Häihin vanhassa mekossa…

21

Style

07.07.2016

vilmap1

Tässä asuni viime viikonlopun häistä. Asuni, joka valikoitui päälleni oikeastaan edellisenä iltana… En tiedä onko teillä muilla samanlaista tarvetta, mutta jotenkin isoihin juhliin olen tottunut ostamaan jotain uutta ylleni. Nyt kuitenkaan ennen häitä minulla ei ollut tilaisuutta päästä ostoksille suureen kaupunkiin ja netistä mekon tilaaminen jäi, joten päädyin yli neljä vuotta vanhaan mekkoon.

Alkuun minulla oli kyllä tarkoitus laittaa pikavisiitillä Vicenzan Zarasta löytämäni kauniin tummansinisen haalarin… Kunnes sovitin sitä uudestaan muutama päivä ennen häitä. Totesin, että aavistuksen liian löysä olkaimeton yläosa on sellainen, jota saan olla lähes koko ajan nostelemassa. Vasta kun istuin ja liikuin enemmän, huomasin että asu olisi koko päivän kestäviin juhliin liian epämukava, liian epäkäytännöllinen. Ehdottomasti uskon sille olevan käyttöä toisenlaisessa tilaisuudessa. Mutta häissä, jossa asun pitää soveltua niin kirkkoon kuin tanssimiseen, halusin ylleni jotain, jonka olemassa olon voin unohtaa.

Katsastin vielä Seinäjoen kaikki liikkeet, mutta en löytänyt mitään kivaa asua häihin ja olin tietysti jättänyt Italiaan muut mahdolliset (vähäiset) vaihtoehdot.  Löysin onneksi jossain vaiheessa vanhempieni kaapista vanhan maksimekkoni. Niin sitten päädyin tähän asuun, joka on ollut päälläni jo muutamissa häissä ja ihan ulkomailla ravintolaillallisillakin. Aluksi mietin, voinko laittaa häihin näin vanhan mekon, varsinkin kun mekko ei ollut 100% sitä, mitä olisin asultani toivonut. Mutta loppujen lopuksi asu oli kuitenkin ihan hyvä valinta. Se oli supermukava päällä ja sopi maalaismaisemaan hyvin, lisäksi helma oli niin pitkä, että illalla jalkaani vaihtamat sandaalit eivät edes näkyneet.

Aloin myös miettiä, tarvitseeko sitä aina ostaa uutta juhlaan?! Tarvitseeko kaiken olla aina viimeisen päälle trendikästä ja sellaista, mitä kukaan ei ole nähnyt?! Ehkä jatkossa mietin kaksi kertaa, onko uusi mekko välttämätön.. Yhtä hauskaa häissä vanhallakin asulla oli. 😉

vilmap2 vilmap3 vilmap4 vilmap5 vilmap6

vilmap7

dress / Mango
earings / Glitter (similar here)
bracklets / Michael Kors & Swarovski (here, similar here)

VP2

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna