Soft & Comfy

26

Style

27.08.2015


_MG_5032_MG_4934_MG_4924_MG_5010_MG_4942 copy_MG_4913_MG_5021 copy_MG_5035

*Yhteistyössä Ecco


En ole mikään tennarityttö, vaan yleensä valitsen sporttiset lenkkarit silloin kun jalassani ei ole nilkkureita, bootseja, korkokenkiä tai avokkaita. Näissä asukuvissa olevat Soft 7 -tennarit ovat kuitenkin nyt poikkeus kenkäkaappiini. Kun kävelin ensimmäistä kertaa uusilla tennareillani, reagtioni oli, että wau miten mukavat kengät. Kenkien valmistajan, Eccon, maineen tuntien se ei ehkä ole mikään suurin yllätys.

Sen sijaan uudempi juttu on se, että pari viikko sitten olin Stockan kuvauksissa, jossa ulkoilupukuja kuvatessa sain siistit beiget maiharit jalkaan ja ihailin niitä ääneen. Stylisti vastasi minulle, että ”No niimpä.. En pääse millään yli, että ne ovat eccot”.

Ei minulla olisi tullut mieleenikään, että nuo siistit kuvauskengät tai todennäköiset syksyn luottokenkäni tulevat olemaan merkin, jonka mielikuvat ovat yleensä lähinnä mummokenkiä ja työjalkineita.

Ecco tuli tunnetuksi 70-luvun lopulla nimenomaan erityisen mukavista kengistään. Ergonomisia, istuvia, vastuullisesti valmistettuja ja laadukkaita kengät ovatkin. Maailman maineeseen mukavuudella itsensä brändännyt merkki on kuitenkin tehnyt kunnon nuorekkuuspäivityksen –ja mielestäni varsin onnistuneen ja trendikkään sellaisen.

Toki niitä aikaisempiakin tyylejä mallistoista löytyy, mutta uutta on se, että Eccolta löytyy nyt oikeasti katu-uskottavia malleja, jotka ovat esimerkiksi ihan täydellisiä kaupunkilomille, joissa tulee käveltyä paljon. Soft 7 tennarit ovat paitsi niin ihanat jalkaan, myös pehmeän nahkansa ansiosta tyylikkäät. Nämä istuvat mielestäni naisellisempaankin tyylin, joten uskon, että nämä tulevat olemaan varmasti käytetyimmät tennarini. Sama malli löytyy myös kokovalkoisena. Suosittelen tutustumaan paremmin merkin valikoimaan ja katsastamaan koko Soft 7 malliston Eccon nettisivuilta.

Ecco Soft 7 shoes
Gina Tricot dress
Zara
jacket
Chloé bag

Kuvat/ Alexa
edit by me
vp