10 random ajatusta juuri nyt

80

Thoughts

29.12.2019

Tyhjän paperin kammo täällä taas hei. Tai tyhjän blogin. Kuten olette varmasti huomanneet, on blogini ollut vuoden jälkimmäisen puoliskon lähes tauolla. Mutta nyt tekee mieli palata blogin ääreen. Mistäpä sitten aloittaa. No ihan niistä näistä, jotta kynnys saadaan taas madallettua. 10 random ajatusta juuri nyt.

1.Istun junassa. Seinäjoki-Tikkurila. Tikkurila-Joensuu. Toivon, että tämä väli olisi tehty nopeammaksi, mutta ei. Onneksi enää tunti ja vartti jäljellä. Tunti ja vartti aikaa saada blogipostaus kasaan. Nyt ei hienostella tai taivuta perfektionismiin. Hyvä puoli on se, että valitsen aina paikan työskentelyvaunusta ja juuri nyt täällä ei ole ketään muuta.

2. Onko täällä blogin lukijoissa joku, joka ei seuraa instagrammiani? Olen olettanut, että ei. olen siirtynyt 97% IG-somettajaksi. Mutta nyt ajattelin kyseenalaistaa tämän luuloni. Olisi nimittäin motivoivaa blogata, jos tietäisi, että kaikki eivät olekaan instagrammissa.

3. Joulu oli rennoin koskaan, mitä muistan. Kiitos kolmen ja puolen päivän totaalisen somepaastoni. Oikeastaan, en ollut puhelimella juuri ollenkaan noina päivinä. Tiedättekö… Ennen joulua katsoin sen ajan puhelimestani, paljonko olen sillä päivän aikana viettänyt tunteja. Ihan karmaisevan paljon. Yksi uuden vuoden lupaus 2020-vuodelle: vähemmän aikaa puhelimella.

4. Olen tällä hetkellä innoissani ensi vuodesta. Meillä on mullistavia suunnitelmia, mutta palailen niihin vasta, jos ja kun ne toteutuvat. Jotenkin viime aikoina on kutkuttanut sellainen muutoshalu. Olen valmis isoihinkin elämänmuutoksiin taas. (Janoan niitä.)

5. Vielä pari kuukautta sitten suunnittelimme keväällä pidempää jaksoa Cape Townissa ja Namibiassa. Mutta olemme hylänneet nämä suunnitelmat, koska ne eivät tue tämän hetken unelmiamme. Namibiaan ehdin kyllä kuvien perusteella jo ihastua täysin ja Kapkaupunkikin olisi kiva kokea uudestaan. Kuitenkin tuntuu ihan hyvältä, ettei keväälle ole ulkomaan matkoja tiedossa. Paitsi Italian kodissa tulemme käymään tietty. Italiaa on iso ikävä.

6. Voi ravinto ja ruokavalio – olen onnellinen, että vihdoin nämä tuntuvat taas inspiroivan ja motivoivan pitkän ”hällä väliä” vaiheen jälkeen. Olen googletellut keittiövälineitä ja katsonut youtubesta reseptivideoita. Olen taas palauttanut ruokavaliooni pysyvästi ravintolisät ja opti msm-jauheen. Motivoivimpana syynä hiukset!! Tähän aiheeseen minun pitää palata lisää myöhemmin!!

7. Ja kuntosalitreeni myös – ehkä kaksi edellistä kulkee itselläni vähän käsikädessä. Tänään aloin testaamaan SWEAT appin Kelsey Wells:in salitreenejä. Kyseisen sovelluksen Kayla Itsinesin kehonpainotreenit ovat itselleni hyvin tuttuja, mutta yllätyin, miten hyvin saliohjelma toimi. Salilla tulee kyllä itseni tehtyä paljon parempi treeni, jos noudatan jotain ohjelmaa.

8. Katsoin joululomalla monta vanhaa elokuvaa. Klassikko It’s a Wonderful life teki syvän vaikutuksen ja sen sanoma jäi mieleen. Oletteko te nähneet kyseisen leffan? 🙂

9. Minulla on jo ikävä Amosta. On maailman parasta olla täti! <3

10. Öö…alkaa jaettavat ajatukset nyt loppua ja pitää vielä etsiä ja lisätä kuvat postaukseen, ennen kuin juna on perillä. Anteeksi tällaista pikapostausta ja kiitos kun luit tänne asti. Kiitos koko tästä vuodesta! Ihanaa, että olet pysynyt mukana!! <3 🙂 Ps. Tämä bloggaaminen on niin kivaa, kun vain aloittaa.