10 random ajatusta juuri nyt

29.12.2019 / ,

Tyhjän paperin kammo täällä taas hei. Tai tyhjän blogin. Kuten olette varmasti huomanneet, on blogini ollut vuoden jälkimmäisen puoliskon lähes tauolla. Mutta nyt tekee mieli palata blogin ääreen. Mistäpä sitten aloittaa. No ihan niistä näistä, jotta kynnys saadaan taas madallettua. 10 random ajatusta juuri nyt.

1.Istun junassa. Seinäjoki-Tikkurila. Tikkurila-Joensuu. Toivon, että tämä väli olisi tehty nopeammaksi, mutta ei. Onneksi enää tunti ja vartti jäljellä. Tunti ja vartti aikaa saada blogipostaus kasaan. Nyt ei hienostella tai taivuta perfektionismiin. Hyvä puoli on se, että valitsen aina paikan työskentelyvaunusta ja juuri nyt täällä ei ole ketään muuta.

2. Onko täällä blogin lukijoissa joku, joka ei seuraa instagrammiani? Olen olettanut, että ei. olen siirtynyt 97% IG-somettajaksi. Mutta nyt ajattelin kyseenalaistaa tämän luuloni. Olisi nimittäin motivoivaa blogata, jos tietäisi, että kaikki eivät olekaan instagrammissa.

3. Joulu oli rennoin koskaan, mitä muistan. Kiitos kolmen ja puolen päivän totaalisen somepaastoni. Oikeastaan, en ollut puhelimella juuri ollenkaan noina päivinä. Tiedättekö… Ennen joulua katsoin sen ajan puhelimestani, paljonko olen sillä päivän aikana viettänyt tunteja. Ihan karmaisevan paljon. Yksi uuden vuoden lupaus 2020-vuodelle: vähemmän aikaa puhelimella.

4. Olen tällä hetkellä innoissani ensi vuodesta. Meillä on mullistavia suunnitelmia, mutta palailen niihin vasta, jos ja kun ne toteutuvat. Jotenkin viime aikoina on kutkuttanut sellainen muutoshalu. Olen valmis isoihinkin elämänmuutoksiin taas. (Janoan niitä.)

5. Vielä pari kuukautta sitten suunnittelimme keväällä pidempää jaksoa Cape Townissa ja Namibiassa. Mutta olemme hylänneet nämä suunnitelmat, koska ne eivät tue tämän hetken unelmiamme. Namibiaan ehdin kyllä kuvien perusteella jo ihastua täysin ja Kapkaupunkikin olisi kiva kokea uudestaan. Kuitenkin tuntuu ihan hyvältä, ettei keväälle ole ulkomaan matkoja tiedossa. Paitsi Italian kodissa tulemme käymään tietty. Italiaa on iso ikävä.

6. Voi ravinto ja ruokavalio – olen onnellinen, että vihdoin nämä tuntuvat taas inspiroivan ja motivoivan pitkän ”hällä väliä” vaiheen jälkeen. Olen googletellut keittiövälineitä ja katsonut youtubesta reseptivideoita. Olen taas palauttanut ruokavaliooni pysyvästi ravintolisät ja opti msm-jauheen. Motivoivimpana syynä hiukset!! Tähän aiheeseen minun pitää palata lisää myöhemmin!!

7. Ja kuntosalitreeni myös – ehkä kaksi edellistä kulkee itselläni vähän käsikädessä. Tänään aloin testaamaan SWEAT appin Kelsey Wells:in salitreenejä. Kyseisen sovelluksen Kayla Itsinesin kehonpainotreenit ovat itselleni hyvin tuttuja, mutta yllätyin, miten hyvin saliohjelma toimi. Salilla tulee kyllä itseni tehtyä paljon parempi treeni, jos noudatan jotain ohjelmaa.

8. Katsoin joululomalla monta vanhaa elokuvaa. Klassikko It’s a Wonderful life teki syvän vaikutuksen ja sen sanoma jäi mieleen. Oletteko te nähneet kyseisen leffan? :)

9. Minulla on jo ikävä Amosta. On maailman parasta olla täti! <3

10. Öö…alkaa jaettavat ajatukset nyt loppua ja pitää vielä etsiä ja lisätä kuvat postaukseen, ennen kuin juna on perillä. Anteeksi tällaista pikapostausta ja kiitos kun luit tänne asti. Kiitos koko tästä vuodesta! Ihanaa, että olet pysynyt mukana!! <3 :) Ps. Tämä bloggaaminen on niin kivaa, kun vain aloittaa.

Leave a comment

28 kommenttia

 • Pir

  Hei! Rakastan blogiasi jo vuosia ja en seuraa (enkä muutenkaan käyttää IGa).
  Toivottavasti kirjoitat edelleenkin blogia – tuntuu kuin olisit sielunsisko nettiavaruudesta :) ja olen saanut sinulta paljon inspiraatiota monessa asiassa.
  Ihana tämäkin postaus – random ajatuksista. Elämä onkin aika random trip, kannattaakin mennä sen mukaan, miten sydämessä tuntuu. Kaunista uuttaa vuotta sinulle, aurinkoa sieluun ja ihania arkisia ihmeitä joka päivään!

  • Vilma Peltonen

   Ihana kuulla, kiitos paljon! 🙏❤️😌 Ja onnellista uutta vuotta sullekin 😘✨

 • Jenna

  Täällä kans blogin lukija. En seuraa IG:tä kuin joskus ja erittäin harvoin, itse en edes omaa tunnuksia sinne. Tykkään muutenkin lukea blogeja, ennemmin kuin selata IG:tä. :)

 • Tiia

  Täälläkin blogin lukija, en minäkään käytä IGa käytännössä ollenkaan. Mielelläni lukisin sun blogia jatkossakin!

 • Jensku

  Tykkään hurjasti sun blogista ja kirjoituksista, vaikka seuraan myös ig:ssä. Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Jensku, ihana kuulla! 🙏😍 Kaikkea hyvää sunkin vuoteen! 😌❤️

 • Weera

  Instagramia tulee selattua aika harvoin (ja tavotteena on vähentää sen selaamista ens vuonna entisestään), mutta blogeja tykkään lukea! ☺️❤️

 • Mari

  Heips,

  Kiva kun kirjoittelit, en ole instassa.
  Kiitoksia vuodesta ja ihanaa seuraavaa sinulle :)

 • Merja

  Ei kannattaisi postata silloin kun ei oikeasti mitään asiaa.

  • Pihla

   Merja, ei kannattaisi kommentoida silloin kun ei oikeasti ole mitään sanottavaa ;)

   Vilma, kiitos paljon blogistasi ja kuten monet yllä, harvoin käytän instagramia ja tykkään enemmän lukea blogeja silloin kun on aikaa vs. jatkuvasti tsekkailla onko IG storeissa jotain mielenkiintoista. Olen yrittänyt harjoittaa ns. digiminimalismia ja IG’n päätön selailu on vähentynyt. Tykkään kuitenkin myös tällaisista kuulumisista, aina ei tarvitse olla loppuun harkittua painavaa asiaa!

   Onnellista Uutta Vuotta!

   • Vilma Peltonen

    Kiitos paljon Pihla 😉❤️❤️🙏

    Kiva kuulla! Itsekin tykkään kyllä tietyllä tapaa blogista enemmän mediana ja ei tule samalla lailla hukattua tunteja selailuun, kuin IG:ssä joskus. 😅🙈 Hauskaa huomata, että olin väärässä ja moni onkin yhä nykyään enemmän blogin kuin IG:n seuraaja. 👍☺️❤️

 • Anne

  Täällä myös yksi ei-Instagram-seuraaja. Olen kiinnostunut nimenomaan blogiteksteistä (ja painotuksella teksteistä) eli kiva jos kirjoittelet tännä jatkossakin. Kirjoitustahdilla ei ole niin väliä, koska saan blogipäivityksen joka tapauksessa Bloglovinin kautta, eli juurikaan kiinnitä huomita siihen, miten usein blogi päivittyy, vaan merkittävämpää on kiinnostava sisältö :)

 • Anni

  Vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä ja blogisi on suosikkini ❤️ en ole instassa, joten seuraaminen jää blogiin. Kaikkea hyvää sinulle. Olkoon vuosi 2020 täynnä onnea, iloa, rauhaa ja rakkautta.

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Anni ihanasta kommentista! Ihana kuulla 🙏😘❤️ Ja kaikkea hyvää sun vuoteen 2020!!✨❤️😍

 • 1sbe

  Minä jätin Instan pari vuotta sitten totaalisesti, joten ilmoittaudun myös blogin kautta seuraajaksi!

  En ole ehkä koskaan kommentoinut mutta nyt sen teen, kiitos sinulle tämän blogin tunnelmasta! Se on joo inspiroiva, ja samalla kuitenkin myös rauhoittava, koen että ikään kuin olet kertomassa täällä: kaikki menee lopulta hyvin :)

  On myös kutkuttanut ajatus että alan lukemaan vanhoja tekstejä uudelleen läpi (löysin blogisi ehkä joskus 2017 ja kelasin sen silloin alusta asti vanhoista uusimpiin juttuihin). Saan varmasti hakemaani tunnetta noiden vanhojenkin tekstien uudelleenläpikäynnistä. Mutta kiva tietty jos tulee uuttakin <3

  • Vilma Peltonen

   Kiitos, aivan ihana kommentti!! Näistä tulee niin hyvä mieli ja lisämotivaatiota blogin ylläpitämiseen. 😌 KIITOS ❤️🙏

 • Sini

  Hei, blogisi on yksi kestosuosikeistani. En ole säännöllinen blogien lukija mutta aika ajoin käyn lukemassa niitä kerralla enemmän. Blogisi postaukset selaan aina siihen asti mihin edellisellä kerralla jäin. Olen instassa, mutta siellä en seuraa niitä bloggareita, joiden blogeja luen. Instaa käytän toisenlaisten kiinnostuksen kohteiden seurantaan.

  Pidän nimenomaan teksteistäsi, kuten täällä joku muunkin asian ilmaisia. Pidän blogistasi, koska olet kiinnostunut laajasti erilaisista asioista kuten minä itsekin. Olen saanut blogisi kautta inspiraation moneen asiaa ja nytkin tulin katsomaan, olisiko sinulla ollut jonkin kiinnostava uuden vuoden rituaali. Ymmärrän että blogin pitäminen ja uusien ideoiden ammentaminen voi olla haastavaa. Toivon kuitenkin että saamme nauttia blogistasi vielä jatkossakin, oman jaksamisen mukaan.

 • Kepa

  Olen niin perinteinen blogin lukija varmaan kuin olla voi! Eli mulle menee läpi vain tekstit ja kuvat ;) En ole instagramissa ja lähes poikkeuksetta skippaan kaikki videot puhumattakaan podeista. Kiva jos tännekin puolelle silloin tällöin jaksat kirjoitella :)

 • Päivi

  Kiitos mukavasta tekstistä! En ole IG:ssä, joten seuraan kyllä mieluummin blogia, ihan perinteiseen malliin 😊

 • Minni

  Blogilukija ilmoittautuu täälläkin. Mulla ei ole some-tilejä lainkaan, mitä nyt työminään liittyen linkedin.

 • Sonja

  Mä myös tykkään paljon enemmän lukea blogeja, kun seurata Instagramissa. On kivempi lukea pidempiä ajatuksella tehtyjä juttuja, kuin vaan nopeasti selailla instagramia. Tuntuu että monet blogaajat keskittyy nykyään juurikin enemmän instaan, eikä blogeja päivitetä samalla lailla kuin joskus aiemmin, mikä on omasta mielestä harmillista…. Mutta ymmärrettävää 😌
  Blogiasi olen lukenut säännöllisen epäsäännöllisesti jo vuosia. Laadukasta ja inspiroivaa sisältöä. Mielellään lukisin myös jatkossakin 😊

 • Pia

  Moi! Olen aina seurannut sinua vain blogista, eli mulla menee kaikki instan yms muut jutut ohi. Sen takia huomaa niin isosti eron entiseen jolloin päivät blogia usein. :)

 • Sonja

  Pidä ihmeessä myös tätä blogia silloin kun jaksat kirjoitella! Musta on ihanaa lukee juttuja täältä jotka itseään myös kiinnostaa ja myös palata niihin myöhemminkin, kun taas Ig, ainakin storyt näkyvät vain sen hetken. Kivaa alkanutta vuotta!❤️