5 Luonnollista kosmetiikkavinkkiäni / Tata Harper

25

Beauty

16.02.2016

_MG_4831

*yhteistyössä Naturelle.fi

Iho on ihmisen suurin elin. Monet meistä lukevat jo ruokapakettien tuoteselosteita ja tottuneesti skippailemme e-aineita ja muita epämääräisyyksiä. Olemme, mitä syömme. Mutta jos olemme kiinnostuneita terveydestämme ja hyvinvoinnistamme, pitäisi meidän miettiä myös muutakin kuin syömäämme kemikaalikuormaa. Myös ihon kautta elimistöömme imeytyy erilaisia aineita ja se oli ensimmäinen syy, miksi muutamia vuosia sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta. Enää en keksi yhtään syytä, miksi en käyttäisi luonnonkosmetiikaa ihonhoidossa, päin vastoin.

Naturelle.fi on tutustuttanut minut pariin erityisen ihanaan ylelliseen luonnonkosmetiikkamerkkiin. Osa teistä saattaakin muistaa postaukseni viime kesältä Tata Harperista (tai jonkun muun postauksen, jonka yhteydessä olen maininnut tuotteista). Ihastuin Tata Harperiin nimittäin täydellisesti viime kesänä… Jokainen kokeilemani tuote oli täysi 10. Olen tosi iloinen, että sain Naturelle.fi:ltä lisää Tata Harperin tuotteita testaukseen ja pääsen taas jakamaan teille alekoodin verkkokauppaan.

Tässä alla olevassa kuvassa ovat voidemaiset poskipuna-huulipunat, jotka ovat olleet käytössäni koko vuoden.

MG_0236-860x573 _MG_4800m

Tata Harperin tuotteissa kaikki kolahtaa. Tatan filosofia, tuotteiden tuoksu, purnukat, tuoteselosteet, toimivuus… koko konsepti on tosi onnistunut ja jos kaipaa ylellistä luonnonkosmetiikkaa voin suositella Tata Harperia 100%. Tuotteet ovat mielestäni vielä erityisen riittoisia, mikä kompensoi hintaa aika paljon. Suosittelen katsomaan tämän mielenkiintoisen videopätkän. Videossa näytetään muun muassa, millaisista raaka-aineista ja kuinka tuotteet valmistetaan, sekä mistä kaikki lähti kymmenen vuotta sitten. Jokainen on varmasti samaa mieltä, että Tatan oma hehkuva olemus ja ainakin kymmenen vuotta nuoremman näköinen iho puhuvat aika hyvin tuotteiden toimivuuden puolesta… 🙂

_MG_4858-2 kopio

Sain tällä kertaa testattavakseni viisi eri tuotetta. Yllättävin, erikoisin ja jännittävin oli Love Potion, Limited Edition. Vai miltä tämä kuulostaa: ”Tästä pullosta löydät nestemäisen rakkauden – aromaattisen, kymmenen maailman voimakkaimman, sensuaalisuutta ja rakkautta lisäävän eteerisen öljyn yhdistelmän. Houkuttele puoleesi kaikki maailman hellyys ja rakkaus ja anna sisäisen vetovoimasi loistaa!”

Kieltämättä aika huumaava tuoksu!

_MG_4849

Smoothing Body Scrub Vartalokuorinta tuli täydelliseen aikaan. Mikään ei ole mielestäni parempi aika alkaa kuoria ihoa säännöllisesti kuin kevät! Tässä kuvaus ihanasta tuotteesta, jolla itse aion nyt valmistella vartalon ihon kesäkauteen:

”Koe kylpylätasoinen ihonkuorinta kotona. Tämä täyteläinen vartalokuorinta kuorii hellävaraisesti ja kosteuttaa ihoa syvältä jättäen ihon pehmeäksi ja antaen sille ihanan hehkun. Voide sisältää ihoa tehokkaasti kuorivan viiden biologisesti hajoavan ainesosan yhdistelmän. Himalajan- ja havaijinsuolat, karpalokuitu, aprikoosinsiemenjauhe ja luomusokeri poistavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja ihon epäpuhtauksia jättäen ihon pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Argaaniöljy yhdistettynä ainutlaatuiseen Tata Harperin yrttiuuteyhdistelmään (arnika, sinimailanen, mesiangervo, kurkkuyrtti ja kehäkukka) kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti antaen sille samanaikaisesti ravinteita.”

_MG_4828

Fortifying Body Lotion Vartaloemulsio tuntuu ylelliseltä. Tykkään pumppupulloista jostain syystä erityisen paljon ja tämä pullo esteettisyydessää näyttää hyvältä näkyvilläkin paikalla. Vartaloemulsio levittyy ja imeytyy hyvin.

”Tämä ylellinen vartaloemulsio toimii tehokkaana vahvistavana ja korjaavana anti-ageing -seerumina koko vartalolle. Tehokkaan kosteutuksen ansiosta iho näyttää ja tuntuu hyvinvoivalta. Auttaa tasoittamaan ihoa ja vähentämään selluliittia. Tehokkaat ruusu-uutteet uudistavat ihoa ja antavat sille heleyttä. Tuotteen sisältämät ihoa suojaavat ja pehmeyttävät ainesosat rauhoittavat kuivaa ihoa ja tehostavat ihon luonnollista kosteutusta. Iho tuntuu silkinpehmeältä ja uudistuneelta.”

_MG_4817

Minut hyvin tunteva voisi päätellä, mistä viidestä saamastani testituotteesta tuli taattu luottotuotteeni… Olen nimittäin sanonut useammassakin haastattelussa ja kyselyssä parhaaksi meikkikikakseni valovoiteen, jota laitan erityisesti poskipäihin. Tämä raikastaa ilmeen ja kun valo osuu voidekohtaan, korostaa se kauniisti parhaita puolia ja kasvojen luustoa. Etenkin valokuvissa tällä on suuri ero. Mielestäni valo/korostusvoiteen pitää olla vielä voidemainen. No olin aika iloinen, kun sain testiin juuri Tata Harperin Very Illuminating Valovoiteen. Ihan täydellinen uusi luottovoide ja taas yksi tuote, joka tulee nyt korvatuksi synteettistä voidetta paremmalla luonnonkosmetiikkavoiteella. Suosittelen!

tataharber kopio

Lisäksi sain testiin niin ikään hyvän Very Bronzing Varjostusvoiteen. Alla oleva kuva havainnollistaa sitä, kuinka näitä tuotteita käytän. Mallintyössä opin tämän meikkikikan ammattilaisilta jo varhain, mutta nyt kasvojen kolmiuloitteisuuden lisääminen meikillä tuntuu olevan tämän hetken suurin hitti muuallakin kuin kuvauksissa. Suosittelen testaamaan, jos ei jo käytä varjostus/valovoidetta. Piirsin photoshopilla tummat viivat näyttämään, mihin itse levitän varjostusta ja vaaleat viivat, mihin laitan valovoidetta. Tärkein on tietysti häivytys, sillä tämän meikin rajoja ei missään nimessä kuulu havaita! 🙂

tataharber kopio kopio

Olen itse tosi innoissani Tatan tuotteista ja olisi kiva kuulla teidänkin kokemuksia merkistä, jos olette käyttäneet tuotteita? Tässä vielä alekoodi, jonka sain jakaa teille:

Koodilla VILMA15 blogini lukijat ovat oikeutettuja -15% alennukseen Naturellen kaikista normaalihintaisista tuotteista (poislukien May Lindstromin tuotteet). Etu on voimassa 29.2. asti. Verkkokauppaan pääset TÄSTÄ.

VP2