5 asiaa, mistä olen innoissani juuri nyt

27

Food

27.08.2015

_MG_7901b _MG_7910
1. Blogini uusi ulkoasu alkaa olla ihan kohta valmis ja ulkoasu päivittyy pian. Se on vielä yksinkertaisempi, raikkaampi ja selkeämpi kuin nykyinen. I love it! <3

2. Alan tehdä huippuhyvän personal trainerin kanssa yhteistyötä. Vaikka ”ohjaus” tapahtuukin netin välityksellä etänä, olen innoissani, että saan ammattilaisen suunnitteleman ohjelman. Tarvitsen selkeästi treeniini jotain uutta vaihtelua ja tästä saa varmasti kivaa inspiraatiota kirjoittaa myös treenijutuista enemmän blogiin. Kaipaamani projekti syksyyn, nyt kun ei ole kouluakaan… 😉

3. Olen käynyt lähipäivinä katsomassa postilaatikon varmaan kolmesti päivässä. Olen tilannut muutamia kirjoja tänne Englantiin ja odotan kovasti, että saisin ne luettavaksi. Lukeminen houkuttaa nyt todella paljon ja yksi kirjoista käsittelee siivousta (kyllä?!) ja toivon, että se innostaa minut suursiivoukseen. ;D Näistä lisää myöhemmin, kunhan kirjat saapuvat.

4. Minulla on uusi kannettava tietokone. Yli puolivuotta rikkinäisellä näppäimistöllä töitä tehneenä, seurauksena on, että hakkaan yhä näppäimistöä kirjoittaessani ja viikonkin jälkeen ihmetten, kun salasanat menevät ykkösellä oikein ja sanoista ei puutu kirjaimia. Jes!

5. Passionhedelmä ja tämä kuvien superherkullinen aamiainen.  Puuron tein edellisenä iltana tehosekoittimella ja laitoin yön ajaksi jääkaapiin tekeytymään kuohkeaksi.

Marjainen kookos-kauratuorepuuro 2:lle
1,5 banaania
2 dl pakastemarjoja
päärynä
loraus kookosmaitoa
1 dl kookosvettä
1 dl kaurahiutaleita
1 rkl chian siemeniä
0,5 dl riisiproteiinia
Kanelia ja kardemummaa

Koristeluun hedelmiä, pähkinöitä ja passionhedelmää.

_MG_7911 vp2