Stressi, ravinto & ravintolisävinkkini (+arvonta)

14.06.2018 / ,

*kaupallinen yhteistyö Circlum Farmasia

Kesällä voi olla luontevaa löysätä elintavoissa, siirtyä mökkisiidereihin, grillimakkaroihin ja jäätelötötteröihin, luistaa treeneistä ja unirytmistä. Itselleni tämä kesä on ollut ja tulee olemaan vähän päin vastainen… Vaikka tietysti aion myös nauttia ja herkutella kohtuudella, on päämääränäni priorisoida kuitenkin niin, että syksyllä olisin energinen ja hyvinvoiva. Pyrin kesän aikana luomaan taas terveelliset rutiinit, jotka lisäävät jaksamistani ja kohottavat mielialaani. Kuten olen blogissa aikaisemminkin kertonut, tämä kevät on ollut monella tapaa mahtava, mutta poikkeuksellisen stressaava. Olen ollut uupumisen partaalla ja väsymyksen lisäksi olen kokenut erilaisia stressiperäisiä oireita. Kova stressi muodostaa itselläni ainakin suht helposti noidankehän, koska stressaantuneena en jaksa välittää elintavoistani yhtä paljoa kuin muuten. Elämänhallintani kokee kolauksen ja huonot elintavat taas saavat olon entistä kurjemmaksi. Tämä taas on omiaan lisäämään stressiä entisestään… Kesäkuussa olen saanut askel kerrallaan otettua hyviä juttuja takaisin päiviini ja olo on muuttunut sanoinkuvaamattoman paljon jo melko lyhyessä ajassa.

Toki pieni määrä stressiä on tarpeellista, koska se motivoi ja kannustaa toimintaan. Stressi on itseasiassa elimistön normaali reaktio mihin tahansa ärsykkeeseen. Se voi kuitenkin jatkua vielä kauan sen jälkeen, kun stressaava tilanne on jo ohi. Juuri kroonistuessaan stressi vaikuttaa haitallisesti, eikä sitä usein edes itse tiedosta, että elimistössä on päällä krooninen stressireaktio. Kroonisen stressin oireet ovat yksilöllisesti vaihtelevat, mutta usein stressi uuvuttaa keskushermostoa ja heikentää jaksamista, vaikuttaa immuunipuolustuksen toimintaan, sekoittaa hormonitoimintaa, heikentää aivojen suorituskykyä, aiheuttaa ruuansulatusvaivoja ja ravinnepuutoksia, heikentää unenlaatua, vaikuttaa ihon ja hiusten kuntoon ja voi vaikuttaa negatiivisesti tunnetasapainoon.

Tuntuu, että ympärilläni lähes kaikki ovat enemmän tai vähemmän stressaantuneita. Tämä on ollut lähipiirissäni viime aikoina paljon keskusteluissa mukana ja vaikka pieni stressi onkin hyvästä ja saa toimimaan, nykypäivänä stressi valtaa yhä enemmän monien elämää. Stressi tekee meidät sairaiksi. Kiinnostuinkin ottamaan entistä enemmän selvää, millä keinoilla stressiä ja sen seurauksia voisin lievittää. Mitkä voisivat olla helppoja ensimmäisiä askelia, jolla noidankehän saa pysäytettyä ja olon saa tuntemaan pienillä teoilla paremmaksi?

Yllätys yllätys, päädyin ravintoon. Stressaantuneena tulee helposti esimerkiksi syötyä huonommin, korvattua aterioita ravinneköyhillä herkuilla tai välipaloilla. Stressiä vastaan elimistömme tarvitsisi kuitenkin juuri terveellistä ja ravinteikasta ruokaa. Stressi kuluttaa jo itsessään kroppaamme, joten jos emme anna sille sen tarvitsemia ravintoaineita, miten se jaksaa ja pystyy enää toimia kuten on tarkoitettu?! Sokeri ja alkoholi ovat esimerkiksi stressin keskellä erittäin huonoja vaihtoehtoja, mutta joskus poisjättämisen sijaan on helpompi aloittaa lisäämällä päivään jotain hyvää – kuten ravintolisiä.

Poimin tähän viisi ravintolisää, joita itse nyt käytän ja joista voi olla hyötyä ja apua stressaavaan elämäntilanteeseen. Mitä tahansa ravintolisiä en tietenkään voi suositella, koska ravintolisissä on valtavat laatuerot. Ravintolisän imeytymiseen vaikuttaa suoliston kunto, mutta myös käytössä olevan tuotteen laatu ja se, missä muodossa ravinteet ovat.

Lyhyesti selitettynä elimistö erottaa eristetyn vitamiinin. Useimmat vitamiinit ja ravintolisät sisältävät ravintoaineita niiden eristetyssä eli raffinoidussa muodossa. Esimerkiksi C-vitamiini esiintyy monessa tuotteessa puhtaaksi raffinoituna askorbiinihappona, joissa on sen lisäksi esimerkiksi täyteaineita ja kasvisjauheita. Ruuan sisältämät ravintoaineet eivät pääsääntöisesti esiinny yksin, vaan osana monimutkaista rakennetta, jossa eri yhdisteet (esim. entsyymit, koentsyymit, proteiinit, hivenaineet ja vitamiinit) toimivat synergisesti yhdessä. Nämä rakenteet auttavat elimistöä imeyttämään ja hyödyntämään ravintoaineet solutasolla.

Täysin luonnollinen Wild Nutrition on suhteellisen uusi ravintolisämerkki, joka on tämän kevään aikana vilahdellut blogissani. Tuotteissa ravintoaineet ovat täysin samassa luonnollisessa muodossa kuin ruoassakin ja siksi niiden imeytyminen – solutasolle asti – on tehokasta. Kaikki lähtee Wild Nutrition Food-Grown -tuotteiden valmistustavasta, joka eroaa aika radikaalisti monesta muusta ravintolisästä. Siinä ravintoaineet kasvatetaan täysravinnossa. Lopputulos on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehon solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tärkeä pointti on myös se, että Wild Nutritionin tuotteissa ravintoaineita on ”järkevä” määrä, sillä niiden imeytyessä tehokkaasti niitä myös tarvitaan vähemmän (liikasaanti voi kuormittaa elimistöä.)

Tässä tosiaan 5 Wild Nutritionin mielenkiintoista ravintolisää, jotka sopivat hyvin hyvin arkeen ja moni näistä toimii tärkeänä apuna erityisesti stressaavassa elämäntilanteessa. (Arvonnan ohjeet postauksen lopussa!) :)

1.Immune Support

Tämä on ollut minulla nyt pidempään testissä. Viime vuonna olin usein vähän kipeänä reissujen ja lentämisen jälkeen, joten otin tämän keväällä käyttöön yleistä immuniteettia tukevana ja vahvistavana tuotteena. Erityisesti stressaavina aikoina immuniteetti on koetuksella ja esimerkiksi matkustaminen lisää stressiä. Immune Support sopii myös bakteeri- ja virusperäisten tulehdusten ennaltaehkäisyyn. Tämän käyttöönoton jälkeen en ole ollut kipeänä ollenkaan. Tuote sopii myös koko perheen käyttöön.

2.Wild Nutrition Skin, Hair & Nail

Moni tietää, että stressi näkyy ihossa, mutta se vaikuttaa myös hiuksiin. Itse olen saanut apua ravintolisistä hiusten lähtemiseen ja niin on moni muukin tuntemani ihminen, jolle olen suositellut ”hiusravintolisää”. Tuntuu, että omat hiukseni ovat ohentuneet taas ja hiuksia löytyy kaikkialta, joten tämän otin nyt säännölliseen käyttöön. Itse pidän siitä, että tästä löytyy yhdestä kapselista monta kauneussuosikkiani kuten sinkki, biotiini ja luonnollinen rikki. Sitä suositellaankin tosi laajasti, esim aknen, ihon epätasaisuuksien ja ikääntymisestä johtuvien merkkien ilmestymisen hidastamiseen sekä elottomien tai kiillottimien hiusten tueksi. Luonnollinen rikki on tässä tuotteessa on tosi mielenkiintoinen, ja se vaikuttaa ihon, hiusten ja kynsien laatuun, tukemalla keratiinin ja kollageenin muodostumista.

3.Ashwagandha

Tämäkin on ollut minulla nyt pidempään testissä. Kirjoitin tästä jo ayurveda postauksen yhteydessä, mutta haluan nostaa tuotteen tähänkin. Ashwagandha on Intiassa pitkään ayurvedassa käytetty vahvistava yrtti ja todellinen huipputuote psyykkiseen ja fyysiseen stressiin! Siitä – ja erityisesti Wild Nutritionin käyttämästä luomu KSM-66 ashwagandhasta – on tutkitusti havaittu olevan apua stressin lisäksi ahdistukseen, unettomuuden ja masennukseen. Joillekin ashwagandha parantaa keskittymiskykyä ja fyysistä kestävyyttä urheillessa.

4.Premenstrual Complex

Olemme viime aikoina paljon keskustelleet ystävieni kanssa paitsi stressistä myös hormoneista (ja siitä, mitä kaikkea ”mukavaa” ne saavat aikaan). Ja kyllähän stressi ja hormonit myös liittyvät oleellisesti toisiinsa sillä stressi haastaa jatkuvasti hormonaalista tasapainoa, kun stressihormoni kortisoli häiritsee sukuhormonien normaalia toimintaa. Näistä viidestä tuotteesta tämä on minulle kaikista uusin testissä, mutta myös kaikista mielenkiintoisin. Nimimerkillä mielialanvaihtelut ja sokerinhimo tiettyyn aikaan kuukaudesta aina!! Jos suunnitelmissa on esimerkiksi hormonaalisen ehkäisyn lopettaminen, suosittelen testaamaan tätä ison muutoksen tueksi kuukautiskiertoa tasapainottamaan ja hedelmällisyyttä parantamaan.

5.Naisten & miesten monivitamiinit

Tämän Daily Multi Nutrientin valitsin listaan mukaan, koska mielestäni laadukas monivitamiini on ehdoton lisä ihan kaikille. Itse esimerkiksi laihduin tuossa keväällä huomaamattanikin, koska stressissä ja kiireessä tuli skipattua aterioita tai korvattua jollain hyvin yksipuolisella ravinolla. Tällöin todennäköisesti olen myös saanut liian vähän ravintoaineita ruuasta. Wild Nutritionin monivitamiinissa erityisen hyvää on erityisesti se, että koska sen sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, niiden imeytyminen on ihan omaa luokkaansa. Se sisältää vitamiineja, mineraaleja, yrttejä ja muuta täysravintoa jaksamiseen, immuniteettiin, hormonaalisiin haasteisiin ja myös hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin. Itselläni on naisten monivitamiini käytössä ja poikaystävälläni miesten, molemmille siis löytyy omanlaiset.

+1 Wild Traveller
tästä haluan vinkata, koska varmasti sieltä lukijoista löytyy muitakin, joille juuri matkalaukkuelämä, aikaerot ja matkustaminen, ovat yksi iso syy stressiin. Olen kertonut monesti, kuinka matkustaminen vaikuttaa itseeni tosi paljon ja palautumiseen menee aikaa. Otan ehdottomasti tämän testiin seuraavalla lennollani (heti huomenna). Tämä ravintolisä on kehitetty auttamaan erityisesti pitkän matkustamisen aiheuttamaa stressiä ja väsymystä sekä tukemaan aikaeroon sopeutumista. Se sopii koko perheelle ja sitä käytetään juuri ennen matkaa ja kohteeseen saavuttua vaikka koko matkan ajan tai kunnes tilanne on tasapainoittunut.

ARVONTA

1 x 5 ravintolisää
(Skin, Hair & Nails, Premenstrual Complex, Ashwagandha, Immune Support, Wild Traveller)
Osallistu kommentoimalla tätä postausta.
Aikaa 1 viikko 14.6-21.6 asti.

 

Wild Nutrition -tuotteita saatavilla: PUR-kauppa, Stockmann sekä pian myös Ego ja Hyvinvoinnin tavaratalo. Kattavan listauksen jälleenmyyjistä löydät Wild Nutritionin suomenkielisiltä Facebook-sivuilta.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, muistakaa pitää itsestänne huolta! :) ♥

Leave a comment

252 kommenttia

 • Paulina

  Mukana arvonnassa! Tosi mielenkiintoisia tuotteita, olisi kiva kokeilla :)

 • Minna

  Näitä on pitänyt kokeilla jo pitkään! Mukana siis! 😊

 • Henna

  Mukana!

 • Katariina

  Osallustun, vaikuttaa superkiinnostavalta!

 • laura

  Stressi tuntuu olevan kyllä nykyajan riesa – työelämästä opintoihin ja ihmissuhteisiin löytyisi aina stressattavaa. Onneksi nykyään osaa ottaa ns. iisimmin ja osaa olla armollisempi itselleen.

  Lisistä kiinnostaa erityisesti tuo hormonitoimintaa tasapainottava, sillä tuntuu, että olen neljäsosan kuukaudesta ”poissa pelistä” mielialoineni ja -tekoineni. En käytä hormonaalista ehkäisyä enkä sitä missään nimessä kannata, mutta olen harkinnut hormonikierrukan ottamista ihan vaan oman elämänlaadun kannalta, kun sen käyttäjiltä jäävät usein kuukautiset pois. Kiinnostaisi tietää, auttaisiko se omiin hormonimyrskyihin, mutta ehkäpä testaankin tätä ravintolisää. :) Muutkin vinkit asiaan liittyen kiinnostaa.

 • Lilyyy

  Stressi, univaje, ruuhkavuodet pienten lasten kanssa, uupumus..kaikki ovat osa tämänhetkistä elämääni mutta onneksi olen löytänyt tämän vuoden aikana myös puhtaan ja ravintorikkaan ruokavalion ja liikunnan <3 Askel kerrallaan kohti tasapainoa. Olen nyt myös käyttänyt biotiini+sinkkiä ja viherjauhetta ja eron kyllä huomaa! Siksi olisin todella kiinnostunut kokeilemaan näitäkin, tulisivat todella tarpeeseen ja vaikuttavat mielenkiintoisilta tuotteilta :)

 • Sini

  Tämä sopisi kuin sulka päähän minulle. Ääretön stressi ja väsymys pikkulapsiarjessa parisuhteen rakoillessa on vienyt voimat tyystin. Sen huomaa niin omassa jaksamisessa, mielialassa kuin kehon ja ihon toiminnassakin.

 • Tiia

  Todellakin mukana!! Noi tulis niin tarpeeseen.. :)

 • Essi

  Oi vitsi! Ihana kuulla näistä! Oon etsinyt uusia luonnonmukaisia lisäravinteita, näitä kyllä kokeilen! Tällä hetkellä ei ole käytössä mitään. Kiitos! ❤️

 • Emppu

  Mukana!

 • Laura

  Oi, haluaisin niin kokeilla tämän merkin tuotteita!

 • K

  Mukana arvonnassa.

 • Ella

  Mukana! ♥️

 • Elina

  Näitä pitää kokeilla!

 • Emma

  Mukana arvonnassa! 🌺😍

 • Anni

  Oon itsekin ollut hurjan stressaantunut koko kevään ja vaikuttaa jotenkin edelleen tähän kesäänkin. Elämässä tapahtunut kaikenlaista, niin ei kai se ihmekään ole. Huomaan että helposti alkaa lipsua huonoon ravintoon ja tyhjiin kaloreihin kun on muuten sellaisessa aivosumussa. Nuo ravintolisät kuulostavat superhyville, täytyy varmaan ottaa testiin, jos saisi vähän lisäboostia ja energiaa elämään! Jooga ja meditaatio on ollut mulla joka viikkoisia juttuja, mutta luulen että sekin auttaisi jos tekisin niitä enemmän kuin sen kerran viikossa :) Kiitos Vilma aina inspiroivista postauksista, tämäkin osui ja upposi juuri tähän hetkeen elämässä!

 • Saw

  Tuli hyvään saumaan tämä postaus koska olen miettinyt ravintolisän käyttöä lähinnä suoliston hyvinvoinnin tueksi ja myös samalla olen etsinyt tietoa mikä mahtaisi olla hyvä ravintolisä tukemaan nivelten hyvinvointia koska harrastan aktiivisesti joogaa. Tämä kyseinen merkki vaikuttaa mielenkiintoiselta ja vaatii ehdottomasti syvempää tutustumista. Eli mukana arvonnassa ehdottomasti.

 • Sallamari

  Nämä kuullostavat niin mielenkiintoisilta ja itselleni tarpeellisilta! Olen lukenut näistä jo aiemminkin, mutta testaaminen on silti jäänyt. Kunpa voitto osuisi kohdalle!! :)

 • Oona

  Mukana arvonnassa! :)

 • Linnea

  Mukana arvonnassa! Olipas taas kauniita kuvia😍

 • Josefiina

  Mukana arvonnassa :)

 • Teija

  Olisi ihana kokeilla, mukaan arvontaan.

 • Heli

  Oi! Tällainen huikea lisäravinnepaketti tulisi juuri nyt tarpeeseen! Olen siis mukana arvonnassa!

 • Alexandra

  Minulla on hieman samoja tuntemuksia kun mitä itse kuvailet, eli kevät on ollut haipakka & hyvät rutiinit hieman kateissa.. Viimeisimpänä ”ilona” pitkittynyt flunssa (ihmisellä joka ei juuri sairastele) herätti viimeistään siihen, että nyt on aika tsempaat ja auttaa kroppaa (& mieltä) pois huonosta kierteestä. Nämä tulisi siis hyvään saumaan!

 • Laura

  Mielenkiintoisia tuotteita! Olisi kiva päästä kokeilemaan, sillä olen nyt viimein herännyt siihen, etteivät kaikki ravintolisät ole samanarvoisia. :) Mukana arvonnassa siis.

 • Salli

  Mukaan arvontaan.kyllähän noille löytyisi tarvetta.

 • Toni Raappana

  Kuulostaa jostain tutulta nuo ominaisuudet :) Täytyy ainakin yhtä noista testata!

 • Ihania kuvia ja postaus tärkeästä aiheesta :-) ehdottomasti mukana tässä arvonnassa!!

 • Itse käytän Solgarin ravinnelisiä, mutta näitä olisi myös kiva kokeilla.

 • Suvi

  Näitä ravintolisiä olen halunnut kokeilla jo pidenpään, mutta en ole vielä raaskinut ostaa eli ehdottomasti mukana! Tosi kiva arvonta ☺️

 • Eliisa

  Hyvät tuotteet!👍 Arvonnassa mukana!

 • Riikka

  Tässä ravintolisäviidakossa arvostan tällaisia postauksia ja enemmän kuin mielelläni itse kokeilisin myös kyseisiä ravintolisiä! Ja erityisen mielenkiinnolla seuraan miten tuo Wild Traveller toimii, kirjoitathan siitä kokemuksia vielä myöhemmin tänne? :)

 • Riikka

  Mukana! :)

 • Heta

  Tuntuu että stressi ja kiire ovat nykyään harmillisen yleisiä. Toisaalta on mukavaa kuulla muidenkin kokemuksista ja erityisesti mikä on auttanut, vaikka ei tietenkään kenellekään stressiä toivokaan. Tämä oli taas hyvä muistutus, että vaikka kuinka stressaa, pitäisi muistaa pitää omasta kehostaan huolta.

  Mielenkiintoisen kuuloisia tuotteita, olisi kiva päästä testaamaan! Erityisesti Skin, hair & nails ja premenstrual complex voisivat tulla tarpeeseen.

 • Paulina

  Mukana arvonnassa! Itsellä etsinnässä muutenkin hyvät ravintolisät. :)

 • Paulina

  Mukana arvonnassa! Etsinnässä muutenkin hyvät ravintolisät. :)

 • JonnaTii

  Eritoten hiukset kaipaisi elvytystä raskauden jälkeen ja purkki Barcelonan reissulle ei olisi haitaksi =)

 • Henna

  Mukana arvonnassa. Wild traveller tulisi todella tarpeeseen. 🙂

 • Kate

  Mukana arvonnassa 😍

 • nette

  Hyödyllisen kuuloisia tuotteita omaan elämäntilanteeseen. Tsemppiä Vilma ja kiitos ihanasta blogista!

 • Anna

  Kuulostas todella laadukkailta ja hyviltä tuotteilta! Pitkään jatkunut stressi ja liian niukka ravintoaineiden saanti on sekoittanut hormoonitoimintani totaalisesti, joten näitä tuotteita olisi ihana saada testiin! :)

 • Jenna

  Mielenkiintoista, näitä pitää kyllä kokeilla!! :)

 • Kisu

  Väsymystä on liikaa. Yritän keksiä jotakin, joka auttaisi siihen, vielä ei ole löytynyt. 🤔. Kiva arvonta siis!

 • Ooh, nämä tulisivat tarpeeseen! 💖

 • Elli

  Mukana!

 • Eeva

  Stressi on kyllä ollut itselle kunnon riesa jo pitkään. Tulisi setti tarpeeseen kyllä! 🙂

 • Neea

  Mukana arvonnassa!:)

 • Hanne

  Mukana!

 • Nelli

  Itseäni kiinnostaa erityisesti tuo premenstrual complex -ravintolisä! Olisi mielenkiintoista nähdä tasapainottaisiko se monia kiertoon liittyviä oireiluja kuten väsymystä, turvotusta ja sokerinhimoa. Mukana siis arvonnassa! :)

 • Riina

  Mukana arvonnassa😊 etenkin ashwagandha herätti kiinnostuksen. Pitää laittaa testiin!

 • Kepa

  Olisi kiva päästä kokeilemaan suosittelemiasi vitamiineja! Itsellä iho tällä hetkellä huonossa kunnossa ja stressi päällä työn vastuullisuudesta.

 • Pihla

  Mukana arvonnassa!

 • Suvi

  Allekirjoitan täysin stressin aiheuttamat oireet! Itselläni on graduprojekti meneillään ja sen mukanaan tuoma stressi on aiheuttanut toiminnallisia vatsavaivoja ja kasvojen ihon räjähtämistä käsiin… Olisin siis kiinnostunut testaamaan näitä tuotteita :)

 • Ellen

  Vau. Olisi mahtavaa voittaa tämä palkinto! Kaikki ravintolisät tulisivat kyllä tarpeeseen.

 • Heodi

  Olisi upea päästä kokeilemaan! Mukana!

 • Salla

  Mukana arvonnassa! 😊

 • Oona

  Mukana arvonnassa :)

 • Mukana arvonnassa. Erityisesti Premenstrual kiinnostaa, jospa sen avulla vähän saisi tasapainoitettua elämää 😊

 • Riikka

  Mukana 🤗

 • Heini

  Loistava postaus Vilma! Tai ainakin mut tämä herätti ja pysäytti. Olen pohtinut, että miksi ihmeessä sairastelen niin paljon siihen nähden, miten ns. terveellisesti elän. En ollut ajatellutkaan, että töiden takia matkustelu ja siitä johtuva aikaero, erilainen ateriarytmi, bakteerikanta jne. voi vaikuttaa noin stressaavasti kehoon. En ole myöskään käyttänyt mitään lisäravinteita, sillä en halua mitään ”vierasta” omaan kehooni. Tuo Wild traveller lähtee ehdottomasti ensi viikolla testiin!

 • Nelli

  Tarpeeseen tulisi, mukana arvonnassa :)

 • Nelli

  Tarpeeseen tulisi, mukana!

 • Terhi

  Mielenkiintoista, voi kunpa pääsis kokeilemaan!

 • Rosa.

  Hyvä postaus ja kiinnostavia tuotteita :)

 • Siiri

  mukana💗

 • Suivi

  Itselläni takana tosi stressaava puoli vuotta, sisältäen sekä huonoa että hyvää stressiä (mm. eroaminen, muutto kuukauden välein yhteensä 3 kertaa, aloittaminen kolmessa uudessa eri työpaikassa, toisaalta uusiin ihmisiin tutustumista ja innostusta moniin asioihin). No nyt olen sitten ollut kovassa flunssassa kaksi viikkoa eikä loppua näy. Pyrin ajattelemaan, että tällä sairastumisella on kyllä selkeä syy, ja jos katsoo viime aikaista elämän menoani, ei syytä tarvitse lähteä arvailemaan. Olen pyrkinyt syömään nyt ekstra terveellisesti ja tankkaamaan vitamiineja, joten vitskukaappien täydennys tulisi tarpeeseen :)

 • Oi, mukana! Nämä olisi niin tarpeen nyt, ja ihana olisi päästä näin kokeilemaan aivan uutta merkkiä itselle.

 • Niina

  Voih….Olen täysin hukassa lisäravinneasioissa…ravinneköyhä ja yksipuolinen ravinto, vähäinen uni ja pitkäaikainen stressi ovat saaneet painon nousemaan, mielialan laskemaan ja hormonitadapsinon sekaisin. Joten ilusión mielenkiintoista kokeilla, olisiko oikeanlaisista lisäravinteista apua.

 • Anniina K.

  Oiii mukana arvonnassa! Kaikki lisäboostit olisi nyt tarpeen. :)

 • Katri

  Upeita kuvia! Mukana arvonnassa :)

 • Aino

  Mukana!

 • Rebecca K

  Kuulostaa niin mahtavalta! Erityisesti tulevaa imetys- ja pikkulapsiaikaa ajatellen nuo ravintolisät tulisivat tarpeeseen. Vielä odotellaan pikkuisen saapumista mahan tälle puolen, laskettu aika ylihuomenna <3 Mukana arvonnassa siis :)

 • Eija-Katriina

  Kiitoksia mielenkiintoisesta postauksesta! :)

 • Roseberry

  Käy kyllä itselläkin kroppa ja mieli ylikierroksilla. Pysähtymistä tarvittaisiin.

 • Jasmi

  Näitä olisi kiva päästä testaamaan :)

 • AS

  Mukana arvonnassa! Nyt tulisi tarpeeseen

 • Mariem

  Mielenkiintoisinta tässä on tuo vitamiinien rakenne, imeytyvät varmaan eri lailla. Olisipa kiva testata!

 • Maaria

  Mukana ehottomasti! Tuntuu, että stressi päällä vieläki, vaikka lomaki alko. Oon aika kauan aikonu ettiä jonku stressinhallintakeinon, ottaa vaikka aamujoogan tavaks, mut seki on jääny vaa roikkumaan mielenperukoille (ja osaltaan ehkä lisänny stressiä?). Stressi on nii arkipäivää nykyään, mut silti tai ehkä just siks sen hallinnasta ei voi puhua liikaa.

 • Katariina

  Mukana ehdottomasti!!

 • Annukka

  Mukana arvonnassa, olis kiva saada kokeiluun näitä!

 • Laura

  Laadukkaat ravintolisät kiinnostaa aina 😎

 • Johanna

  Haluaisin !!!! Ihana!

 • Mirca Seppänen

  Mukana arvonnassa!!

 • Piia

  Olisi kiva kokeilla :) Mukana!

 • Mirca Seppänen

  Mukana arvonnassa! olisi kiva päästä kokeilemaan!!

 • Enni

  Tosi mielenkiintoista kuulla näiden vitamiinien eroista verrattuna muihin. Ihania kuvia, näytät hehkuvalta!!

 • Ulla

  Sarja vaikuttaa laadukkaalta ja kiinnostavalta, joten toiveikkaasti mukana arvonnassa!

 • Laura Alasimonen

  Moi! Vitamiinit tulisivat todella tarpeeseen, sillä opiskelijana vitamiinien päivittäminen keventää aina budjettia. Olet huippu ja todella inspiroiva. Ihanaa viikonloppua! :)

 • Eeva

  Varpaista hiustupsuihin asti keho suorastaan kutsuu näitä jo kotiin. Arvonnassa siis mukana!

 • Anna

  Mukana! Kiinnostaa näissä erityisesti toi luonnonmukaisuus.

 • Riikka Luukkanen

  Mukana arvonnassa☺️ Vaikuttavat laadukkailta👍🏻

 • Maarit

  Tällä hetkellä käytössä skin, hair and nails – valmiste ja aikaisemman kokemuksen perusteella voin todeta toimivaksi ravintolisäksi. Olisi erittäin mielenkiintoista kokeilla muita valmisteita myös esim. ashwagandha kiinnostaa erityisesti. Kauniita ja inspiroivia kuvia tässä postauksessa :)

 • anna

  mukana arvonnassa :-)

 • Jenni

  Kuulostavat hyviltä ravintolisiltä ja itse nykyään tutkin tarkkaan, että saan vitamiinini luonnollisista lähteistä synteettisten sijaan. Tämä oli uusi tuotemerkki, joten olen arvonnassa mukana! 😊

 • Viola

  Vau! Kaikki tuotteet vaikuttivat todella hyville! Mukana arvonnassa 😊

 • Miisu

  Mukana

 • Ida

  Kiitos postauksesta! Todella kiinnostava ja tärkeä aihe! Mielenkiintoista lukea tuosta muodosta ja imeytymisestä, helposti tulee syötyä paljon erilaisia ravintolisiä, ja mahdollisesti samalla tehneeksi haittaa kun muoto väärä ja määrät liian suuria..!

 • Maarit

  Allekirjoitan täysin sen, että stressi vie kontrollin siitä mitä syö. Ilman muuta mukana arvonnassa.

 • Rosa

  Oi, onpa ihana arvonta! 😍

 • Janita

  Kaikkia noita olisi kiva kokeilla mutta erityisesti immune support kuulostaa mielenkiintoiselta. :)

 • Anna

  Mukana. Ashwagandha jauhetta olen just ostanut mutten vielä käyttänyt. Mielenkiintoista olisi testata miten ravintolisät vaikuttavat

 • Sofia

  Ei jummi toi premenstrual complex kuulostaa kuin meikäläiselle luodulta! :D Terveisin menkkamonsteri92…

 • Hanna

  Äärimmäisen mielenkiintoisia tuotteita, kiitos tästä postauksesta! <3 En varmaan olisi omin avuin löytänyt, nyt ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

 • Elina

  Mukana arvonnassa!

 • Vilma

  Itselleni täysin uusi tuotekokonaisuus mutta erittäin mielenkiintoisia tuotteita! Opiskelu-työ arkeen tekis kyllä hyvää varmasti. Olisi mahtavaa päästä testaamaan :-)

 • Mira

  Olisi kiinnostavaa kokeilla, mukana :)

 • Laura O.

  Mukana arvonnassa! Olisi mielenkiintoista kokeilla näitä. :)

 • M

  Oi Oi mikä palkinto! Kiva ois kokeilla, huomaako eroa 😊

 • Katja

  Mukana!

 • Kati

  Tämä arvonta sattuikin sopivasti. Itsellä juuri aikomus vahvistaa suoliston hyvää bakteerikantaa antibioottikuurin jälkeen. Tulisi ravintolisät tarpeeseen !

 • Paula

  Kuulostavat todellakin kokeilemisen arvoisilta tuotteilta! Mukana arvonnassa ☺

 • Maija/ampsum

  Mulle ihan uusi tuttavuus tuo merkki, kuulostaa kyllä varsin houkuttelevalta! Varsinkin tuo ashwagandha kuulostaisi sellaiselta että sille erityisesti vois olla tarvettakin :D

 • Maria

  Ihana postaus mahtavilla kuvilla kuten aina :)

 • Josefiina

  Näistä olen lukenut aiemminkin, kuulostavat lupaavilta! :) Useista monivitamiineista voi tulla todella huono kuvottava olo. Luultavasti ovat liian vahvoja/keinotekoisia ja tämä aiheuttaa monelle samoja oireita. Olisi kiva päästä kokeilemaan näin laadukkaita vitamiineja, vähemmän on enemmän😊 Itse olen saanut ison avun stressiin reishi-sienestä, yöunet syvenevät ja päivällä on rauhallinen/levollinen olo stressistä huolimatta.

 • Ulla

  Wild Nutritionia olen halunnut kokeilla, joten koitetaan onnea. :)

 • Iida

  Ehdottomasti tulisi tarpeeseen nämä! Erityisesti nyt kun oon siirtynyt opiskeluista työelämään ja ainakin tässä alkuvaiheessa on stressiä huomattavasti.. Itsellä stressi vaikuttaa eniten hiuksiin ja ihoon.

 • Liina

  Voi mitä tuotteita! <3 olisipa ilo päästä testailemaan näitä kaikkia!
  Itsellänikin stressaava kevät takanapäin, kun pääsykoepaineet iski päin kasvoja. Nyt onneksi se urakka ohi, mutta uudet huolenaiheet jo painaa. Olen vähän sellainen stressistä elävä -tyyppi… :D
  Tuo hiuksille, kynsille ja iholle suunnattu ravintolisä houkuttelee eniten. Hiukset on kyllä saanut kyytiä ja ihokin on tosi huonossa kunnossa… Toivottavasti jo kohta parempana!
  Aurinkoista ja mukavaa kesää sinulle! Oot symppis <3

 • Vilma

  Mukana!

 • HeidiM

  Mukana! Etenkin Ashwagandha kiinnostaa kovasti :)

 • Susanna

  Immune support menisi testiin 🙂

 • Jenni Kalliokoski

  Hormonit on kyllä erittäin mielenkiintoinen aihe ja just kävin yliopistolla niitä käsittelevän kurssin, jonka jälkeen oon perehtynyt niihin syvällisemmin 🤓 niillä on kyl merkittävä rooli hyvinvointiin ja monesti on jopa vaikee tunnistaa niiden vaikutusta 😌

 • Tanja

  Mukana!

 • Juulia

  Mukana arvonnassa! Olisi huippua päästä kokeilemaan kyseisiä tuotteita😍

 • Nannil

  Tekstisi oli kuin minulle tehty /minua kuvastava! Olet muuten uskomaton tehopakkaus, mun muusani joogassa, seesteidyydessä ja sinä olet saanut mut tutkinaan/oppimaan kehittämään itseäni. Vau sinä 😍

 • Elina

  Hyvä teksti! Mukana! :)

 • Marisa

  Mukana 😊

 • MerjaK

  Tosi mielenkiintoinen kirjoitus, olisi mukava kokeilla.

 • MinnaB

  Tosi tärkeä aihe. Outoa että vaikka saamme nauttia kauniista kesästä niin silti vaan stressi tuntuu elimistössä. Elinvoimaa tarvitaan joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

 • Taija

  Näitä kaikkia olisi ihana päästä testaamaan. Ja tulisivat kyllä tarpeeseen.

 • Patricia

  Jälleen erittäin hyvä ja osuva kirjoitus! Stressin oireet tuttuja täälläkin, mutta onneksi huomenna lähtö viikon ”stressinpoisto lomalle”. Sen jälkeen tulisi kyllä nämä ravintolisät tarpeeseen, jottei arjen stressi saisi taas ylivaltaa.

 • Heidih

  Oon tosi kiinnostunut kokeilemaan näitä ravintolisiä! Stressi todellakin näkyy ihossa, olemuksessa ja siinä, mitä syö. On tosi vaikea pitää kiinni omasta, terveellisestä syömisestä, kun on stessaava elämäntilanne.

 • E33

  Oo, ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Anneli Kaikkonen

  Vaikuttavat todella hyviltä tuotteilta, joista kirjoitit. Itse myös sairastun todella helposti. Syynä on nähtävästi viime vuonna sairastettu syöpä ja ne sytostaatit. Veivät vastustuskyvyn todella alas. Myös nivelreuma on välillä ärhäkämpänä. Näistä olisi todellakin hyötyä omassa elämässäni. Jospa onnetar olisi suosiollinen.

 • Pipsa

  Hei Vilma, Olen jo pitkään ollut kahden vaiheilla – ravintolisiä vai ei. Tekstisi pisti minut kallistumaan kokeilemaan esim. juuri Wid Nutrition -tuotteita. Olen siis ilman muuta mukana myös tässä arvonnassa☀️!

 • Martina

  Osallistun. Immune support onkin jo entuudestaan tuttu ja hyväksi todettu. Kiinnostaa kokeilla muitakin.

 • Emilia

  Osallistun arvontaan. :)

 • Oona

  Kuulostaa todella mielenkiintoiselta!😍 Olen kamppaillut stressin kanssa jo pidemmän aikaan, joten olisi huippua päästä kokeilemaan näitä tuotteita!

 • Karoliina

  Mukana!

 • Iida

  Mukana! Osaatko sanoa käykö nämä kaikki myös raskaus-/imetysaikana?

 • Rebekka

  Mukana!

 • Pirjo

  Mukana.

 • Pirjo

  Mukana!

 • Tuire Ventoniemi

  I need it 😇

 • Noora

  Mukana! Kuulostaa todella laadukkailta lisäravinteilta! Oon tässä viimeisen vuoden aikana kiinnostunut enemmän ja enemmän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja suoliston kunnosta, ja nää lisäravinteet tukis täydellisesti mun matkaa kohti optimaalista hyvinvointia.

  Ihanaa viikonloppua sulle Vilma ☀️

 • Jess

  Mukana arvonnassa! Tuotteet kuulosti mielenkiintoisilta :)

 • Lumi

  Kuulostaa hyvältä :)

 • Ammi

  Ehdottomasti mukana arvonnassa. :)

 • Ammi

  Kokeilemisen arvoisia tuotteita, ehdottomasti mukana arvonnassa. :)

 • Laura

  Olipas hyvä ja informatiivinen postaus, kiitos siitä :)
  Wild Nutrition vaikuttaa varsin laadukkaalta merkiltä ja tuotteet kuulostavat sopivan lähes kenen tahansa arkeen. Olisi ihana päästä kokeilemaan näitä 😍

 • Jonna

  Ehdottomasti haluisin kokeilla näitä, kuullut olen paljon :)

 • Riikka

  Oih, kyllä kelpaisi. Mukana arvonnassa 🌞😊

 • Noora

  mukana ollaan :)

 • Emmi

  Mielenkiintoisia tuotteita, ehdottomasti mukana arvonnassa! :) Itse olen vähän vältellyt ravintolisiä ym juuri sen takia kun ei ihan aina tiedä mitä ne oikeasti sisältävät. Jotkut ravintolisät olisivat varmasti kuitenkin oikeasti hyödyllisiä ja tarpeellisia joten täytyypä itsekin tutkia asiaa vähän tarkemmin. Kiitos hyvistä vinkeistä!

 • Tiia

  Täytyy tunnustaa, että olen ollut hieman epäileväinen tällaisten tuotteiden suhteen, joten olisi kiva kokeilla josko mieli muuttusi. Mukava arvonnassa siis!

 • Jenni

  Nämä tuotteet olisi mahtavaa saada testiin!

 • Janina

  Olipa hyvä postaus ravinnon vaikutuksesta yleiseen terveyteen. Olen lukenut itseni maisteriksi lähes kolmessa vuodessa ja työskennelyt opiskelujen ohella. Suurimman muutoksen näen hiuksissani, jotka olivat ennen jokaisen kampaajan ihastelun aihe ja nykyisin väsyneet ja ohuet. Toivottavasti hiusravinnelisä tarjoasisi edes jotain apua valiitsevaan tilanteeseen.

  Hyvää kesää!

 • Miia

  Olisipa huippua saada noita vitamiineja testiin!

 • Hemppe

  Mukana arvonnassa! Itseä alkoi kiinnostamaan etenkin tuo Ashwagandha, kun on stressiä ja ahdistusta ollut jo pidemmän aikaa valitettavasti..

 • Petra

  Mukana! :)

 • sikkuralla

  Mukana

 • ViiviK

  Mukana! :)

 • Sanna

  Mukana! Olisipa mahtavaa päästä kokeilemaan. 😊

 • Marjo

  Mukana arvonnassa että pääsisi kokeilemaan, tämä sarja kiinnostanut jo pitkään :)

 • Marjo

  Mukana arvonnassa, nämä tuotteet kiinnostaneet jo pitkään :)

 • iduska

  Olisi mahtavaa päästä testaamaan nämä kaikki :) Mukana!

 • Chrisse

  Kuulostaapa ihanalta! Kaikki tulisivat tarpeeseen 💓

 • Lumimarja

  Kiitos paljon postauksesta! Olen ollut myös uupumuksen rajoilla tänä keväänä/kesänä. Huonot ruokavalinnat jne ovat tarttuneet mukaan, kun suuri väsymys painanut, ihan uutta minulle. Tosi hyvä ja ajankohtainen arvonta siis, mielelläni testaisin näitä :)

  Hyvää ja (rauhallista!) kesän jatkoa!

 • MarjaKoo

  Ehdottomasti mukana!

 • Peppi

  Olisipa ihana päästä kokeilemaan näitä ravintolisiä! Kiitos Vilma sinulle aidosta hyvän olon blogista! 💖

 • Anni

  Osallistun arvontaan. Tuotteet vaikuttaa mahtavilta. Mulla oli myös tosi raskas kevät ja edellinen syksy. Sressaantuneena en jaksanut pitää itsestäni huolta, ja tänä kesänä aion taas laittaa hyvinvoinnin etusijalle, joten tuotteista olisi hyötyä. Kiitos ihanasta blogista :)

 • Andku

  Hei

  Olisipa ihana vitamiinipaketti ja tulisi tarpeeseen, mukana arvonnassa!

 • Elina

  Uuden työn alettua omatkin elämäntavat ovat olleet hieman retuperällä. Näistä saisi boostia!

 • Iida

  Mukana ollaan!🙂

 • Elpppa

  Hei nämä kuulostaa tosi kiinnostavilta ja kokeilemisen arvoisina! Mukana! :)

 • S

  Mietin juuri omaa stressaavaa elämäntilannetta ennen kun tulin lukemaan uusinta postausta. On siis itselleni erittäin ajankohtainen aihe. Ainakin ruokavaliota pitäisi miettiä sekä tutustua hiusravintolisiin.

 • Annu

  Mukana arvonnassa! Olen kuullut paljon tästä sarjasta, mutta itseltäni vielä testaamatta, varmasti laadukkaita tuotteita :)

 • R

  Heei, kiitos hyödyllisestä postauksesta! Stressi on kyl aikaimme pahimpia terveysongelmia!

 • Sennu

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Itselläni stressi laukaisi pahat vatsavaivat viime vuoden lopulla eikä loppua valitettavasti näy. Olisi kiva kokeilla josko näistä tuotteista löytyisi jonkinlaista helpotusta oireisiini :)

 • susa

  kiitos vinkeistä ja tuoteuutuuksien esittelystä. Tämä tuli tarpeen syksyn muutoksia ajatellen, ja toivonkin et kesällä stressin saa laskemaan !

 • Jenni

  Tulisi kyllä tarpeeseen:) Kolmivuorotyö ja taaperoikäinen lapsi sekä rakennusprojekti aiheuttavat välillä vähän stressinpoikasta!:)

 • Marja

  Mukana 😊❤️

 • Joa

  Mukana arvonnassa! <3

 • Jii

  Mulla on just edelliset monivitamiinit loppumassa, joten olis hyvä sauma kokeilla jotain uutta! Mukana arvonnassa siis :)

 • Sannamarianna

  Hyvä postaus!

 • Tuuli

  Mukana arvonnassa 🧡

 • Maija

  Nyt oli niin hyvät suositukset ja loistava paketti arvonnassa että pakko heittäytyä mukaan arvontaan :)

 • Olppa

  Olipa ajankohtainen postaus! Itselläni on ollut stressiä töissä, sillä tuntuu ettei pärjää uudessa tehtävässä, ja stressaantuneena tuleekin mielestäni sellainen kierre, josta ei oikein pääse eroon. Tällöin varmaan suoriutuukin huonommin töissä, eli on vähän niin kuin itseään toteuttava ennustus… :S Syön kyllä mielestäni terveellisesti, mutta silti hiuksia myös lähtee ja usein voimaton olo. Jotain ravintolisiä on tullut popsittua, mutta minulle oli itseasiassa uutta ettei ne kaikki imeydy yhtä hyvin.. Täytyy testata näitä suosittelemiasi juttuja! :)

 • Salme

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! On ollut niin koetteleva talvi ja kevät, että samaan suunnitelma kuin sinullakin kesän aikana oma hyvinvointi parempaan kuntoon. Ehkä tärkeimpänä olisi taas aika oppia nukkumaan… Postaus toiveena voisi ollakin uni. Sen tärkeys ja mitä tapahtuu kun kärsii pitkään uni vaikeuksista!
  Kiitos Vilma ihanasta blogista! 😊

 • Katri

  Ihania tuotteita! Arvonnassa mukana :)

 • Emppu

  Mukana! Tärkeä aihe

 • Emma

  Mukana arvonnassa, tuotteet kuulostavat hyviltä!.:)

 • Minttu

  Mukana! Täytyypä taas päivittää omat ravintolisät ja ottaa ne jokapäiväiseen käyttöön.

 • Illuusia S

  Näille olisi tarvetta. Mukana arvonnassa!

 • 1sbe

  Mukana :)

 • Annika

  Mukana arvonnassa. Erityisesti mua kiinnostais kokeilla Premenstrual Complex -ravintolisää.

 • Emmi

  Mukana!

 • Jenna

  Mukana arvonnassa!

 • Jonna

  Voi näitä täytyy ehdottomasti kokeilla! Mukana arvonnassa :)

 • Siru

  Erittäin ihana olisi saada kokeiluun!! Rankan stressi kevään elänyt🙈

 • Siru

  Mukana! Olisi kiva kokeilla erittäin rankan stressi kevään jälkeen🙈

 • Anko

  Olenkin miettinyt toimisiko oman ihon kunnon parantamiseksi tuollainen lisäravinne.. Iho on parempi aina auringon alla matkoilla mutta heti Suomeen palattua tulee pieniä näppyjä.. Hair & Skin näistä kiinnostaa siis eniten ja myös tuo Ashwagandha! Tahdon päästä testaamaan ! ;)

 • Mia

  Mukana! 😍

 • Vivi

  Mielenkiintoiset ravintolisät, joita tullee testattua, ehdottomasti siis mukana arvonnassa!

 • Marjukka

  Mielenkiintoinen ja hyödyllinen postaus! Mukana arvonnassa!

 • Pauliina.K

  Mukana :)

 • Nina

  Mukana arvonnassa, tuntuu että suurimmalle osalle noista olisi juuri nyt tarvetta.

 • Nina

  Mukana arvonnassa 😊

 • Min

  Mukana :)

 • Jonna

  Mukana. 😊 Tämä olisi kesähumun pelastus! 🤩

 • Heli

  Kyllä kelpais testiin kiitos!

 • annika

  Nämä tulisi tarpeeseen, mukana arvonnassa siis! :)

 • mervi

  mukana arvonnassa,tarpeellisia tuotteita =)

 • Eija

  Mukana arvonnassa! Nämä tuotteet on jo pidemmän aikaa ollut mielessä testata! Hiuksien ja kynsien ja hormonien kanssa on ongelmaa eikä tasapainoa meinaa löytyä. Ehkä näistä voisi olla apua.

 • Linnea

  Ois mukava kokeilla näitä tuotteita 😊

 • Karkki

  Kiitos, mielenkiintoinen postaus. Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa vaikuttaa siltä, että pitää lukea vähän enemmänkin. Mahtava palkinto, ehdottomasti mukana arvonnassa. Olen lukenut WN:n tuotteista paljon kehuja ja olisi ihana päästä kokeilemaan niitä itsekin.

 • ROZA

  Mukana arvonnassa. Uutuksia minulle.

 • Rosemary

  Kuullostaa todella hyvältä. Täytyy kokeilla ja ehkä mun urheilija nuoretkin voisivat hyötyä näistä ravintorikkaista vitamiineista

 • Rosemary

  Olisi kyllä kiva kokeilla.suoliston imeytymishäiriöt ovat estäneet ravinteiden ja lisäravinteiden saantia. Myös perheessä urheilijanuoria, toisella diabetes I, perheessä tarvetta hyville vitamiineille

 • Jaana

  Mukana arvonnassa. :) Olisi niin paikallaan testata näitä kattavasti suurta elämänmuutosta toteuttaessani.

 • Anne-Mari Salo

  Ihania tuotteita.

 • Tuuli

  Mukana!

 • Anna-Maria

  Kuulostaa hyvältä! Aika kalliiksi tulee ravintolisät, joten en ole niitä oikein ostanut, joten tulisi tarpeeseen!

 • Jeinka

  Ite oon kiinnostunut näistä kovasti. Magneesium ja Premenstrual Complex on semmosia joita oon miettinyt tilaavani monta kertaa. Ehkä nyt pitäisi jo ottaa itekki testiin.

 • Ashwagandha on kyllä todella hyvä tuote ja muutenkin olen kokenut saavani erilaisiin monimuotoisiin oireiluihin avun ennemminkin kaikista erilaisista yrttivalmisteista ja ayurvedisista ”lääkkeistä” täällä Intiassa, kuin perinteisistä lääkityksistä ja teollisista valmisteista Suomessa. Oma ehdoton suosikki on Triphala, joka ainakin omasta mielestäni on ollut äärimmäisen tärkeä apu siinä, että sain vihdoin suoliston ja ruuansulatuksen parempaan kuntoon useamman vuoden sairastamisen jälkeen.

 • Marianne

  Huomaan myös itse, että tulee syötyä epäterveellisemmin silloin kun elämä on stressaavampaa.

 • rt

  Hei, kiitos vinkkipostauksesta ja tuote-esittelyistä! vaikuttavat laadukkailta valmisteilta! Stressi syö kyl mielen ja kehon (hyvin)vointia ja kaikki keinot sen kukistamiseen otan kiitollisena vastaan!

 • Tanja

  Mielenkiintoinen kirjoitus👍
  Ilman muuta arvonnassa mukana, kun stressiä odotettavissä etenkin syksyllä.

 • Tessa

  Mukana arvonnassa!😍

 • Miia

  Mielenkiintoista olisi kokeilla!

 • Emmi

  Mukana. Ravinto todella vaikuttaa siihen miten kroppa pärjää haastavissa tilanteissa!

 • Kata

  Mukana 😍

 • Nea

  Osallistun arvontaan! 😊 Olis kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita 😊

 • Satu

  Mukana. Tulisivat todellakin tarpeeseen. :)

 • Julia

  Kuulostaa huipulle! Mukana arvonnassa:)

 • Peppi

  Tosi hyvä postaus, oli kuin ajoitettu mun just tämänhetkiseen (ja viimeisten viikkojen) olotilaan. Stressi aiheuttaa ainakin mulle todella ärsyttävän yliaktiivisen olotilan, jolloin silloinkin, kun koittaa rauhoittua nukkumaan sydän tykyttää tuhatta ja sataa. Vireydestä huolimatta mihinkään ei pysty keskittymään, ajatus harhailee ja olo on koko ajan vähän sekava:D Mitään kunnollista ei tule syötyä, ja sitten sitä tulee juurikin paikkailtua niillä vähemmän ravintorikkailla välipaloilla… Siispä olen kyllä ehdottomasti arvonnassa mukana, nää tuotteet kuulostaa siltä että olisivat kuin mulle tehty!

 • Mimi

  Mukana :)

 • anna s.

  Mukana :)

 • Laura

  Upea arvonta, ehdottomasti mukana! :)

 • Tuttu ja hyväksi havaittu tuotemerkki!

 • Piia ellen

  Mukana arvonnassa

 • Nea kolehmainen

  Kiinnostavia tuotteita joita olisi mukava saada kokeilla.

 • Annika

  Mielenkiintoista luettavaa ja hyviä vinkkejä, kiitos. Mukana arvonnassa :)

 • Tiia

  Oonkin vähän kuullut tästä merkistä niin olipa mielenkiintoista lukea lisää. Kiitos kattavsta postuksesta.

 • Tuija Tenhunen

  Upea ja hienosti kirjoitettu tärkeästä aiheesta, joka tosiaan koskettaa meitä nykyihmisiä. Uskon ,että muuttamalla pienillä teoilla ja syömällä oikeanlaista ravintoa ja siihen lisää ravintolisiä ,voimme paremmin☀❤
  Mukana arvonnassa👍😍

 • Leena

  Mukana arvonnassa, olis kiva päästä kokeilemaan.

 • mielenkiinto heräsi…mukana arvonnassa

 • Mika

  Köyhänä olen mukana tässä arvonnassa ja pidän peukkuja itselleni.

 • Marja

  Mukana, kiva olisi päästä testaamaan.