Padelia & pari muuta treenivinkkiä

03.06.2018 /

Kuvat / Juuli Rönkä  

Tänään treenasin todennäköisesti vatsalihakseni kipeäksi pyörittämällä hulavannetta. Lapsuudenkotimme myydään ja tänään pidimme pikku talkoot, jossa tyhjäsimme viimeisiä 25 vuoden aikana kertyneitä tavaroita kasaan. Löysin kolme voimisteluvannettani ja kyllähän sitä piti mennä heti takapihalle voimistelemaan. Tosi tehokasta siivousta. Sain seurakseni kaksi pikkuveljeäni ja meidän upeita hyppysarjoja vanneheittoineen näkee mystorystani (tosin siskoni @ellipeltonen mystorysta näkyy todellisempaa suoritusta).

Tällä viikolla tein myös toisen erikoisemman ”treenin”… Menin testaamaan uutta Extreme Esport sisäaktiviteettipuistoa. Kaikelle yleisölle se aukesi eilen. Tämä Espoossa sijaitseva halli on mitä mainioin paikka paitsi perheen hauskaksi aktiviteettipaikaksi, myös trampoliinitreenille. Instan puolelle julkaisinkin karusellin, jossa näkyy hyppyjäni. Tunnin jättitrampoliinilla hyppimisen jälkeen hiki virtasi ja jalat tärisivät mukavasti. Yllättävän tehokas ja ennen kaikkea superhauska treenimuoto.

Uusin lajihurahdukseni tänä kesänä on kuitenkin Padel. Pakko päästä pian pelaamaan uudestaan, sillä tähän tuli jonkun sortin himo. Padel tuntuu olevan hirveässä nosteessa ainakin Helsingissä, enkä ihmettele. Tämä mailapeli on varsin sosiaalinen ja peliä pelataan aina neljästään. Padelissa on tuttuja piirteitä tenniksestä ja squashista, mutta mielestäni tähän on jotenkin helpompi päästä mukaan. Yllätyin, että ensikertalaiseksi sujui ihan hyvin (kiitos varmasti sen, että olen pelannut viime vuosina useampia kertoja vuodessa tennistä)… Pallo pysyi liikkeessä Emmin kanssa esimerkiksi heti alkuun 55 kertaa edes takaisin pallotellen. Jee! Mutta ymmärtääkseni Padel onkin harvinaisen mielekäs mailapeli jo aloittelijoille, koska säännöt omaksuu nopeasti ja peli ei vaadi juurikaan voimaa (kuten vaikka tenniksessä). Padelissa kuitenkin haastettakin riittää… Pelissä saa lyödä myös seinän kautta ja itselläni se muun muassa näytti usein varsin huvittavalta. :)

Nyt huomiselle varasin heti aikaiseksi aamuksi joogatunnin, että saan hyvän startin viikkoon. Ensimmäinen kokonainen viikko melkein kahteen kuukauteen, kun olen koko viikon Helsingissä. Tästä rauhallisemmasta viikosta innoissani aion omistaa ensi viikon joogalle <3

Mikä laji teitä innostaa tällä hetkellä? :)

Leave a comment

2 kommenttia

  • Annika

    Mua innostaa tällä hetkellä juoksu ja jooga, mut tulo padel kuulostaisi myös kokeilemisen arvoiselta.

  • Elinaaaa

    Hei oon ehkä lähdössä helmikuussa Balille niin voisitko suositella jotain hotellia tai minne päin saarta kannattaisi mennä?