My ”everyday” outfit

05.05.2017 /

coat / Zara
t-shirt /& Other Stories
jeans / AllSaints
  bag / Michael Kors
shoes / Adidas Superstar
watch / Michael Kors
sunnies / Tiffany & Co.
scarf / Muji

Hain tänään poikaystäväni juna-asemalta viikonlopuksi vanhempieni luo ja otettiin nämä asukuvat sen yhteydessä. Oikeastaan tämän tyylinen asu on minulla nykyään harva se päivä päällä: farkut, tennarit ja t-paita. Nuorempana minulla ei ollut luottoasuja, enkä edes niin välittänyt klassisista ja ajattomista tyyleistä. Nyt paljon matkustavana, mukavuus ja käytännöllisyys ovat ehkä vaatteiden tärkeimpiä asioita minulle. Perusvaatteet pelastavat! Millainen on teidän luottoasu!? :)

Tämä reissussa olo on vähän vaikuttanut vaatekaappini lisäksi blogini sisältöön ja havahduin tänään, kuinka vähän hyvinvointijuttuja on blogissani viime aikoina ollut. Niitä kuitenkin on suunnitteilla… Tässä listaa siitä, mitä blogiin on lähiaikoina tulossa:

♥ Video bloggaajakollegani kanssa, jossa keskustelemme ja vastaamme erilaisiin kysymyksiin bloggaamiseen, valokuvaukseen ja sosiaaliseen mediaan liittyen.
♥ Postaus lukemistani joogakirjoista
♥ Postaus ravintolisiin ja liikkujan lisäravinteisiin liittyen
♥ Resepti tämän hetken suosikki-illallisestani
♥ Lista lempielokuvistani
♥ Treeni nilkkapainoilla kotona (tämä toivepostaus on roikkunut ikuisuuden listalla, mutta teen tämän heti kun pääsen Italiaan nilkkapainojeni ääreen).
♥ Käytännön vinkkejä Balille
♥ Mitä yrittäjyys on minulle erityisesti opettanut
♥ Balin eri alueet ja omat suosikkini
♥ Parhaat pakkausvinkkini
♥ 4 luonnonkosmetiikkavinkkiä
♥ Toivepostaus Q&A: Kaipaanko älyllisiä/tieteellisempiä haasteita, kun yliopisto-opinnot vaihtuivat sosiaalisen media ylläpitoon?
♥ Unelma asuntoni olisi…

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Tallenna

Leave a comment

5 kommenttia