Joogaa & vegaaniruokaa – Roots Helsinki

18

Food

13.02.2018

    

Tänään halusin vinkata teille yhdestä Helsingin lempipaikastani, Roots Helsingistä. Kuten monet teistä tietävät, rakastan kahviloita ja usein työskentelen mieluiten kahviloissa. Rakastan myös hyvää vegaaniruokaa, jossa raaka-aineet ovat laadukkaita, tuoreita ja terveellisiä. Ja rakastan joogaa. Tässä paikassa yhdistyvät nämä kaikki kolme, voiko olla parempaa?!

Rootsista tuli uusi ”olohuoneeni” tammikuussa ja uskon, että moni teistä fiilistelee samoja juttuja kuin minä: kotoista tunnelmaa, joogaa, raakakakkuja ja sydämellisiä ihmisiä. Maanläheisessä, mutta trendikkäässä kahvilaympäristössä viihtyy vähän liiankin hyvin… Kannattaa kokeilla lounasta tai aamupalaa sekä Greenstreetin raakakakkuja ainakin, mikäli täällä vierailette! Tutustuin myös omistaja Johannes Laineeseen sekä joogapuolen perustajaan Emiliaan. Niin mukavia kumpikin, että tuntuu kuin olisin saanut uusia ystäviä heistä. Arvostan Johannesta ja Emiliaa myös yrittäjinä paljon, sillä Roots Helsingissä on arvot kohdillaan. Maanantaiaamun Julian pitämä Vinyasa Flow -tunti oli myös suosittelemisen arvoinen! ♥ Vaasankatu 14, ma-pe 8-21, la-su 10-18.

Olisi muuten kiva kuulla, jos teillä on joku lempparijoogastudio Helsingissä? Haluan testata mahdollisimman monia ja olen tulossa pian taas Helsinkiin. 🙂