Musavideon hahmot

7

Photography

23.11.2013

Kuten olette blogistani varmasti jo huomanneet, tulee Kim Heroldilta uusi singlejulkaisu, jonka musiikkivideota olimme tekemässä Espanjassa. Siihen asti kunnes video julkaistaan, on minulla lupa valottaa blogissani, mitä odotettavissa on ja ennen kaikkea, miltä tuntui olla tekemässä musiikkivideota.

Materiaalia on paljon, joten pudottelen näitä juttuja muiden postausten lomaan. Tällaisissa olosuhteissa pääsin kuitenkin ottamaan kuvaamisesta itsekin ilon irti, joten valokuvaus tulee näkymään blogissa hetken ehkä hyvinvointijuttuja enemmän. Tässä ensiksi esittely musiikkivideolta löytyvistä hahmoista. Videon teema selviää varmasti myös aika hyvin näistä kuvista.


KIM HEROLD 

Yllätys yllätys, pääosaa esittää itse laulaja ja lauluntekijä.
Kim Herold
on tullut tunnetuksi kansainvälisenä mallina, joten esiintyminen on tuttua muutenkin kuin soittaen ja laulaen. Ja sen huomasi!!

t

NAINEN

Minä. En paljasta roolihahmostani sen enempää vielä, mutta ei ole varmaan hirveän vaikeaa arvata, että olin Kimin vastanäyttelijä.

HAUDANKAIVAJA

Loistava tyyppi Jonathan Hutchings esitti haudankaivajaa. Monitaituri, jonka ääni on usealle tuttu esimerkiksi Rare Exports -leffan kertojana.

PALKKIOMETSÄSTÄJÄ

Risto ”Ride” Mikkola esitti palkkiometsästäjää niin uskottavasti, että välillä ihan pelotti. Tuo media-alan monityöläinen ja tuottaja oli erikoinen ja hauska heppu, jonka tempauksia saatte varmasti nähdä behind-the-scenes videolla.

SHERIFFI

Timo Livistö on potku- ja nyrkkeilylegenda, joka tällä kertaa esitti sheriffiä (mikä sopi mielestäni mainiosti, koska vaikutelmani Timosta oli rauhallinen ja luotettava). Kiitos Timon toimeliaisuuden, meillä oli talossa ja kuvauspaikalla ruokaa sekä matkassa joku espanjaa hyvin taitava.

Tämän porukan lisäksi tiimiin kuuluivat uskomaton ja väsymätön ohjaaja Jyri Koski, superlahjakas kuvaaja-leikkaaja Tuomo Kujala sekä paras making of-kuvaaja valokuvaaja Anthony Ubaud.

Seuraavaksi esittelen huikeita kuvauspaikkoja!

xVilma