3 x Erilainen blogivinkki

11

Life

02.10.2016

blogit blogivinkki-copy

 

blogivinkit

 

Olen aina tykännyt lukea vähän kaikenlaista. Nyt kun en saa suomenkielisiä (tai edes englanninkielisiä) lehtiä kovin helposti käsiini, tulee luettua enemmän netistä artikkeleita, uutisia ja blogeja. Ajattelinkin jakaa muutaman blogivinkin pitkästä aikaa… Nämä ovat  suomalaisia blogeja, joita tykkään lukea, mutta jotka eivät edusta ehkä sitä tyypillisintä muoti/lifestylebloggareiden skaalaa.

1. Olgan Kotona
Blogia pitää suuresti ihailemani Olga Temonen ja kuten blogin nimikin viittaa, blogissa ollaan aika pitkälti Olgan kotona – maatilalla. Tykkään Olgan blogissa, ja oikeastaan nimenomaan Olgassa itsessään, maanläheisyydestä ja huumorintajusta. Pari vuotta sitten olin Sveitsissä Olgan kanssa yhteisellä työreissulla ja heti ensivaikutelmani oli, että tuosta ”salkkareista tutusta näyttelijästä” ei voi olla pitämättä. Niin aito, hauska, sydämellinen ja jotenkin rempseä tyyppi!

Varsinkin tänä kesänä olen koukuttunut seuraamaan Olgan blogista, kuinka hän pisti pystyyn oman kotieläinpihan. Inspiroidun aina ihmisistä, jotka käärivät hihat ja toteuttavat unelmiaan! Olgan Farmin lisäksi nainen on muun muassa hoitanut kolme lasta, liudan eläimiä, vääntänyt muutamia kirjoja, näytellyt, blogannut, tuottanut miehensä kanssa Teit Meistä Kauniin -elokuvan (oletteko muuten jo nähneet?).. ja mitäs vielä. 😀 Nainen, jolle ei voi kuin nostaa hattua. Suosittelen tätä blogia kaikille, jotka haluavat nauraa, samaistua ja viihtyä. Lukekaa esimerkiksi viimeisin postaus: Nyt erotaan!

2. Ajattelun ammattilainen
Lauri Järvilehdon
pitämää blogia olen lukenut todella kauan. Tämä blogi oli yksi syy, miksi hain aikoinaan lukemaan teoreettista filosofiaa ja opiskeluaikana luinkin blogia paljon. Blogissa on ajatuksia oppimisesta, hyvinvoinnista, itsensä kehittämisestä ja ajattelusta. Olen saanut täältä aikoinaan paljon inspiraatiota omaan ajatteluun. Nykyään olen lukenut blogia enää satunnaisesti, mutta luin joku aika sitten Laurin Upeaa työtä-kirjan ja voin myös suositella sitä! Lue esimerkiksi postaus: Suomi tarvitsee Piilaakson henkeä. 🙂

3. Heli Ingeborg
Ihailen rohkeita ihmisiä, niitä jotka eivät pelkää päästää lähelleen, näyttää omaa haavoittuvuuttaan. Ihailen sitä, että joku osaa kirjoittaa niin kauniisti, että paikka ja aika ympäriltä katoaa. Kun tavalliset, samaistuttavat asiat osataan pukea oivaltaviksi sanoiksi. Kun pienistä iloista löydetään suurta. Tätä on mielestäni Heli Thorénin elämänmakuinen blogi. Olen tavannut ja jutellut Helin kanssa useampia kertoja ja Heli on mielestäni hyvin herttainen ja ihana. Tykkäsin kovasti Helin viimeisimmän postauksen ajatuskulusta ja siitä, miten hän tunteista kirjoitti. Kannattaa lukea postaus: Minusta tuli vihainen.

Tässä vielä muutama muu viikolta mieleen jäänyt postaus:
Säästämisestä/ Mona´s Daily Style
Tänään nauratti: 5 x blogiklassikko / Tickle Your Fancy
Pinkki punajuuripizza (+viikunoita & vuohenjuustoa) /Syötävän hyvä

Kiinnostaako teitä tällaiset blogilukuvinkit jatkossa? Kommenttiboksiin otetaan mielellään myös vastaan teidän vinkkejä!! 🙂 Mukavaa sunnuntaita! ♥

VP2

Tallenna