Kuulumisia Suomesta

17

Photography

30.09.2015

preview kopio

Hei kaikille! Ja pahoittelut eilisestä blogihiljaisuudesta ja siitä, etten ole pariin päivään ehtinyt vastata kommentteihin.

Syy on se, että jos Suomeen tullessa minulla näytti kalenterissa vielä vähän väljältä, niin olen nyt alkuviikon aikana onnistunut hienosti täyttämään jokaisen vuorokauden minuutin tälle viikon vierailulleni. (Ainut, että aikatauluni ovat usein turhan optimistisia ja ne minuutit loppuvat kesken, vaikka vähentäisin yöunet puoleen.) Tiedän kuitenkin, että te ymmärrätte ja ainakin instagrammia/snapchattia olen päivittänyt. 😉

Itseäni tämä tekemisen määrä ei haittaa, koska nyt on niin siistejä juttuja meneillään. Toki haluaisin, että se ei näkyisi blogin puolella, mutta oikeastaan olen miettinyt tässä maanantaista asti, että tämä on ehkä vuoden tehokkain ja töiden suhteen parhaiten käytetty viikkoni, vaikka VIELÄ se ei täällä näykään. Olen niin innoissani parista jutusta, mutta niiden paljastaminen menee hamaan tulevaisuuteen. Hyvä flow on kuitenkin nyt päällä.

Tämän postauksen kuvat ovat eiliseltä, kun kuvattiin Sport-lehteen henkilöjuttua. Nautin kuvauksista poikkeuksellisen paljon. Tiimi oli superhyvä ja kaikki ennestään jo tuttuja, mikä tuntui ihanan rentona ja hyvänä fiiliksenä kuvauksissa. Yksi oma kuvaushaaveeni toteutui, kun sain olla baletista vaikutteita saaneissa kuvissa mallina (tätä olin odottanut koko kymmenen vuoden malliurani). 😀 Lopputuloksen haastatteluineen voitte nähdä vielä tämän vuoden puolella ilmestyvästä Sport-lehdestä.

Tänään olen puolestani ollut kameran toisella puolella pitkästä aikaa kunnon editorial-henkisissä kuvauksissa. Kuvasin huomista yhteistyöpostausta varten malli Aden kanssa syysmuotia. Niin ihana työpäivä myöskin! Alan nyt valita ja käsitellä noita kuvia, eli huomenna blogissa koko stoori. 🙂

Mukavaa iltaa! 🙂

Yllä olevan kuvakollaasin kuvat ovat omia puhelinräpsyjäni ja valokuvaaja Veikko Kähkösen kuvaamia käsittelemättömiä raakakuvia.
vp2