14 x kumman valitsen

27

Style

12.09.2015

white dress

Muistatte ehkä pienet esittelyt kuvaamistani bloggaajista. Ne joissa, olen antanut heille sanaparit ja niistä pitää valita toinen. Ajattelin tehdä saman itse ja katsoa kumman minä ottaisin… Tässä valintani! 🙂

Kuntosali/lenkki
-Tämä on paha, mutta luotan siihen kumpi tulee ekana mieleeni. Ehkä kuntosali siksi, että se on jotenkin monipuolisempi treeninä. Luonnossa liikkuminen on ihanaa, mutta treenimuodoista valitsen kuntosalin.

Kirja/tv
-Tämä taas on superhelppo. En ole koskaan viihtynyt tv:n ääressä (päinvastoin) ja kirjoja taas rakastan. Voisin shoppailla niitä loputtomiin ja lähes poikkeuksetta vietän mielummin aikaa kirjakaupoissa kuin vaatekaupoissa. Arkeen tulee todellinen ripaus luksusta, jos on jokin koukuttava kirja kesken. 🙂

Korkokengät/tennarit
-Tunnen oloni yksinkertaisesti itsevarmemmaksi korkkareissa. Mitään megakorkoja en kuitenkaan käytä.

Vihersmoothie/kaurapuuro
-Vihersmoothie, koska ainakin tällä hetkellä syön sitä huomattavasti useammin ravintoarvojensa takia. Molemmat kuuluvat kuitenkin suosikkeihini.

_MG_5455

Leopardikuosi/tasaraita
-Kumpikin menee, mutta tasaraita on ihanan raikas.

Kevät/syksy
-Olen syksyihminen. Varsinkin juuri tätä aikaa vuodesta rakastan.

Kulta/hopea
-Käytän molempia, mutta koen hopean enemmän omakseni.

Pioni/orkidea
-Hih nämä ovat tässä, koska molemmat ovat lempikukkiani. Valitsen silti pehmeämmän ja runsaamman pionin.

Juhannus/joulu
-En edes muista, koska olisin ollut juhannuksen Suomessa. Vastaan siis joulu, joka sekin menee muuten tänä vuonna ulkomailla. En ole mikään perinnefanaatikko, vaikka ne kivoja ovatkin. Minulle juhlapyhät eivät ole niiiiiin iso juttu, mutta onhan joulu aina joulu. 🙂

valkoinen mekko

Politiikka/filosofia
-Ehdottomasti filosofia. Vaikka Teoreettisen filosofian opintoni ovatkin yliopistolla kesken (ja ehkä tulevat olemaankin), niin pidän filosofiasta ja sen historiasta todella paljon. Olen luonnostani myös aika syvällinen sekä analyyttinen ja parin vuoden filosofian opinnot jättivät entisestään minuun tiettyä tapaa ajatella maailmaa ja elämää.

Sohva/sänky
-Ehdottomasti sänky. Tämä kysymys menee muuten vaihtoon, en tiedä ketään kuka vastaisi sohva.

Basilika/korianteri
-Tämä oli vaikea. Tuoretta basilikaa meillä on aina, mutta silti valitsen korianterin. Aasialainen ruoka on lemppariani ja korianteri osana sitä.

Japani/Brasilia
-Haluaisin käydä molemmissa, mutta Japani on ehdoton. Se kiinnostaa suuresti ja toivottavasti lähivuosina pääsen sinne kuivailemaan kirsikkapuiden kukintoja ja syömään japanilaista ruokaa. 🙂

Taidenäyttely/ Museo
-Tykkään kyllä paljon museoista ja historiasta, mutta koska kahdesta pitää valita, menee taidenäyttelyt kyllä selkeästi edelle. Edellisestä kerrasta on liikaa aikaa!

 
smile

Tällaista kevyttä lauantaijuttua tänään. 🙂 Voit lukea muiden bloggareiden valinnat näistä postauksistani: Alexa Dagmar, Sofia Ruutu, Sara Vanninen/Tickle your fancy, Marianna Mäkelä/Mariannan.

H&M dress Filippa K. bag Topshop necklace M&S bracklet
vp2