A Great Book and Lunch

27.03.2015 / ,
_MG_0121_MG_0106

Kuvassa kirja, jonka nimi kuvaa paitsi sisällön teemaa, myös itse lukukokemuksena : Paras. Okei, paljon sanottu, mutta kirja on tosi hyvä. Jos haluaa lukea jotain kannustavaa ja jotain, mikä rohkaisee astumaan epämukavuusalueillesi, suosittelen tätä. Uskon tämän kirjan vetoavan hyvin monenlaisiin lukijoihin ja itse asiassa moni lähipiiristäni on lukenut kirjan ja pitänyt siitä kovasti. Kirja on nopealukuinen, mutta ei kuitenkaan itsestään selvää asiaa niillekään, jotka lukevat paljon tämän tyyppisiä kirjoja.

Olen ollut jo vuosia sitä mieltä, että suurin osa ihmisistä alisuoriutuu ja emme käytä läheskään koko potentiaaliamme. Meistä olisi niin paljon enempääkin, jos uskoisimme itse siihen. Tämä kirja auttaa saamaan itsestä kaiken irti ja vähän ennemmän… Kirjan on siis kirjoittanut mentaalivalmentaja ja Norjan suosituin puhuja Erik Bertrand Larssen. Hän auttaa työkseen mm. huippu-urheilijoita ja liike-elämän johtoa tavoitteidensa saavuttamisessa. Kiitos vain äitilleni tästäkin kirjavinkistä.. ;)

Kuvissa myös hyvin tyypillinen lounassalaattini. Rakastan paistettua lohta, joka on maustettu soijakastikkeella ja paahdetuilla seesaminsiemenillä! Nam! Mukavaa perjantaita! :)

 

// If you want to read something encouraging and something that inspires to step outside of comfort zone, I recommend this book: Bli best med mental trening (orginal version). The book is written by a Norwegian mental coach Erik Bertrand Larssen. He helps  professional athletes, business managements and just ordinary people trying to achieve. In my opinion the majority of people are underachivers and we don´t use our full potential. We could be so much more if we believed in ourselves. This book will help you get the most out of yourself. In the pictures there is also my very typical lunch salad. I love the fried salmon flavore with soy sauce and roasted sesame seeds! Yum! Have a nice Friday! <3
vp

Leave a comment

4 kommenttia

 • suskki

  Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo kirja! Olen myös kuullut paljon hyvää (kylläkin hyvin erilaiselta taholta) Nice is just a place in France kirjasta, jonka pointti on How to Win at Basically Everything :D Oletko sen jo ehtinyt lukemaan? :)

  • Vilma Peltonen

   Hei Suskki, kiva kuulla!! Ja kiitos tosi paljon kirjavinkistä!! Katsonkin keskiviikkona löytyiskö tota lentokentän kirjakaupasta luettavaksi lennolle! Kuulostaa mielenkiintoiselle. :)

 • Howdy I am so grateful I found your webpage, I really found you by mistake,
  while I was looking on Google for something else, Regardless
  I am here now and would just like to say many thanks for a
  remarkable post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have book-marked it and also included
  your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent b.