Q&A video bloggaamisesta

48

Videos

15.05.2017

Treffattiin Monan kanssa muutama viikko takaperin Helsingissä ja päätettiin kuvata pieni vlogi, jossa vastaamme yleisiin kysymyksiin bloggaamista koskien. Meillä molemmilla on Monan kanssa mentorointikokemusta bloggaamiseen liittyen ja olemme huomanneet kumpikin, että monet bloggaamisesta kiinnostuneet pohtivat samoja asioita esimerkiksi valokuvaamiseen, kameroihin, koodaamiseen, blogipohjaan ja yhteistöiden saamiseen liittyen. Koska alalle ei voi opiskella, olen itse pyrkinyt näistä bloggiin useamminkin kirjoittamaan, joten sinänsä videossa voi toistua teille tuttuja ajatuksiani.

Sen sijaan täysin uutena on video, jossa puhun jonkun toisen kanssa. Huomasin, että jatkossa pitää keskittyä rytmitykseen enemmän, sillä tässä tuntuu, että välillä puhun Monan päälle. 😉 Ulkopäin jutustelumme voi vaikuttaa siis paikoin vähän hengästyttävältä, koska Monan kanssa tunnetaan vain niin hyvin ja ollaan molemmat innostuneena kovia puhumaan keskenämme. Tästä aiheesta, kun olisi riittänyt meillä vielä loputtomasti puhuttavaa ja tuli hirveä kiire saada video jotenkin pakettiin ennen, kuin Mona juoksi junalle. 😀

Mutta itse tykkäsin kovasti tehdä tämän tyyppisiä videoita ja kiitos Monan rohkaisun, editointitaitojen ja kannustuksen saatiin tällainen toteutettua. Jos näytätte peukkua, niin tehdään jatkossa ehdottomasti lisää. Ehkä jostain yleisemmästä teemasta joka koskee vielä enemmän jokaista, kuten Q&A video ravinnosta, meditoinnista/joogasta tai kirjoista, sillä nämä ainakin ovat meidän molempien intohimoja bloggamisen lisäksi. 🙂 Kertokaa siis ihmeessä mielipiteenne videosta!

Monan blogiin pääset tästä. 🙂

Tallenna

Tallenna