3 x Paras Raakasuklaapatukka

26

Food

18.07.2016

IMG_7462

Kuulostaa ehkä hassulta, mutta raakasuklaa oli aikoinaan merkittävä tekijä, jonka kautta löysin itselleni sopivan ruokavalion. Entisenä sokerihiirenä raakasuklaan avulla ymmärsin, että ei ne kalorit, vaan laatu. Vuosiin en olekaan sitten laskenut kaloreiden määrää tai miettinyt syönkö liikaa. Olen vain nauttinut ja syönyt hyvää ruokaa – laadukasta, ravintorikasta ja sellaista, josta on hyvä olo jälkeenkin päin. Onneksi nykyään tämä on vallitseva trendi (tai toivottavasti pysyvä muutos), joten valikoima ja saatavuus ovat kehittyneet huomattavasti… Seitsemän vuotta sitten Suomesta ei nimittäin meinannut löytää raakasuklaapatukoita juuri ollenkaan ja muistan vain yhden merkin, Ombarin raakasuklaat.

 

 
Yhä edelleen syön vain hyvin harvoin karkkia tai tavallista suklaata, mutta ehkä sitäkin useammin raakasuklaata. Onneksi (yleensä ;)) muutama pala sitä riittää mainiosti kerralla. Ajattelin vinkata omat suosikkimakuni ja -merkkini. Kun raakasuklaan haluaa ostaa valmiina kaupasta, nämä kolme eivät petä koskaan!

IMG_7484

GOODIO CITRUS

Kaakaopitoisuus 54% / 48g / 4,95e
AINESOSAT: Kaakaopapu, kookospalmusokeri, kaakaovoi, kookoshiutale, appelsiiniuute, sitruunauute, limeuute

 

IMG_5100

PUHDISTAMO VANILJA
Kaakaopitoisuus 70% / 36g / 3,20e
AINESOSAT: Kaakaomassa, kaakaovoi, raakaruokosokeri, auringokukkalesitiini, luonnollinen vanilja-aromi

IMG_7454

LOVECHOCK PINEAPPLE/ INCA
Kaakaopitoisuus 81% / 40g / 3,50e
AINESOSAT: Kaakaomassa, kaakaovoi, kuivattu ananas 20 %, kuivattu kookoskukkanektari, kuivattu physalismarja 5 %, lucuma-jauhe, kuivattu mango, bourbonvanilja, merisuola

VP2