Italian kuvapäiväkirja

63

Italy

17.11.2016

italy4

Italian päivät alkavat tältä vuodelta käydä vähiin, sillä loppuvuoden olen pääosin muualla. Ajattelinkin vielä koota tähän postaukseen menneiden kuukausien kuvia, sellaisia joita ei täältä blogista vielä löydy… 🙂

italy7

Tässä lempinäkymäni, jota ihastelen täällä joka päivä. Vuodenajat ja vuorokauden aika muokkaavat maisemaa, mutta aina tämä kohta on yhtä kaunis – ja rakas.

italy

Tässä kuvassa tai maisemassa on jotain sellaista, minkälaiseksi Italian maaseudut olen aina kuvitellut. Kuva on tämän linnan pihalta.

italy6

Joku kysyi, mitä vihreää teetä juon pääasiassa… Täällä olen juonut paljon Pukkan mint matcha sekä ginseng matcha vihreää teetä.

italy5

Yksi päivä ajoimme ylös esialpeille… korkeammalle kuin olen ehkä koskaan ollut. Kävimme syömässä hiihtokeskuksen tunnelmallisessa ravintollassa ja mieleeni tuli heti kaikki lapsuuden ja nuoruuden laskettelureissut lappiin.

/ Ruusuja on täällä joka puutarhassa, rakastan niitä!

italy9

Tähän kauniiseen paikkaan on laitettu pöytä retkeilijöitä varten ja siinä mekin söimme eväämme. Kuvassa näkyviä polkuja pitkin menimme katsomaan luolia, jotka olivat sotilaallisessa käytössä toisen maailmansodan aikana.

italy2

Granaattiomena on yksi ehdoton lempihedelmäni maultaan -harmi, että se on niin työläs/sotkeva… 🙂 Näillä main on myös paljon granaattiomenapuita.

italy10

Muistan, kun pari kesää sitten ajoimme ensimmäistä kertaa näitä teitä pitkin Asiagoon. Olin aivan ihmeissäni, kuinka upeiden maisemien keskellä tie kulki. Tämän kuvan räpsäisin auton ikkunasta muutama viikko sitten.

italy8

Valokuvauksellisesti pimeän aikaan otetut kuvat eivät ole kovin imartelevia todelliselle maisemalle. Mutta eniten rakastan vuoria juuri iltavalossa… silloin kun katson pihaltamme alas kaupunginvaloja ja pongailen tuttuja teitä ja rakennuksia – se on taianomaista!

italy3

Ennen kuin aloin käydä täällä lähikaupungissa salilla, oli tämä meidän treenipaikka. ♥ 🙂

VP2