Kurkistus uuteen kotiin

03.03.2018 /

Tässä muutama kuva uudesta kodistani. Asunto on keskustan tuntumassa sijaitseva yksiö, ja muutaman yön jälkeen asunto tuntuu jo hyvin kotoisalta. Ehkä siksikin, että katu on erittäin tuttu: olen asunut viereisessä talossa aikaisemmin. Mitään huonekaluja tai keittiötarvikkeita tms. minulla ei vielä ole. Mutta hiljaa hyvä tulee. ;) Ainakin minimalistisessa tai pikemminkin askeettisessa kodissa on tilaa joogata. Ja sänky on petauspatjaa vaille valmiina, mikä on tietysti tärkeintä, että asunnossa voi nukkua. Valkoiset puuvillalakanat ja kahden hengen peitto (molemmat Familonilta*) oli ensimmäisenä hankitalistallani mielessä. Onneksi asunnossa on parvi, niin ei tarvinnut etsiä sänkyä. Muutin Suomeen takaisin niin nopealla varoitusajalla omistamatta enää mitään, että helpottaa, että asunnossa on säilytystilaa ja tosiaan ”sänky” valmiina. Moni kyselikin Insta Storyn puolella, että eikö minua pelota, että putoan parvelta. Patjan ja kaiteen välissä on n. 10 cm ja muutenkin kaide tulee sen verran ylemmäs, että kierimällä parvelta ei kyllä putoa. :) Toinen, mitä on kyselty instassa paljon on, että mistä mattoni on. Matto on Annon Rae-matto*. Rakastuin mattoon ja varsinkin sen hapsuihin heti isosiskoni tästä vinkattua. Isosiskoni on muutenkin varsinainen sisustushaukka, joten häntä konsultoin vähän väliä, kun olen miettinyt, miten asuntoa laittaisin. Matto myytiin loppuun melkein heti viime vuonna sen lanseerauksen jälkeen, mutta nyt sitä tuli taas tässä kuussa myyntiin, jos joku muukin on kyseisestä matosta haaveillut. :)

Kuvailen parin viikon päästä lisää kotikuvia, kun olen saanut huonekaluja ja ehtinyt sisustaa asuntoani enemmän… Nyt tänä viikonloppuna tavoitteena on ehtiä hankkia kaikkea käytännöllistä, mutta ei niin kuvauksellista, kuten siivoustarvikkeet ja silitysrauta. Kasveja ja kukkiakaan en vielä viitsi hankkia ennen ensi viikon reissua, mutta halusin näyttää jo pikku kurkistuksen asuntoon, vaikka vielä aika tyhjää onkin. :) *saatu yhteistyönä

Leave a comment

6 kommenttia

 • laura

  Oonko nyt ihan hölmö, kun en ymmärrä missä tuossa parvessa on kaide? :D Tuo matto on tosi kaunis.

  • Vilma Peltonen

   Haha se ei kyllä kuvassa näy yhtään, kun linssi vääristää niin paljon. Ja siis kaide tulee patjan yli vain joitain senttejä, mutta koska patjan ja kaiteen välissä on selvä rako, tuntuu se korkeammalta. 😊

 • Oona

  Tuo parvi!!<3

  • Vilma Peltonen

   Se on kyllä kiva, vaikka aluksi jännitin miten se toimii mulla käytännössä…mutta tykkään siitä! ☺️

 • Olen kanssasi samaa mielta siita, etta kaikki tuo kulta ja kimallus on muiden selkanahkasta Vaikka aurinkoloma kiinnostaisikin, Dubai ei ole omalla listallani. En vain voi kuvitella lomailevani paikassa, joka rakentuu ihmisoikeusrikkomuksille. Aika ikavaa, etta monet bloggarit ovat ilmeisesti toisenlaisissa ajatuksissa aiheesta. custom essay writing

 • Annu

  Hei, minkä merkkinen toi ruskea kuvio jumppa/joogamatto on, mikä on noissa parissa kuvassa? :) Ihana!