10 Faktaa unelmakodistani

27

Life

04.06.2017

Koska haaveilu on hauskaa, päätin tänään kertoa teille, mistä haaveilen… 😉

Oma (katosta lattiaan itse sisustamani) koti on haaveilulistallani melkeinpä ykkösenä, joten aina vähän väliä selailen pinterestistä sisustus- ja kotijuttuja sekä suunittelen mielessäni unelmieni kotia. Viihdyn kuitenkin varsin hyvin tällä hetkellä Italiassa unelmapuutarhan keskellä, joten ei asialla minulle mikään kiire ole, vaikka vielä joskus tulevaisuudessa toivonkin pääseväni suunnittelemaan ja sisustamaan itse alusta alkaen. 🙂

TOP 10 Asiaa unelmakodistani:

1♥ Valoisuus ja raikkaus ovat ehkä ykköskriteerejäni. Paljon ja isoja ikkunoita!
2♥ Melko minimalistinen ja skandinaavinen tyyli.
3♥ Huonekalut ja tekstiilit olisivat moderneja, mutta maanläheisiä.
4♥ Haaveilen vaatehuoneesta ja meikkipisteestä. Haluaisin, että kaikille asioille olisi oma paikka ja säilytys järkevästi suunniteltu.
5♥ Niin ikään haluan jooganurkkauksen sekä työpisteen! Teen töitä kotoa käsin, samoin kuin treenaan usein kotona, joten nämä ovat hyvin perusteltuja. 😉
6♥ Muuten haluan mahdollisimman vähän tavaraa kotiini, mutta jättimäisen kirjahyllyn aion hankkia, jonne saan kaikki kirjani.
7♥ Keittö on kotini kuin kotini sydän ja tilava keittiö on must. Olohuonetta en edes tarvisi – saati televisiota, mutta saareke ja tarpeeksi työtilaa olisi unelmani.
8♥ Valokuvaan kotona paljon, joten haluan, että kotini olisi samalla studioni. Tämän takia paljon valoa, tilaa, mutta myös erilaisia pintoja ja maanläheisiä tummia ja vaaleita sävyjä.
9♥ Muuten näen, että unelmakotini olisi vaalea, raikas ja kirkas, mutta makuuhuoneen haluaisin olevan tunnelmallinen, jopa aika tumma.
10♥ Unelmakodissani on aina tuoreita leikkokukkia ja paljon viherkasveja.

Kuvat Pinterestistä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna