Syksyn luottoasu + Q&A Kysy!

05.11.2017 /

jacket/ Massimo Dutti
jeans / AG Jeans
shirt / Zara
watch / Furla
shoes / Vince Camuto
bag/Massimo Dutti

Tässä yllä asuni alkuviikon Luganon reissulta. Musta saman tyylinen villakangastakki oli jo viime syksyn/kevään lempparini, mutta silloin säästin hinnassa ja Zaran takki rätkesi aika pahasti saumoista kovassa käytössä. Tykkään Zaran vaatteista, mutta itselläni muutama vaate on mennyt saumoista rikki lyhyen käytön jälkeen ja nyt ne odottavat kaapissa Suomessa ompelijalle viemistä (koskahan saan aikaiseksi…). Tähän vyölliseen Massimo Dutin takkiin ihastuin Serbiassa heti.

Oston jälkeen (kolmisen viikkoa sitten) katsoin yhden dokumentin, jonka myötä päädyin jonkinlaiseen sopimukseen itseni kanssa, etten ostaisi ollenkaan vaatteita/asusteita loppuvuonna. Toistaiseksi päätös on pysynyt, mutta tästä lisää myöhemmin. Luulen, että simppeli asu siis pysyy eräänlaisena syksyn luottoasunani ainakin niin kauan, kun Italiassa olemme.

Ajattelin, että voisin tehdä pitkästä aikaa Q&A –postauksen. Yleensä kerran vuodessa olen toteuttanut tämän klassikkopostauksen ja edellisestä on yli vuosi aikaa. Eli nyt on hyvä aika laittaa kaikenlaisia kysymyksiä tulemaan, niin vastailen niihin omassa postauksessa. Kiitos jo etukäteen ja mukavaa sunnuntaita! :) ♥

Tallenna

Leave a comment

13 kommenttia

 • Tyylikäs asu, kuten sulla aina! Mun tekisi kauheasti mieli kysyä, mikä se työ/juttu on, jota olet paljon tehnyt ja kirjoitit sen vieneen aikaa blogiltakin. Mutta en viitsi urkkia, koska et selvästikään halunnut siitä vielä tarkemmin kertoa. Omiin arvailuihini (?) liittyen kuitenkin kysyn, että oletko koskaan harkinnut kirjan kirjoittamista? Sun ruokafilosofia ja joogaharrastus (ja nimenomaan kotijooga) on sellaiset aiheet, joista saisi ihan älyttömän inspiroivan kirjan kirjoitettua ja minä ainakin ostaisin sen heti :)

  Kivaa sunnuntaita Vilma!

 • Emmi

  Tykkään ihan mielettömästi sun kuvista ja olisikin tosi kiva saada vähän kattavampi opas miten muokkaat kuvia. Vaikka kaikki kuvat on erilaisia, olisi kiva saada vinkkejä käytätkö jotain tiettyjä presettejä ja mitä asetuksia laitat yleensä mihin suuntaan. Sun kuvat on tosi eloisia, kauniin sävyisiä, ihanan värikkäitä ja niistä välittyy ihana tunnelma. Itse vasta opettelen kuvanmuokkausta ja sun blogin yhtenäiset kuvat/tyyli on jotain mitä haluisin itsekin osata. Kiitos ihanasta blogista <3

 • Hanna

  Hei Vilma, kiitos mahtavasta blogista! Aloitin muistaakseni lukemaan vuonna 2014, ja se edelleen antaa paljon hyvinvointi-, ruoka-, treeni- ja matkustusinspiraatiota! :) On ollut ihana seurata menoasi eri maissa, ja kiva lukea myös esim. arjestasi Serbiassa ja aiemmin Italiassa. Helsingissä asuvalle kiinnostavia hyppyjä eri maailmoihin blogin kautta!

  Kysyisin, mitä lisäravinteita käytät nykyään päivittäin/ajoittain/viikottain? Ja miksi?

  Reseptit ovat edelleen suosikkipostauksiani, myskikurpitsa-kikhernekastike uunissa taitaa olla lempparini!

  Mukavaa alkutalven jatkoa, ja kiitos vielä!

 • Mari

  Ihana asu :)

  Kysymys: miten valitset kaupallisen yhteistyön kumppanit sun blogiin? Monesti blogeissa kaupallisen yhteistyön jutut tuntuu jotenkin päälleliimatulta, mutta sulla se toimii musta paremmin kuin monilla muilla.

 • -

  kuinka usein treenaat ja minkälaisia treenejä yleensä teet? :)

 • Leila

  Mä tahtoisin kysyä ehkäisystä. Ymmärrän toki jos kysymys on liian henkilökohtainen. Suosit lähes kaikessa mahdollisimman luonnollista vaihtoehtoa, mitenkä ehkäisyasioissa? Minua on ruvennut jossain määrin huolestuttamaan kaikki ne hormonimäärät mitä kehoon tunkee. Olisi kiva kuulla sinun näkökulmasi aiheeseen :)

 • Pia

  Mitkä dokumentit ovat saaneet sinut muuttamaan omaa käyttäytymismalliasi? :) Miten?

 • R

  Hei lukisin mielelläni postauksen sinun rutiineistasi! Olisi myös kiinnostavaa lukea ravinto&liikuntapäiväkirjaasi muutaman päivän tai viikon ajalta. Jos sulla on myös vinkkejä siitä kuinka saada hyvät ajatukset käytäntöön esim. suorittamisesta ja perfektionistisesta ajattelusta eroon pääsemiseksi niin lukisin mielelläni! Tykkään paljon postauksistasi, kiitos että pidät blogiasi❤✨

 • R

  Hei! Kerroit jossain postauksessa että kärsit nuorempana vatsavaivoista. Itse kärsin myös joten kiinnostaisi tietää kuinka pääsit niistä eroon?

  Oletko harrastanut joskus balettia? Jos olet niin minkä takia lopetit sen?
  Kiitos :)

 • Hansku

  Hei Vilma! Haluisin tietää:
  1) Tärkeimmät vinkkisi, miten löytää oma unelmatyö ja ”oma juttu”
  2) Onko sinulla esikuva tai henkilö, ketä ihailet ja miksi
  3) Kolme asiaa, jotka haluaisit oppia

  Kiitos ja ihanaa viikon jatkoa! :)

 • Patricia

  Olisi kiinnostavaa kuulla miten ayurveda-elämäntapasi ovat edenneet syksyn aikana? Miten tarkasti noudatat ruokavaliosuosituksia? Ovatko jotkut ruoka-aineet jääneet kokonaan pois tai huomaatko joidenkin vaikuttavan erityisen positiivisesti? Onko olosi muuttunut kokonaisuudessa paremmaksi vai tuntuuko, että olisi tarpeen käydä uudelleen konsultaatiossa tarkastamassa doshien tasapainoa?

  Kiitoksia monipuolisesta ja mielenkiintoisesta blogista, jota lukiessa tulee aina hyvälle mielelle! 😊 🙏

 • Linnea

  Hei ihana Vilma!
  Mitkä on sun vinkit sellaisen ns. kultaisen keskitien löytämiseen elämässä?
  Entäpä mitkä on sua inspiroivimmat asiat?
  Lempiruokasi?
  Miten olet löytänyt oman juttusi?
  Kiitos vastauksistasi etukäteen :-)
  Oot huippu!

 • Jenna

  Haluaisin kuulla mikä on suurin haaveesi? Millaisia asioita toivot tulevaisuudelta? Parhaat joululahjavinkkisi? <3