Viikonloppubrunssin Menu

26

Food

30.05.2015

brunssi kulho
Viime sunnuntaina valmistimme loistavan brunssin kotioloissa. Voisiko paremmin viikonloppuaamua viettää, kuin istumalla rauhassa ja pitkään ruokapöydän ääressä! Tässä kotitekoisessa brunssissa oli kaikki elementit kohdallaan. En olisi voinut kaivata mitään muuta aamiaispöytääni. Nam!

menu brunssi alkuruuat

Yhdessä ruuan valmistaminen on mukavaa ja osa koko juttua, mutta toisaalta brunssit voi järjestää nyyttärityyliinkin. Viime sunnuntaina kaikki maistui tosi hyvälle ja tulipa saatua muilta tekijöiltä myös uusia vinkkejä omaan keittiöön. Esimerkiksi aion jatkossa itsekin kokeilla leikata ananaksen kuvan osoittamalla tavalla. Jos onnistun yhtä hyvin, niin teen tutoriaalin blogiin! 😉

_MG_7664
Kotibrunssilla on helppo huomioida erilaiset ruokavaliot ja mieltymykset. Ei tarvitse maksaa ns. turhasta, kun voi tehdä menun juuri sen kyseisen seurueen suosikeista.

_MG_7626
Oli hauskaa, kun porukassamme oli niin monta esteetikkoa. Itse yleensä aina kortistelen ruoka-annokset, mutta nyt näiden kuvien annoksista on suurin osa muiden tekemiä.

_MG_7650Kun tarjoiltavaa on monenlaista, riittää pienemmät annoskoot, jotta jaksaa maistella eri juttuja. Tähän yksinkertaiseen marjasmoothiehen tuli pakastemustaherukoita, banaania ja mantelimaitoa.

_MG_7665
Pannukakut syntyivät nopeasti kananmunasta, kaurahiutaleista, banaanista, kanelista ja kardemummasta.

_MG_7659   leivät_MG_7702

Alkuun nähty vaiva palkitsee, koska loppupäivänä ei tarvitse juuri kokkailla. 😉

Tämä viikonloppu meneekin meillä sitten sisarusteni ylioppilasjuhlien parissa, joten notkuvia pöytiä riittää tänäkin viikonloppuna. Nyt juhlimaan, jee! 🙂

vp