3 Havaintoa päivältä

33

Style

26.06.2017

dress / Mango
ring / & Other Stories
bracklet / Michael Kors
watch / Furla
bag / Chlóe
sunnies / Les Pièces Uniques
shoes / Adidas Campus*

Tässä muutamia asioita, jotka opin tänään:

1. Italialaiset ovat maailman ystävällisimpiä ja avuliaimpia. Olin tänään pyörtyä kaupungilla. Silmien sumetessa ja jalkojen täristessä kävin istumaan tien reunakivitykseen useamman kerran ja aina oli ainakin kolme ihmistä tarjoamassa heti apua, yksi toi tuolin, toinen vesipullon ja kolmas haki kahvilasta vettä lasissa kadulle. Kasvoni ja huuleni olivat kuulemma niin bianco, että monen mielestä piti soittaa apua. ”Lievästi” ontuvalla italian kielen taidollani yritin selittää, että kävelen alle 50 metrin päähän ensimmäiseen paikkaan, johon autolla voi ajaa. Poikaystäväni oli kääntynyt hakemaan minua ja kaupungissa olevien markkinoiden takia tiet olivat tukossa. Moni italialainen tuntui silti ”katsovan perääni”. Siskoni, joka oli mukana, ihmetteli tätä italialaisten ystävällisyyttä ja aloinkin miettiä, välitetäänkö Suomessa tuntemattomista samalla tavalla…?!

2. Jos oksentaa yöllä, kannattaa aamulla syödä jotain, vaikka kuinka ruoka etoisi. Edes juoda suolavettä ja syödä sokeria. Ei vain lähteä kaupungille, koska on odottanut niin kovasti, että pääsee näyttämään siskolle kaikki lempipaikat ja viettämään viimeisen aamupäivän Italiassa yhdessä.

3. Koskaan ei kannata jättää pakollisia töitä ihan viime tippaan ennen deadlineja. Muuten voi joutua tehdä tekstit taistellen ja esiintyä kuvissa kaikkea muuta kuin hehkeänä, koska yksityisyrittäjänä ei saikkua juuri oteta. Ja juuri nyt sellaista tämän päivän ajaksi tarvitsisin. Tällä hetkellä, kun olen maannut reilu kolme tuntia paikoillani huonovointisena, kiitän itseäni vuolaasti, että olin ennakoinut niin, että tänään tai huomennakaan ei ole aivan pakko kuvata, vaan kuvasin sovitut jutut jo viikko sitten etukäteen.

En siis tiedä, mikä itselläni on… ruokamyrkytys, auringonpistos vai jotain muuta. Nyt olo alkaa ehkä vähän helpottaa ja juhannuksen takia pitämäni pienen blogiloman takia halusin tulla jakamaan edes nämä asukuvat… Jotka muuten on otettu samassa paikassa, kun tänään olimme. Nyt vain istuskelin näillä Thienen portailla ja kaduilla vähän toisissa tunnelmissa. 😉

Photos / Elisa (edit by me)

*saatu yhteistyössä

Tallenna

Tallenna