Adidaksen Ultra Boost -lanseeraus NYCissä

17

Wellness

24.01.2015

_MG_4862
Syy, miksi lähdin tänne New Yorkiin oli Adidaksen uuden juoksukengän lanseeraus. Teen tämän vuoden tiiviisti yhteistyötä Adidaksen kanssa ja sain kunnian lähteä edustamaan Suomea Ultra Boost -kengän lanseeraustapahtumaan. Tämä on ollut todella ainutlaatuinen työkokemus ja fiilis on ollut pienestä aikaeroväsykymsestä huolimatta koko ajan ihan huippu. Lennän takasin Englantiin sunnuntai-iltana, joten loppuajan siis olen täällä New Yorkissa omalla ajallani.

Adidas on ehdottomasti ollut suosikki urheiluvaatemerkkini pitkään ja yksi syy on ollut juoksukengät. Olen aina voinut mennä suoraan uusilla juoksukengillä vaikka 10 kilometrin lenkille ja kengät ovat olleet heti mukavat. Toinen syy on treenivaatteiden ulkoasu. Värit, leikkaukset, yhteensopivuus, materiaalit ja yksityiskohdat ovat täysin omaan makuuni. Valitsenkin aina yhteistyökumppaneiksi vain ne brändit, joiden takana oikeasti seison, joten rehellisesti voin kertoa, että nämä täysin uudenlaiset Ultra Boostit on parhaat kokeilemani juoksukengät.

Näin kengät jo tuloiltana tanskalaisen tytön päällä (baarissa tervetulodrinkeillä) ja en ollut ihan varma, onko kyseessä todella juoksukenkä, koska kengät olivat niin hyvännäköiset. Tällä hetkellä kun on muotia yhdistää lenkkarit siistimpäänkin asuun, ajattelin hetken että Adidas on vain suunnitellut makean näköiset kengät. Toissa päivänä juoksin kyseisillä kengillä kuitenkin Brooklynin Sillalle ja eilen meillä oli järjestetty yhteislenkki Central Parkissa. Nyt vähän kenkää testanneena voin todeta, että kengät ovat paitsi liian hyvännäköiset (raaskiiko niitä edes kurata?), myös todella hyvät jalkaan, kevyet ja huomaamattomat. Ja mikä parasta, pohja todella toimii: kengät jalassa tulee fiilis, että tekee mieli pinkaista vauhtiin.

_MG_4793
Paikalle lanseeraukseen saapui ympäri maailmaa pressiväkeä. Oli mielenkiintoista olla ainut suomalainen, koska näin minun tuli varmasti tutustuttua paremmin muiden maiden edustajiin. Harvoin sitä parin päivän aikana tulee juteltua niin monista eri maista tulevien kanssa. Eniten olimme yhdessä tietysti pohjoismaalaisten kanssa, joiden kanssa illastimmekin yhdessä. Kuvassa uudet toimittajaystäväni Norjasta ja Tanskasta.

_MG_4802
Itse lanseeraustapahtumassa olimme useita tunteja. Kaikki pienintäkin yksityiskohtaa myöten oli mietitty ja koko kengän ympärille tehty toteutus oli erittäin yhtenäinen. Minusta on aina kiinnostavaa nähdä huippuammattilaisten järjestämiä tapahtumia ja visuaalisia toteutuksia. Meidät jaettiin ryhmiin ja kiersimme usemmalla eri pisteellä, jossa jokaisessa oli oma ohjelmanumeronsa.

_MG_4879

Päivässä mukana oli myös joukko maailman parhaita juoksijoita. Kuvassa etualalla 100 metrin maailmanmestari Yohan Blake. Instagrammistani (@vilmape) voi nähdä myös hauskan pikkuvideon minusta ja Blakesta.

_MG_4813_MG_4877_MG_4890 _MG_4817 _MG_4874_MG_4827

Tankkauksesta pidettiin hyvää huolta. Välipaloina löytyi valikoima erilaisia terveysjuomia, hedelmiä ja proteiinipatukoita.

_MG_4918

Tässä huippumaratoonari ja maailmanennätysmies Wilson Kiprotich testaa paria juoksukenkää ja nykyteknologia siirtää informaation ruuduille. Me katsojat näemme, kuinka Ultra Boostin askellus vastaa enemmän normaalia askellusta kuin esimerkiksi Niken juoksukenkän. Kenkä siis jakaa paineen ja mukautuu jalan liikkeisiin poikkeuksellisen hyvin, vastaten lähestulkoon sitä, että juoksisi paljain jaloin.

_MG_4938

Kenkien pointti on siinä, että ne on suunniteltu siten, että niiden on tarkoitus antaa lisää energiaa juoksuun. Ja siltä testaukseni perusteella tuntuikin, koska pohja jousti niin hyvin.

_MG_4940

Lounaaksi tarjoiltiin useita erilaisia aasialaisia makuja seisovasta pöydästä.

_MG_4957

Uusia kenkiä piti päästä testaamaan tietysti heti… asu ei ollut ehkä ihan esimerkillinen.

_MG_4968

Näitä kenkiä tulee varmasti käytettyä niin treenatessa kuin vapaa-ajalla. Suosittelen, jos miettii uusien juoksukenkien (tai hyvien+tyylikkäiden kävelykenkien) hankkimista. Hinta on 190e.

Seuraavaksi taas Adidaksesta New Yorkiin.. Olen nimittäin kulkenut koko ajan kamera kaulalla ja tästä paikasta riittää kirjoitettavaa. ;D

vp