Joulukirja

12.11.2016 /
joulukirja_1 joulukirja joulukirja3 joulukirja_vilmap joulukirja_3

Kuten ehkä huomasitte, blogini oli eilen alhaalla. Aina yhtä ihana herätä aamulla siihen, että blogiin ei pääse ja kaikki on ”kadonnut”. Blogissa on muutamia pikkuvikoja ulkoasussa vielä viikonlopun, mutta ei anneta sen häiritä. Eilen tuli pidettyä siis pakosta postaamisesta vapaata ja juuri sopivaan aikaan posti kyyditti tänne ylläripaketin. Paketista löytyi kahden inspiroivan, ihanan ja lahjakkaan naisen, Riikka Katinkosken ja Virpi Mikkosen, Joulukirja. Kaunis, tunnelmallinen ja houkutteleva kirja, joka sai minut rauhoittumaan teekupin ääreen – ja vei levolliseen joulutunnelmaan.

Tänä vuonna suuntaan todennäköisesti Suomeen joulunviettoon ja nyt, kun kirjan myötä aloin fiilistellä joulua, olen tosi innoissani. Joulukirjasta löytää paljon ideoita omiin jouluvalmisteluihin aina yksinkertaisista koristeluista, lahjoihin ja hyvän olon herkkuihin. Kokeilulistani kärjessä ovat ainakin mausteinen kurkumalatte, piparkakku-smoothiekulho ja kookos-kahvikuorinta. :)

VP2

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Leave a comment

2 kommenttia

  • Piparkakkusmoothie kuulostaa hurjan hyvältä, nam!

    Kookosöljystä ja kahvista tein minäkin joskus kuorintoja, mutta lopetin sen kun en ollut varma miten hyvää moinen tekee kodin putkistolle. :) Kookosöljy kun täytyy heittää roskikseen viemäristä huuhtelun sijaan, niin ei varmaankaan tee hyvää huuhtoa sitä kuorinnan mukana viemäriin. :)

    • Vilma Peltonen

      Joo piparkakku+ smoothiekulho… pakko olla hyvää! :D <3 Toi on kyllä hyvä pointti kookosöljyssä. Pitäisi varmasti paperilla pyyhkiä iholta suurin osa ja laittaa biojätteeseeen...