Aamupalaa ja Aurinkoa

39

Food

30.06.2015

_MG_2309

Kuvasin äsken aamupalani ja päätin tehdä siitä tänään postauksen. (Minulla on nimittäin rehellisesti sanoen ”kiire” ulos… ;)) Tänään on ensimmäinen täysin aurinkoinen päivä Englannissa ja aion ottaa yrittäjän vapauden ja käyttää päivän uuden opiskeluun kirjoja lukien ja muistiinpanoja tehden – tietenkin puistossa makoillen!


_MG_6727

Minulla on muotoutunut täällä Englannissa taas ihan erilainen ruokarytmi kun Italiassa. Italiassa aamupalan kuittasin yleensä paikalliseen tapaan nopeasti ja kevyesti, mutta Englannissa teen ison aamupalan meille molemmille ja lounaaksi syön jotain pienempää, koska syön sen yksin. Tähänkin aamupalaan mahtui vihersmoothieta, keitetty kananmuna, vihreää teetä ja puuroa luumun ja mustikoiden kera.

Jos teet smoothien ja juot sen heti, lisää tekovaiheessa jääpaloja tai käytä jäisiä banaani- tai ananaspaloja, niin saat kylmää juomaa. Itse tein smoothien illalla valmiiksi aamua varten, joten juoma ehti kylmettyä hyvin yön aikana jääkaapissa. Pilkoin samalla pakastimeen valmiiksi pakasterasiaan hedelmiä seuraavaa kertaa varten. Toki pakastemarjatkin käyvät ja kaupan valmiit pakastemangokuutiot ovat loistavia!

Ravitseva vihersmoothie (2:lle isot lasit)

2 banaania
puolikas ananas
appelsiini
puolikas/pieni kurkku
2 varsisellerin vartta
2 kourallista pinaattia
0,5dl riisiproteiinia
pala inkivääriä
(+chia-siemeniä)
(+maca-jauhetta)

Sekoita tehosekoittimessa ja nauti aamupalaksi tai välipalaksi!

_MG_2351 copy

Kuvissa näkyvät myös aamuisin ottamani ravintolisät: spirulinatabletit (Puhdistamo), omega-3, vitamin B complex ja biotin C plus (Nutriway) sekä D3-vitamiini ja Sinkki (Holland&Barret). Iltaisin otan usein vielä Nutriwayn magnesiumlisää.


_MG_2365

Toivottavasti sielläkin on vihdoin kesäiset säät! Mukavaa päivää! 🙂
vp