Kuitenkin pirteänä ja innoissani uudesta paikasta yritin saada toisenkin hereille… Halusin vetää heti lenkkarit jalkaan ja lähteä seikkailemaan. Illalla saavuimme Ubudiin niin myöhään, että kävimme vain illastamassa. Tai ”vain”, sillä elämys oli tuokin. Ruoka oli taivaallista. Palataan paikkaan varmasti ja ensi kerralla kameran kanssa, jotta pääsen vinkkaamaan paikasta tännekin paremmin. 🙂

Auringon nousun aikaan tutkimusmatkailemaan lähteminen vaihtui näiden kuvien ottamiseen pienen hotellimme allasalueelta ja aurinkotervehdyksiin omalla terassilla. En ottanut joogamattoa Italiasta mukaan, koska ajattelin ostavani sellaisen täältä. Olenkin käynyt tänään jo kolmessa viimeisen päälle joogakaupassa. Joogamattojen lisäksi täältä löytyy joka kulmasta kaikkea muutakin meikäläisen shoppailuhimot sytyttävää kuten superfoodeja, jooga- ja ayervedakirjoja, luonnonkosmetiikkaa, ihania käsintehtyjä astioita, trendikkäitä vaatteita, balilaisia koriste-esineitä, koruja ja taidetta… Onneksi kamerakalustot (myös drone on mukana!) vievät laukusta sen verran ison tilan, ettei laukuissa ole oikein tilaa ostoksille, muuten voisi edulliset ravintola- ja majoituslaskut komepensoitua aika nopeasti.

Aamujoogan jälkeen menimme hotellimme aamupalalle juomaan vastapuristettuja papaija- ja vesimelonimehuja sekä syömään banaanipannukakkuja. Siitä siirryimme hetkeksi nauttimaan auringosta rantatuoliin ja lukemaan joululahjaksi saamani Jojo Moyesin Jos olisit tässä -kirjaa. Täällä vihdoin ehdin sen mitä todennäköisemmin lukea loppuun.

Aika paratiisissa ollaan… Voisin tottua tällaisiin päivän aloituksiin. 😉 ♥


I just love this place. ♥

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna