The Ubud Village Resort & Spa – suosikkihotelli Balilla

27.03.2017 /

Tässä ensimmäinen ”hotelliesittely” Balin matkaltamme. Yövyimme tosiaan kuukauden aikana maksimissaan viisi yötä per paikka, suurimmaksi osaksi olimme kaksi yötä paikassa. Maksoimme yhdestä yöstä kaikkea 30 euron ja useamman satasen väliltä. Balilla voi yöpyä hyvinkin edullisesti, jos ottaa yösijan paikanpäältä ja on valmis asumaan vähän vaatimattomammin. Toisaalta rahalleen saa myös erinomaista vastinetta.

Me maksoimme esimerkiksi 40e/yö paikasta, joka oli kirkkaasti parempi kuin Suomessa 100 euron perushotellihuoneet. Täällä myöskään luksuksesta tai omasta villasta ei tarvitse pulittaa puolta omaisuutta ja ainakin jonkun yön kannattaa ehkä tällaiseen hemmotteluun satsata, jos budjetti yhtään antaa periksi… Täydelliset hotelliaamupalat, hotellihuoneiden/villojen viimeisen päälle olevat varustelut nopeine nettiyhteyksineen, hintaan kuuluvat vedet, hedelmät ja suklaat/keksit, mahdolliset kyyditykset tai joogatunnit yms. ovat yleensä sitä luokkaa Balilla kalliimmissa hotelleissa, että tuntuu, että yö maksaa nopeasti itsensä takaisin.

Yksi näistä meidän reissumme hintavammasta päästä olevista hotelleista oli The Ubud Village. Paikka oli meidän molempien ehkä lempparein sen tunnelman takia. Vaikka Ubudin keskusta ei ollut kaukana, tuntui kun olisi mennyt ihan omaan rauhalliseen maailmaansa keskelle luontoa. Täällä sain nauttia oman tilavan villan rauhasta oman altaan kera, mutta kuitenkin hyödyntäen resortin moninaisia palveluita. Olimme täällä vain yhden yön, mutta koko reissun ajan puhuttiin, että mennäänkö vielä toiseksi. :)


We stayed one night at The Ubud Village Resort & Spa. It was one of my favorite places during our trip. Such a calm and beautiful environment! ♥


Tallenna

Leave a comment

6 kommenttia

  • Hej och god morgon från Zurich! Altsa jag vill bara åka till samma plats, härliga bilder! önskar dig en underbar start på veckan! Titta gärna in pa min blogg om du vill ha lite inspiration. Kram //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

  • Heips! Upeita kuvia! Välittyy ihanan rento tunnelma ja uskomaton tyylikkyys.

    Sitten toinen asia. Halusin kirjoittaa tällaisen pienen kiitosviestin. Luin tässä pari päivää sitten sun ajanhallintaan ym. liittyviä postauksia ja oli pakko tulla kommentoimaan, sillä sain niistä ihanan oivalluksen. Olen itse yrittäjä ja myös bloggaaja, joten ajanhallintaan on kiinnitettävä paljon huomiota ja välillä kiire tulee ja tuntuu et kaikki kaatuu päälle ja elämä on vaan suorittamista. En muista nyt tarkkaan mikä postaus oli kyseessä, mut yks juttu jäi kyllä niin hyvin mieleen. Kirjoitit jotenkin, että liikunta on sulle vapaa-aikaa, ei yksi suoritettava velvollisuus muiden joukossa ja tästä sain ahaa-elämyksen! Näennäisesti noin pieni juttu, mutta heti tuli jotenkin parempi fiilis liikkumiseen kun vaan ajattelee sen eri tavalla. Käytän nyt sanaa mindset, kun en tiedä hyvää suomennosta. Mindset ja sen muuttaminen vaikuttaa kyllä aivan älyttömästi. Asenne ratkaisee ja olit kyllä onnistunut muotoilemaan sen jotenkin niin hyvin, et sain tän oivalluksen. Kiitos tosi paljon tästä! Mahtavaa työtä muutenkin täällä blogissa. Ainiin ja jatkossa lukisin mielelläni ajanhallintaan ja terveellisen elämäntavan sekä työn yhteensovittamiseen liittyviä postauksia. Kiitos vielä! Ihanaa päivää sulle!

    • Vilma Peltonen

      Voi ihana Jaana, kiitos paljon ihanasta kommentista. <3 Tulipa tästä hyvä mieli. :) Ihanaa päivää sullekin! <3