15 Books Into Half a Book

28

Style

21.04.2016

outfit outfit8 copyoutfit3

 

outfit4 copy outfit2

coat / Karen Millen (similar here, here)
sunnies / Chanel (similar here, here)
turtleneck / Karen Millen
skirt / Zara
shoes / Deppie

Olen melko hyvä kirjoittamaan kaikkia elämänohjeita, mutta usein tuntuu, että kirjoitan niitä itselleni ja itseäni varten. Inspiraatio ”elämänviisauksiin” kumpuaa usein siis omasta tarpeestani. Olen niin tunneihminen, että tarvitsen välillä omaa järjenääntäni kirjoitetussa muodossa kuullakseni sen. 😉

Järkeni esimerkiksi sanoo, että materia on vain materiaa ja, että mitä vähemmän tavaraa kotona on, sitä vapaampi mieli on. Järkeni myös sanoo, ettei ole järkeä maksaa vielä yhtä ekstralaukkua tai postilähetystä muuton yhteydessä pelkästään kirjojen takia, jotka olen jo lukenut. Mutta…

Kiinnyn kirjoihin. En millään haluaisin heittää kirjoja pois, sillä vanhatkin kirjat inspiroivat. Varsinkin tietokirjoihin palaan usein etsimään jotain ja nuo kirjat avautuvat eri lailla eri elämäntilanteissa. Olin järkyttynyt, kun luin Konmari-kirjaa ja siinä kehotettiin valitsemaan vain muutaman itselleen rakkaimman kirjan ja luopumaan muista. Kirjastohuone on ollut aina haaveeni ja tuntuu, että kirjat ovat aarreaittani.

Minulle on kertynyt 1,5 vuodessa Englantiin yllättävän paljon kirjoja, koska bloggaajana saan myös näytekappaleita. Täällä ei ole ketään suomalaista kelle suomenkieliset kirjat lahjoittaa. Muutamme parin viikon päästä ja haluaisin kaikki mukaan. Ratkaisin asian nyt kuitenkin niin, että otan noin puolet kirjoista mukaan ja leikkasin tietokirjoista talteen kaikki inspiroivimmat sivut ja luvut ja taltioin ne muovitaskuun. Tavallaan ei sama asia ollenkaan, mutta kuitenkin saan ne jutut talteen, joihin haluan ehkä palata. 15 kirjaa karsiutui siis puolikaaseen kirjaan. Olen ihan tyytyväinen. (Elämän pienet suuret pulmat.. ;D)


I love books. I’ve always had a dream about my own library room and I was shocked when I read the Konmari book… Marie Kondo, a tidying guru, wrote that we should keep just a few of the most important books and give up the others. My sense says that material is only material and our mind is more peaceful and we feel better when we have less stuff at home. But my feelings say that it’s very hard to give up my books because I´m attached on them.

We will be moving soon. In 1,5 year I have accumulated a surprisingly big amount of books (I’ve gotten sample books because of my blog too). I can´t take everything with me (I have so many extra bags already) and there aren’t Finnish people here who I could give them to. So I solved my little problem to cut my books… Especially I love my nonfiction books ( and different lifesituations you get different things from those), so I cut pages and chapters that I maybe want to read again one day. Not the same thing as books but now I have made 15 books into half a book. Best parts are saved for inspiration, so I´m happy.

Photos Alexa (edit by me)

VP2

*postaus sisältää mainoslinkkejä*