Savusaunaa, sup-joogaa ja suolaista puuroa

5

Wellness

03.09.2018

En ole koskaan aikaisemmin ollut Vierumäellä, kokeillut curlingia, saanut tenniksessä ammattilaisen valmennusta, seissyt päällä sup-laudalla tai laittanut aamupalapuurooni parmesaania ja pestoa. Reiluun vuorokauteen mahtui paljon uusia kokemuksia, mutta päällimäisenä mieleen jäi hyvä henki ja superihana tyttöenergia. Yes Girl Bootcamp oli urheilua, hyvää ruokaa, kannustusta, jakamista, naurua ja hyvää oloa. En olisi osannut odottaa näin virkistävää ja kivaa minireissua! 🙂

Tässä alla iso kasa kuvia / lahjakas ja ihana Juuli Rönkä

Aamu alkoi yhdestä kesän vakkaripaikastani Green Hippo Cafesta Punavuoresta. Tämä kahvila on yksi parhaista hinta-laatusuhteen omaavista kahvila-ravintoloista Helsingissä. Aamupalan jälkeen pakkauduimme autoihin ja suuntasimme puolentoista tunnin ajomatkalle.

Saavuttuamme Vierumäelle vuorossa oli ensin curlingia. Todella mielenkiintoista ja varsin koukuttavaa. Ilman tällaista bootcampia, olisin tuskin koskaan eksynyt tätä lajia testaamaan, mutta hyvä näin!

Jäähalli koleuden takia ei ole meikäläisen lempiurheilupaikka, mutta curling kyllä vei hetkessä mukanaan. Mielelläni palaisin jatkossakin tämän lajin pariin!

Lounaan jälkeen toisena vuorossa oli tennistä. Tennis on pesä- ja lentopallon jälkeen kolmas pallopeli, joka on jokseenkin mukavuusalueellani. En ole tenniksessä mitenkään hyvä, mutta ainakin osun palloon ja peliäkin syntyy. Tennistä olen pääosin pelannut isäni, poikaystäväni ja pikkuveljeni kanssa, mutta tänä kesänä tennis on jäänyt kokonaan. Olikin kiva päästä vihdoin pelaamaan! Ja mikä parasta, saada huippuopetusta! Kiitos vain valmentajille hyödyllisestä ja hauskasta kokemuksesta. 🙂

Vierumäki oli ihan uskomaton alue, josta löytyi vaikka ja mitä. En todellakaan ollut ajattelut paikan olevan niin kaiken kattava ja monipuolinen. Tenniksen jälkeen oli ihana päästä savusaunaan ja järveen uimaan.

Savusauna Kammi sijaitsi 2 kilometrin päässä urheiluopistolta Mustalammen rannalla. Puitteet olivat upeat ja saunan tunnelma ainutlaatuinen. Hyvin rentouttava kokemus!

Petra + Kriselda (yes girl), Eevi, Sabina, Adama, Noora, Saranda, Julia, Laura

Heh, ihan mustassa noessa! Olen tasan kerran uinut tänä kesänä Suomessa, Lapin reissulla. En yleensä tykkää pulahtaa kylmään veteen, mutta nyt savusaunan mustaamana ”oli pakko”. Onneksi pulahdin, oli ihanan virkistävää ja olo jälkikäteen huippu!

Suoraan saunasta siirryimme viereiseen Kalliokammin elämysravintolaan. Täysi suositus tähän tunnelmalliseen ravintolaan!

Seuraavana aamuna meillä oli aikainen Fit&Balance -tunti suppilaudan päällä. Olen tasan kerran aimmin suppailut, silloin merellä saareen liikkuen. Tällä kertaa kyseessä oli siis varsin erilainen kokemus. Lihaskunnon tekeminen laudalla oli yllättävän tehokasta, koska samalla joutui tasapainoilemaan.

Parasta oli ihana hiljaisuus ja lammen tyyneys – ja tuntuihan päällä seisominenkin liplattavan veden päällä mahtavalta. Tätäkin ehdottomasti joskus uudestaan! 🙂

Puurobaari odotti meitä mökillä suppailun jälkeen. Superihana aamu siis, jonka vielä kruunasi Adaman hyvinvointiluento. Olen suolaisista puuroista kuullut ja lukenut monesti, mutta silti makean ystävänä en koskaan ole itse päätynyt laittamaan puuron lisukkeiksi juustoja, pestoja yms… Oli kyllä yllättävän hyvää! 🙂

Kiitos vielä Yes Girlin Petralle ja Kriseldalle, Vierumäelle sekä koko tyttöporukalle! <3