Ensifiilikset Englannista

45

Thoughts

30.12.2014

_MG_2982v_MG_2963c _MG_2989casu_MG_2979v Olen ollut täällä nyt kolme kokonaista päivää, kolme ihan superihanaa päivää. Uskon, että tulen viihtymään Englannissa hyvin. Paikka tuntuu jotenkin heti tosi kotoisalta. En ole tosiaan koskaan käynyt Britanniassa Lontoon keskustaa kauempana, joten tämä uusi asuinympäristöni on minulle täysin uudenlainen. Tykkään ensisilmäyksellä todella paljon rakennuksista, asuinalueista, paikallisista ja tunnelmasta. Pidän paljon brittileffoista, -sarjoista ja –kirjoista, joten ehkä tietty kotoisuus tulee siitä, että kaikki on tavallaan niin tutun näköistä ja kuuloista.

Toki on myös eri asia muuttaa Englantiin kuin moneen muuhun maahan. Tänään aamulla luin paikallista sanomalehteä, taustalla kuuluu uutiset tv:stä ja viikonloppuna kävimme katsomassa viimeisen Hobitin elokuvissa. Eilen kävin joogatunnilla ja pystyin tehdä liikkeet ilman, että tarvitsi pitää silmiä auki tai kurkkia ohjaajaa koko ajan. Monessa ei-englanninkielisessä maassa pitkään oleilleena en pidä näitä asioita itsestäänselvyytenä. Voin myös kysyä ihmisiltä tarvittaessa apua. Jopa minun englanninkielen taidollani täällä pärjään alusta asti hyvin ja löydän helposti viihdykettä, luulen että tämä helpottaa asettumista paljon.

Huomenna pääsen käymään tulevassa kotikaupungissani, nyt väliaikaisesti asumme vasta lähistöllä. Olen kuitenkin iloinen, että tulen asumaan melko rauhallisessa paikassa, jossa on silti palvelut lähellä. Täällä minulle on tärkeää, että kuntosali on kävelymatkan päässä ja olenkin jo nyt käynyt muutaman kerran treenailemassa. Kaiken reissaamisen jälkeen, pääsen taas kunnolla urheilemaan, jee!!! Joten hyvinvointipostauksia kyllä tulossa, kun vuodenvaihteen jälkeen palaan normaalirytmiin.

Kaikin puolin täällä kaikki siis paremmin kuin hyvin, toivottavasti myös te olette nauttineet vuoden viimeisistä päivistä! 🙂

vp