My favorite Raw Cake Recipes

12.11.2015 /
Raw Cake Recipes by Vilma P.

Viikonloppu lähestyy, jee! Minulle on muotoutunut yhä enemmän viimeisen vuoden aikana tapa, että syön maanantaista perjantaihin lähes poikkeuksetta terveellistä arkiruokaa (tapauksessani gluteenitonta, maidotonta ja sokeritonta). Toki muutamat palat raakasuklaata mahtuu sinne tänne tai jos on juhlat niin ei minulla ole mitään ongelmaa joustaa tästä. Näin kuitenkin viikonloput tuntuvat vielä enemmän viikonlopuilta, koska silloin herkuttelen sitten vapaasti.

Makuni vain sattuu olemaan aika terveellinen ja lähinnä herkutteluni on raakakakkua, gluteenitonta banaanileipää, kaurapuuroa, thaimaalaista noutoruokaa, pari lasia punaviinia, banaanipannukakkuja tms.. Meille on muotoutunut kuitenkin pieni perinne sunnuntaiaamuksi poikaystäväni kanssa. Vastapäätä kotiamme on aivan ihana teehuone, josta saa maailman parhaita skonsseja. Mikään ei ole parempaa kuin hidas sunnuntaiaamu, haudutettu tee, vastaleivotut lohi-kananmuna bagelit ja jälkiruuaksi skonssit voikreemillä ja hillolla. ;)

Raakakakut ovat ehdottomat suosikkiherkkuni omista leipomuksistani ja ajattelinkin koota blogistani löytyvät muutavat helpot ohjeet yhteen:

1. Helppo Mangoraakakakku
2 .Superhyvä porkkanaraakakakku
3. Too Delicious Lime Raw Cake
4. Jälkiruuaksi omenaraakakakut laseissa


The weekend is approaching, jey! My habit has been for several years now to eat very healthy from monday to friday (in my case gluten, diary and sugar free). Of course I have a few raw chocolate bites also in the middle of the week or if I have a party that I’m attending to, I have no problems to be flexible on this. Like this my weekends feel even more like weekends because I let myself eat whatever good I want to if I feel like it.

My taste happens to be pretty healthy anyway and usually if I want to have something good I would have, raw cake, gluten free banana bread, porridge, thai take away, few glasses of red wine, banana pancakes etc.. Although we have shaped a little tradition with my boyfriend on sunday mornings. On the opposite side of the road near our home there is a lovely award winning tea room where you can get the best scones ever. Nothing is better than a slow sunday morning, tea, freshly made smoked salmon and egg bagels and scones for dessert with clotted cream or jam. ;)

Raw cakes are my favorite from what I make myself so I thought about sharing a few simple raw cake recipes that can be found on my blog. One of them has a translation in English: Too Delicious Lime Raw Cake


VP2

Leave a comment

2 kommenttia

  • Olen tehnnyt muutamia raakakakkuja itsekin. Yleensä suklaisia versioita avokadosta. Nyt menee tuo lime-kakku testiin! Kiitos näistä.

  • Chocolate pumpkin brownies, nuff said. I m looking forward to another year chock full of delicious and healthy raw vegan recipes!