7 x Suosikki

35

Beauty

23.01.2018

Mietin tässä yksi päivä, että voisin tehdä postauksen tämän hetken suosikkijutuistani. Kun löydän yhden hyvän jutun hurahdan ja pitäydyn siinä päivästä toiseen. Tässä tämän hetken listani, nämä ovat juuri nyt niitä lempijuttujani, jotka ovat jollain tapaa päivittäin elämässäni. Osa jutuista saatu testiin blogin kautta.

1. Klementiinit – Tänä vuonna omenat, banaanit, melonit ja ananakset ovat vaihtuneet sitrushedelmiin. Olen ensimmäistä kertaa elämässäni himonnut mandariineja, tai tarkemmin sanottuna juuri klementtiinejä. C-vitamiinia on ainakin tullut tankattua päivittäin.

2. Lakritsijauheella kuorrutetut taatelit – Taatelit ovat ikiherkkuni. Mutta tuoreiden medjool-taateleiden (joiden kiven tilalle olen laittanut mantelivoita) olen löytänyt uuden rakkauskombon. Nyt Suomessa olen syönyt hävettävän paljon lakritsijauheella kuorrutettuja taateleita. Näitä löytyy marketeista joko HeVi-osastolta tai sitten sieltä, missä on pähkinät ja kuivatut hedelmät.

3. Goodion raakasuklaat Wild Blueberry ja Licorice & Sea Buckthorn – Kolmaskin viime aikojen ruokahimotus on raakaruokaa, vaikka kerroin ayurveda jutuissa, että olen onnistunut hyvin vaihtamaan tallaisen kylmän/kuivan ruuan lämpöiseen ”kunnon” ruokaan. Olenkin petrannut tässä paljon, mutta silti, minkä sitä luonnolleen mahtaa: makeat napostelvat vetävät puoleensa minua. 😉 Onneksi Goodion raakasuklaissa ei ole mitään ylimääräistä ja herkutellessa tulee tuettua suomalaista hyvillä arvoilla varustettua yritystä. Lakritsi-tyrnimaun lisäksi villimustikasta on tullut toinen suosikkimakuni.

4. Bullet Journal & pistevihko – Hurahdin viime syksynä seurailemaan Bullet Journal – juttuja youtubesta ja vaikka ajatus tästä itse tehdystä luovasta kalenteri-päiväkirja-muistikirja yhdistelmästä on viehättänyt minua jo paljon kauemmin, en ole tarttunut tuumasta toimeen. ”BuJo” on tuntunut liian työläältä, koska tiedän, että haluaisin joka sivun olevan siisti, kaunis ja koristeltu. Todennäköisesti tässä kävisi niin, että käyttäisin enemmän aikaa piirtelyyn ja käsialan hiomiseen (kuten koulumuistiinpanoissa), kuin itse päätavoitteiseen eli elämän hallintaan. No tavallaan olin väärässä. Testasin viime syksynä yksinkertaisinta mahdollista taktiikkaa ja tämä toimi minulla loistavasti. Nyt löysin vuoden alussa täydellisen pistevihon Suomalaisesta kirjakaupasta (tällainen toimii parhaiten monen mielestä juuri Bullet Journal -vihoksi) ja päätin taas aloittaa. Tällähetkellä pidänkin kuukausikalenteria tietokoneella, mutta viikko- ja päivätasolla käytän yksinkertaista tapaa tehdä Bullet Journalia. Jos Bullet Journal on vielä vieras, niin näillä edellä mainituilla sanoilla googlesta ja instagrammista löytää vaikka millä mitalla sivuja, blogeja, tilejä ja videoita (myös suomeksi).

5. Lumenen uudet luomivärikynät (etenkin sävy 1) – En ole varmaan koskaan saanut mistään yksittäisestä meikistä näin paljoa kyselyitä kuin tästä. Sain tällaisen kynän juuri ennen Meksikoa testiin ja se on syrjäyttänyt käytöstä kaikki muut luomivärit. Niin helppo, nopea ja pysyvä silmämeikki!

6. ”Sukalliset” juoksukengät / Adidas by Stella McCartney ULTRABOOST X Mid Shoes – Näiden kenkien todellisen hienouden olen tajunnut vasta Suomen pakkasissa. Kengät saa vedettyä nopeasti jalkaan kuin sukka, paljaat nilkat eivät vilku, vaikka olisi vähän lyhyemmätkin trikoot ja muutenkin kengät tuntuvat astetta lämpimämmiltä. Mukavimmat juoksukengät talvella!

7. LuinSpa merkin Bring me the SUNSHINE -tuoksukynttilä – Rakastan kynttilöitä, mutta etenkin laadukkaita tuoksukynttilöitä. Tämä suomalaisen LuinSpa -merkin ihanan raikas vesimelonilta ja omenalta tuoksuva kynttilä on ilahduttanut viime päivinä kovasti. Sytytän tämän aina kämpillä ollessani. ♥