2 x Vinkki Smoothie Bowliin

28

Food

21.08.2016

IMG_9780 copy

Smoothie bowleihin en ole kyllästynyt vieläkään, vaikka niitä vuosia olenkin syönyt viikoittain. Yksi syy on varmasti, että niitä voi varioida loputtomasti. Kauneus on tietysti myös smoothie bowlien juttu ja halusinkin nyt vinkata kaksi suosikkilisääni, joita käytän tällä hetkellä paitsi koristeluun myös makua tuomaan.

1. Kirpeän smoothie bowlin paras lisä on mielestäni pehmeä ja täyteläinen luomu mantelivoi. Rakastan mantelivoita kaikessa (joskus lusikoin sitä jopa suoraan purkista)… 😉 Kun purkin säilyttää huoneenlämmössä, pysyy mantelivoi juoksevana ja siitä saa kulhon päälle tehtyä kauniita kiekuroita tai roiskeita.

Valitettavasti en tarkalleen muista mitä tähän smoothiehen tuli, mutta ainakin pakastemarjoja (punaherukka, mustaherukka, vadelma), riisimaitoa ja banaania.

IMG_9803

2. Pehmeän ja miedon makuisen smoothien uusi suosikkilisäni on Urtekramin luomu pakastekuivatut granaattiomenan siemenet. En ollut tiennyt, että tällaisia edes on olemassa, mutta sain näitä blogin kautta pussin testiin. Niin ihana rouskuva koostumus ja makean kirpeä maku – totaalinen ihastuminen! Ja näyttää aika kivoilta koristeena. 🙂

Tässä smoothie bowlissa on 2 rkl Puhdistamon Energiasmoothie mixiä (sis. kurkuma, ruusunmarja, tyrnimarja, porkkana, maca, mango), pakastettuja banaanipaloja, appelsiini ja pala tuoretta ananasta + vähän vettä.

smoothiebowl2

Onko teillä jotain suosikkilisukkeita, joita laitatte smoothie bowlin päälle?! 🙂

VP2

Tallenna