Dubrovnik Palace Hotelli

38

Popular

06.09.2016

Dubrovnik Palace-3

VIHDOIN pieni esittely Kroatian reissumme kolmannesta hotellista, siitä jossa olimme pisimpään. Voin suositella Dubrovnik Palace hotellia kaikille, jotka haluavat nauttia Dubrovnikin ainutlaatuisesta keskustasta, mutta yöpyä kuitenkin rauhassa kaupungin vilskeestä. Me esimerkiksi poikaystäväni kanssa tykkäämme kaupunki-rantaloma yhdistelmistä ja siksi päädyimme tähän hotelliin. Aamut haluamme ottaa rauhassa hotellilla, urheilla, syödä rauhassa aamupalaa ja rentoutua pari tuntia meren äärellä. Liian pitkään lököily ei kuitenkaan meitä kiinnosta ollenkaan ja siksi tarvitsemme kaupungin tarjoamia ravintoloita, nähtävyyksiä ja tekemistä ympärille. Dubrovnikista tosiaan pääsi helposti myös lautalla lähisaarille, joten lomamme oli onnistunut kombo kaikkea.

Dubrovnik Palace-43 Dubrovnik Palace-44 copy Dubrovnik Palace-35 copy copy Dubrovnik Palace-13 Hotel room Dubrovnik Palace-14 Dubrovnik Palace-18 copy Dubrovnik Palace-42 sport Dubrovnik Palace-30 sea

HOTELLIN PLUSSAT JA MIINUKSET:

+Merinäkymä ja ihana parveke! En ole koskaan hengaillut hotelliparvekkeella niin paljon kuin tällä reissulla. Tilasimme huonepalvelustakin ruuat pari kertaa huoneeseen, että saimme syödä ”meren päällä”. Esimerkiksi viimeisen kollaasin kuvat ovat parvekkeelta.
+Urheilumahdollisuudet. Tenniskenttä oli ihan paras ja kovassa käytössä! Myös kuntosalia ja kauniita näköala lenkkeilypolkuja tuli hyödynnettyä.
+Hotellihuone oli viihtyisä ja hyvän kokoinen.
+Ainakaan toukokuussa hotellissa ei ollut ruuhkaa, vaan fiilis oli todella rauhallinen.
+Bussi lähti hotellin edestä tiuhaan tahtiin suoraan keskustaan. Tämä oli todella kätevä!
+Auringonlaskut ja henkeäsalpaavan kaunis panoraamanäkymä hotellin aulasta, jossa oli jätti-ikkunat.
+Tyylikäs hotelli ja kivasti eri ravintoloita, muutama putiikki ja eri paikkoja ottaa aurinkoa.
+Sijainti

-Zadarin hotellimme jälkeen, ruoka tuntui aavistuksen pettymykseltä. Tosin viimeisenä päivänä vasta lounastettiin hotellin hienoimmassa ravintolassa Maslina Tavernissa ja se oli superhyvä. Aamupala oli kuitenkin eri ravintolassa ja se oli ihan jees, mutta ei loistava ja terveyskahvilankin smoothiet olivat pettymys sen jälkeen kun oli juonut Zadarissa oikeasti inspiroivia vihersmoothieta.
+/- Viiden tähden hotelliksi olisi voinut odottaa parempaa varustelua huoneissa (sandaalit, rantakassi, pumpulilappuja, hintaan kuuluvat vesipullot tms…) tai edes ekstrahyvää palvelua. Nyt kyllä joka päivä huoneeseen jätettiin suklaakonvehdit ja kaikki perusjutut löytyi, mutta kokemuksen mukaan monet tämän tason hotellit ovat panostaneet johonkin ekstraan.

Mutta summa summarum, voin suositella. 🙂

Lisää postauksiani Kroatiasta:

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera
Split/ Raddisson Blu Resort
Dubrovnik
5 x Restaurant Tip to Dubrovnik
A Day in Kolocep Island

VP2

Tallenna