9 Kuvaa ja ajatusta New Yorkista

21

Travels

24.11.2016

nyc1-copy

1. Ensimmäinen ostokseni täältä oli & Other Stories:in pipo. Täällä on ollut ihan älyttömän kova tuuli ollut koko ajan, joten pipo on aika kiva. 😉

2. Ostimme alkuun viikon metrokortin ja taksia ei ole tarvinnut kuin kerran lentokentältä tulon jälkeen. Taksihan NYCissä on myös melko edullinen vaihtoehto ja olen kuullut myös paljon hyvää Uberista täällä, mutta tosiaan pääosin olemme kulkeneet jalan ja metrolla. Citymapper -sovellus on superkätevä apuväline täällä liikkumiseen.

3. Eilen kävimme Wall Streetillä. Vaikuttava nähtävyys, joka on mielestäni myös yksi parhaista paikoista kuvaamiseen!

4. Nämä kollaasin kuvat ovat kaikki puhelinkuvia (Sony Xperia). Onneksi nykyään ei tarvitse raahata kameraa aina mukana. Toisaalta näilläkin säillä New York on kuvauksellisempi kuin moni paikka kesällä.

5. Tänään täällä on Thanksgiving -päivä ja mekin ajateltiin ottaa rennommin neljän päivän sykkimisen jälkeen. Kysyin paikallisilta ystäviltä, mikä on must amerikkalainen herkku ja he passittivat meidät kuuluisaan Magnolia Bakeryyn ostamaan ainakin suklaa cupcaket ja pyytämään maistiaiset banana puddingista. Jonot olivat eilen illalla reippaasti ulos asti, mutta ihan kokemuksena kannatti jonottaa. En yleensä ole ollenkaan cupcakejen ystävä, mutta nämä olivat kyllä parhaat maistamani!

6. Tämä reissu on ollut ihanan sosiaalinen ja olen saanut kunnon kielikylvyn heti alkuun. On ollut tosi antoisaa, kun melkein koko ajan on ollut joku paikallinen ”opas” mukana viemässä eri paikkoihin ja kertomassa, mihin kannattaa mennä syömään jne… 🙂 Tähän asti ainakin tämä reissu on ylittänyt odotukset ja tuntuu, että miten vajaassa viikossa voi nähdä, tutustua ja kokea niin paljon. Tänä kiitospäivänä mun on tosi helppo olla kiitollinen. 🙂 ♥

7. Ajattelin, että voisin tehdä pian pitkästä aikaa meikkivinkki-postauksen, jos sellainen kiinnostaa?! Täältä on tullut hankittua Sephorasta jo useampi hyvä täsmätuote.

8. Viime päivinä lenkkarityyli on tullut tutuksi. Päätin pudottaa laukusta tennarit pois, jotta sain enemmän tilaa muulle ja olenkin kävellyt kaupungillakin useasti juoksulenkkarit jalassa. Mutta en ole ainut. Jumppatrikoot+lenkkarit+siistimpi takki yhdistelmää näkee täällä joka paikassa. Käveltyä on tullut joka päivä ainakin 10 km, joten hyvät kengät kävelyyn ovat ihan ehdottomat.

9. Lehtikaalia, kvinoaa, myskikurpitsaa, granaattiomenaa, paahdettuja pähkinöitä… Täällä on niin helppo löytää herkullista ja terveellistä kasvisruokaa! Kokoan reissun lopussa kaikki parhaat kahvila/ravintolavinkkini yhteen. ♥

VP2

Tallenna

Tallenna

Tallenna