What I ate Yesterday?

21

Food

27.08.2015

_MG_7601
Ajattelin eilen aamulla, että blogini kaipaa nyt enemmän hyvinvointijuttuja matka-, asu- ja kauneusjuttujen ohelle, joita kertyi tavallista enemmän Suomessa reissatessani. Päätin, että kuvaan päivän ruokani.

No ajattelin aamulla, että kun vihdoin pääsin omaan keittiöön tekisin jotain inspiroivaa, uutta ja sellaista, josta voisi ottaa ideaa. Todellisuudessa olinkin niin väsynyt, että treenit vaihtuivat parin tunnin päikkäreihin ja muun ajan istuinkin koneella töiden teossa. Kulutus jäi siis minimiin, samoin kuin ruokiin nähty ajatus. Tässä ei siis mitään jännää ole, mutta menköön. Toisaalta nämä ovat kaikki sitä perusruokaa, mitä meillä syödään eniten.

Aamupalalla söin puolikkaan avokadon, kaksi keitettyä kananmunaa ja pari riisikakkua. Ravintolisät ja vihreä tee kuuluvat aamuihini.

_MG_7636
Lounaaksi tein itselleni runsaan vuohenjuustosalaatin (vuohenjuustoa menikin enemmän kuin kuvassa). Ohessa söin avokadolla+tonnikalalla päällystetyn riisikakun.

ruuat

Välipalaksi söin päivän aikana tuoreita mansikoita ja pensasmustikoita sekä omenan ja banaanin. Kahvia tuli juotua pariin otteeseen soijamaidolla ja seuraksi meni luomu välipalapatukka ja pari parapähkinää. (Mustikoista ja pähkinöistä ei kuvaa.)
_MG_7642
Illalliseksi teimme uunilohta ja jälleen sen kanssa runsaasti salaattia. Mukana oli pinaattia, basilikaa, tomaattia, kurkkua, porkkanaa, paprikaa, varsiselleriä, siemeniä ja oliiviöljyä. Myös pieni kiekko paistettua vuohenjuustoa.

_MG_7667 Illalla join vihreää teetä ja napostelin aivan ihania Lovechockin uusia raakasuklaalla päällystettyjä mulperi/hampunsiemen herkkuja.

Urheiltua ei tullut tosiaan ollenkaan, mutta luulen että olin enemmän levon/unen tarpeessa. Huomenna tulossa Q&A vastauksia! 🙂
vp