Paikan vaihto

07.03.2017 /
   

Tänään olimme merenrannalla ensimmäistä kertaa reissumme aikana! Miten sama saari voikaan näyttää ja tuntua näin erilaiselta sisämaasta ja mereltä käsin?! Lähdimme aamulla Ubudista Nusa Dua:an ja matka tänne autolla kesti n.1,5 tuntia. Tarkoitus olisi olla täällä muutama yö ja jatkaa sitten Ganggun suuntaan ja myöhemmin ainakin Gili-saarille. Matkasuunnitelmamme ovat kuitenkin hyvin joustavat ja bookkailaan majoituksia täältä paikan päältä, joten sinänsä kaikki on vielä auki. Nyt on ihana nauttia vähän toisenlaisesta Balista!

Tänään vain tällaiset pikaiset terkut, sillä kello alkaa lähennellä jo puolta yötä täällä. Ubudista tulossa vielä muutamia postauksia ja postaus, jossa annan kaikki omat hyväksi havaitsemani käytännön vinkit Indonesian/Balin matkailuun. Pahoitteluni, että hyvinvointiin liittyvät ja syvällisemmät postaukset ovat nyt toistaiseksi uupuneet tämän reissun ajan. Huono nettiyhteys, päiväni kipeänä ja muut täältä käsin tekemäni työprojektit ovat verottaneet bloggausaikaa, mutta viimeistään kun olemme takaisin Italiassa luvassa kaikenlaista hyvinvointiteemoihin liittyvää. Ideoita ja inspiraatiota täällä ainakin saa valtavasti!! Enkä voisi väittää, ettei tämä rentoutuminenkin tee hyvää… Olen aina ollut sitä mieltä, että ollakseen luova pitäisi osata ottaa myös irtiottoja ja olla joutilaana välillä. ;)


Hello from Nusa Dua! We arrived here this morning after a 1,5 hour drive from Ubud. I saw the sea for the first time on this trip and for me this side of Bali looks and feels so different than Ubud! I really enjoy to be here at the moment. I love to see different places and areas and in Bali it’s quite easy to do. Next destinations are Canggu and Gili islands! :) ♥

Tallenna

Leave a comment

12 kommenttia

 • Sara

  Suosittelen lombokia!! Gilit on valtavan turistisia mutta air on rauhallisin. :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos vinkistä Sara! :) <3 Itse olen lukenut, että Gili Meno on hiljaisin?! Gili Menoon olemme menossa, ehkä Airilla myös vieraillaan. :) Tähän aikaan onneksi ei vielä ole sesonki, mutta voihan silti saaret olla jo turistien valtaamia. :) Katsotaan, ehkä Lombokiin pitää tutustua paremmin. ;)

   • Ei ei ei Menolle! Olin siellä viime viikolla ja koko saarella on enkä kaksi ravintolaa, siinä kaikki. Sinne tylsistyy! Airilla on kivasti tekemistä ja silti rauhallista, varsinkin nyt. Sitä voin vain suositella!
    PS. Itse postasin just kanssa Bali-vinkkini!!
    Lotta
    http://www.shelivesherdream.com

    • Vilma Peltonen

     Heii Lotta! Ihana kun kommentoit! Kävin kattoon sun blogista vinkkejä. Gili Menoa ajateltiin muutamiksi öiksi nimenomaan, koska siellä ei ole mitään. :D Etsitään paikkaa jossa olisi mahdollisimman vähän ihmisiä kuvausprojektia varten. Mutta nyt oon lukenut yhtäkkiä aika paljon negatiivista Gileistä, joten harkitaan vielä, josko mentäisiin muualle. :) Kiitos paljon vinkeistä! <3 :)

 • Päivi

  Voi Vilma, älä huolehdi siellä paratiisissa blogista tai meistä lukijoista! Itse ainakaan en kaipaa jatkuvalla syötöllä syvällistä lukemista, myös puhtaalla fiilistelyllä on paikkansa! Bali-postauksia on kiva lukea ja kuva ovat kauniita 🙂 Ps. Oot aika hot-mimmi, ihan näin heteronaiselta toiselle, pikkasen kateellisena 😀

  • Vilma Peltonen

   Haha ihana kommentti, kiitos tosi paljon Päivi! Tulipa kiva mieli tästä! ;) <3

 • Essi

  Ois kiva kuulla et mitä kaikkea oot pakannut mukaan. :) ja miten meikkaat yms. kaunistaudut siellä. Itsestä aina Aasiassa tuntuu, että oon tosi kauheen näköinen; hikinen ja punainen. Eli tyhmiä kysymyksiä, mut miten naaman hikoilua/punoitusta sais vähennettyä? :)

  • Vilma Peltonen

   Hyviä postaustoiveita Essi! Ajattelinkin, että tästä voisi tehdä postauksen, koska itse googlettelin ennen reissua vinkkejä ja nyt on tullut kyllä hyvin todettua, että mitä ei ainakaan kannata pakata mukaan ja mitä ehdottomasti taas kannattaa. Meikkipostauksen kuvasin jo tänään. Se tulossa asap! ;)

 • Amalia

  Heippa! Oltiin Balilla tammikuussa ja oli pakko tulla antamaan vahva suositus Gili Airin Airbnb -majoitukselle nimeltä Atoll Haven. Maailman ihanin piilopaikka <3

  • Vilma Peltonen

   Kiitos paljon Amalia! Laitan vinkin mieleen, jos päädytään Gileille. Nyt ollaankin alettu yhtäkkiä kääntyä Nusa Lembongan puoleen. ;)

 • Onpa upeita ja raikkaita kuvia! :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos! :) Täällä kyllä on helppo ottaa hyviä kuvia. Nämä räpsittiin parissa minuutissa, mutta valo ja sävyt, puhumattakaan taustasta tekevät kuvaamisesta täällä niin paljon helpompaa! :) <3