Autumn Wish: Cashmere Knitwear

26

Style

23.10.2015

Marks & Spencer CashmereMarks & Spencer CashmereMarks & Spencer CashmereMarks & Spencer Cashmere
Marks & Spencer CashmereMarks & Spencer Cashmere
Marks & Spencer Cashmere
Marks & Spencer Cashmere
_MG_9254 kopio
Marks & Spencer Cashmere*Post in collaboration with Marks & Spencer

Haaveilen minimalistisesta vaatekaapista, jossa jokainen yksilö on merkityksellinen ja täydellinen. Tänä talvena ajattelin hankkia kunnon villapaidan, pehmeän ja lämpimän. Olen selkeästi alkanut ostaa vähemmän ja laadukkaampaa, mutta vielä villapuseroihin en ole koskaan satsannut. Kerta toisensa jälkeen huomaan, että yhden laadukkaan hankinnan jälkeen en tarvitse moniin vuosiin vastaavia uusia. Kun kerran satsaa hyvään nahkatakkiin, saappaisiin, laukkuun… ovat ne käytännössä melkein ikuisia. Olen pitkään ajatellut, että olisi kiva omistaa edes yksi kashmirneule. Jep, tähän asti minulla ei ole ollut yhtään! Mutta eilisen kuvauspäivän jälkeen, tähän tulee pikimmiten muutos.

Kashmirvilla on poikkeuksellisen pehmeää, kevyttä, hengittävää ja kestävää. Se lämmittää ja tuntuu ihanalta päällä. Kun kokeilin näitä kuvauslainassa olleita kashmirneuleita, en meinannut haluta riisua niitä ollenkaan pois. Harva vaatekangas tuntuu näin kivalta päällä! Kashmirvaatteet eivät tunnetusti ole halvimmasta päästä, koska sen verran hienosta villasta on kyse – silti kashmirvillassakin on laatueroja. Jos kashmirvaatteestaan huolehtii, se kestää kuitenkin hyvin aikaa ja maksaa itsensä siten takaisin. Yleensä tuulettaminen riittää pesuksi.

Marks & Spencer on tunnettu kashmirtuotteidensa erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Pitempiaikaisesta käytöstä en henkilökohtaisesti osaa sanoa mitään, mutta kuulemma kestävät todella hyvin ja ainakin hyvin laadukkailta neuleet ja asusteet vaikuttivat. Kävin Helsingin liikkeessä valitsemassa kuvausvaatteet tämän postauksen kuviin. Kashmirvalikoima oli monenkirjava väreineen, kuoseineen ja asusteineen. Itse valitsin niitä klassisimpia malleja, koska minulle kashmirneule olisi juuri ajaton ja kaikkeen sopiva perusvaate… Erittäin mukava sellainen!

Marks & Spencer juhlii tämän viikon 1-vuotissynttäreitään ja liikkeissä on muun muassa kaikki normaalihintaiset tuotteet ota 3 maksa 2 -tarjouksessa. Huomenna lauantaina on liikkeissä myös stailausnäytöksiä. Voit lukea lisää halutessasi täältä. 🙂

//I`m planning to buy some Cashmere knitwear this Autumn. It´s classic, soft and would make a timeless addition to my wardrobe.

All clothes featured in this post are from Marks & Spencer
Photos by Alexa Dagmar Editing by me

vp2