Valokuvia ystävänpäivän inspiroimana

14.02.2018 / ,

Tein kaksi vuotta sitten postauksen ”Photos inspired by Valentine’s day”. Kokosin postaukseen kaikkia siihen asti kertyneitä valokuviani, jotka välittivät minulle rakkautta ja ystävyyttä. Nuo kuvat saavat minut niin hyvälle tuulelle! Halusinkin tänä vuonna taas ystävänpäivän kunniaksi koostaa kuvia, jotka muistuttavat minua siitä, mikä elämässä on tärkeintä. Kuvia, jotka saavat hymyilemään. ♥ Tätä Valentine’s day:tä vietän parhaan ystäväni, eli poikaystäväni, kanssa. Hän puuttuu fyysisesti kuvista, mutta useat kuvien hetket ovat jaettu juuri hänen kanssaan. Moni muukin rakas ja tärkeä puuttuu kuvista, mutta niin heille, kuin teille kaikille lukijoillekin: Hyvää ystävänpäivää ja iso virtuaalihalaus! Kiitos, kun olette olemassa! :)

LUE MYÖS:
Ajatuksiani ystävyydestä ja ystävystymisestä

Leave a comment

2 kommenttia