5 x Luetuin postaus

03.05.2018 /

Selasin eilen blogini analytiikkaa ja katsoin, mitkä ovat olleet viimeisen puolen vuoden aikana luetuimpia postauksiani. Selvästi kaikki elämänmuutoksiin liittyvät postaukset nousivat kärkeen ja nyt kun noita luin, niin vähän huvitti…

Viime elokuussa Belgradiin muuttaessamme, en olisi koskaan voinut arvata, että muutan puolen vuoden päästä Suomeen. Sekä siinä välissä taas Italiaan ja käyn kuukauden Meksikossa.. Asuinpaikan lisäksi, en olisi uskonut, mihin työfokukseni menee. Lokakuussa motivaatio ja halu blogin pitämiseen oli siinä tolalla, että mietin jo lopettamista… Päämäärät olivat silloin niin muualla, etten olisi arvannut, että tänä keväänä satsaan sittenkin taas eniten blogiin.

Elämässä ei koskaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kaikki tämän tietää, mutta välillä sen unohtaa. Teen itse aina nopeita liikkeitä, joten olen tottunut, että suunnitelmat ja unelmat muuttuvat, mutta toki elämään tulee yllättäviä asioita ihan itsestä riippumattakin. Tästä on aina välillä hyvä muistuttaa itseään, jos hetkessä on vaikea elää. Että muistaisi nauttia siitä, mitä juuri nyt on.

Kaikkiaan se, mihin tämä viiden postauksen ja puolen vuoden polku on johtanut, saa minut kiitolliseksi. Aika on mennyt niin nopeasti viime kuukausina, että vasta nyt pää on alkanut tajuta kaikkia muutoksia. Mutta kuten instagrammin puolella olen kertonut, olen älyttömän onnellinen, että otin asunnon Helsingistä. Arvostan tämän seurauksena myös Italian kotia vielä enemmän ja nautin siellä olosta ihan täysillä. Vaikka on ollut aika rankkaakin, niin nyt on ollut olo, etten toivoisi oikeastaan muuta. Tämä kuvio, että asutaan Helsingin ja Italian välillä vuorotellen sopii meille nyt mainiosti. ♥ Nyt on hyvä ajanmääre.

Tässä ne puolen vuoden luetuimmat:

Me muutetaan!

Kun unelmat (ja blogi) muuttavat muotoaan

Rehellisiä kuulumisia

Elämän hullunkurisuus

Uutisia

Leave a comment

3 kommenttia