10 Random Facts about Me

21

Life

16.09.2016

facts

1. En ole katsonut Netflixistä mitään muuta kuin Making a Murderer dokumenttisarjan. Siitä huolimatta olen jo pari vuotta maksanut joka kuukausi kyseisestä palvelusta…

2. Olen kertakaikkisen surkea tv-sarjojen kuluttaja. Minua ei saa telkkarin ääreen koskaan yksin. Sama pätee mobiilipeleihin, enkä olekaan matopelin jälkeen koukuttunut yhteenkään.

3. Sen sijaan nyt ulkomailla asuessa leffat kuuluvat ehdottomasti viikonloppuihin ja iTunesista vuokrataan/ostetaan poikaystäväni kanssa leffoja välillä jopa kolmekin viikossa. Suunnilleen niin, että kun Suomi-visiitillä käyn Makuunissa, olen nähnyt jokaisen uutuusfilmin hyllyssä.

chia1

4. Aina ennen kuin valitsen elokuvan, katson IMDb:stä arvostelut. Lähes kaikki yli 7.5/10 katson, komedioissa myös yli 6.5/10 saaneet.. Mutta, jos leffa on saanut alle 6/10 minua ei kiinnosta tippaakaan.

5. Ihailen ihmisiä, joilla on rohkeutta tehdä stand up -komiikkaa tai improvisaatioteatteria maksavan yleisön edessä. Ihan vain siksi, etten ikinä edes uskaltaisi itse yrittää. Jotenkin vaivaannuttavia muistoja tältä osin lukion (muuten kivoilta) valinnaisilta draama-kursseilta. 😀

6. Minulla on tosi kliseiset näyttelijälempparit. Naisissa esimerkiksi Sandra Bullock, Julia Roberts, Meryl Streep, Anne Hathaway, Reese Witherspoon, Natalia Portman ja Alicia Vikander. Miehissä muun muassa Matt Damon, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper ja Eddie Redmayne.

img_8051-copy

7. Tutkin välillä aika neurottisesti luomiani ja sitä tapahtuuko niissä muutoksia. En silti ole koskaan käynyt tarkistuttamassa luomiani….  (?!) Ikuisuusasia to do -listallani.

8. Minun piti harjoitella ajamaan autoa täällä Italiassa… Mutta rehellisesti sanoen tämä projekti ei ole ihan osunut vielä maaliinsa. Ensimmäinen ”ajotuntini” meni suunnilleen niin, että alun vuoristopätkät ajoin kahtakymppiä ja kaupunkiajossa todettiin poikaystäväni yhteen ääneen, että minun pitäisi varmaan mennä autokouluun uudestaan opettelemaan liikennesääntöjä… Ja nyt tästäkin on jo kaksi viikkoa.

9. Kuten muutamasta edellä mainitusta asiasta huomaa, joissain asioissa saatan olla todella saamaton. Mutta siiten kun alotan ja vain ryhdyn asiaan, siitä ei tulekaan loppua… Inhoan jättää asioita kesken tai tehdä puoliteholla. Jos siivoan, siivoan sitten kaiken. Jos teen postausta, en lopeta ennen kuin olen valmis. Jne… Monesti huomaan unohtaneeni syödä järkevään aikaan tai katsoa kelloa, kun uppoudun siihen, mitä milloinkin teen. Ja osaan olla myös hyvin sinnikäs… Varsinkin jos minua ärsyttää, etten onnistu, niin sitten en tasan jätä asiaa siihen, vaan harjottelen ja harjottelen, yritän ja yritän, kunnes olen oikeastaan niin väsynyt, että onnistumismahdollisuudet ovat jo aika huonot.

img_1622

10. Saan ensi viikolla maanantaista torstaihin yhden bloggaajakollegani tänne Italiaan kylään. En millään malta odottaa!!! Luvassa ainakin paljon kuvailua. 🙂

Lisää vastaavia postauksiani löytyy täältä ja täältä.

Kivaa viikonloppua kaikille! ♥
VP2

Tallenna