Healthy Happy Family life

17.01.2015 / ,
_MG_8228v

Ennen joulua minulla oli ihan huikean ihana kuvauspäivä yhden perheen parissa. Minua pyydettiin kuvaamaan kuvitusta erästä projektia varten ja tapasin sen puitteissa niin hurmaavan perheen, että heidän luvallaan halusin jakaa kuvia tänne blogiinkin. Jaoin kuvat kahteen osaan kuvien fiiliksen mukaan ja tässä postauksessa ensimmäiset kuvat. Suosittelen seuraamaan perheen äidin Tiinan pitämää instagramtiliä @myberryforest, koska itseäni hän ainakin inspiroi värikkäillä, upeilla ruokakuvillaan joiden teksteistä paistaa hyvä olo ja intohimo ravintoasioihin. Minusta on aina hienoa, jos pienten lasten äiti löytää ratkaisuja terveelliseen arkiruokailuun, niin että siitä tulee normaali osa elämää.

Oli jännittävää ja hauskaa hypätä aluksi ventovieraan perheen keskelle päiväksi kuvaushommiin. Pienten lasten kuvaaminen on aina arvaamatonta, puhumattakaan kuvauslokaatiosta, jota ei ole aikaisemmin nähnyt ja joka marraskuun lopun pimeydessä ei ole se valoisin. Kaikki meni mielestäni kuitenkin tosi hyvin ja alku ujostelun jälkeen sain aivan uskomattoman iloiset lapsimallit kuviin. Kuvia oli paljon paljon enemmän, mitä näihin kahteen postaukseen laitan, mutta toivottavasti teillekin välittyy näistä hyvää mieltä lauantaihin! :)

_MG_8265v_MG_7672_MG_7675m_MG_7689L
10_MG_8158b_MG_7653 _MG_8370m t3 tiina2_MG_8166b
poika1
_MG_8240V
poika

Hyvää viikonloppua!! :)
vp

Leave a comment

5 kommenttia