Schoolgirl Style

17.10.2014 /
IMG_3100 copy1IMG_2948 copy copyIMG_3057 copy1IMG_2981 copy copy shoesIMG_2947 copylondon

Pidän kovasti minihame-neule yhdistelmästä. Oikeastaan mielestäni ainut tapa pukea näin lyhyt hame on yhdistää se johonkin peittävään ja ehkä vähän konservatiiviseen. Nämä kuvat otettiin Lontoossa ja kun taustaksi valikoitui vielä vaaleaa kampusta muistuttava rakennus, tuli tästä tällainen koulutyttö look. Kouluun en tällä hetkellä kyllä kaipaa. Mikä on sinänsä uutta, koska yleensä olen ollut jo kesälomien puolessa välissä valmis kouluun ja pidemmät tauot ovat aina saaneet kaipaamaan koulukirjoja. Nyt en kaipaa mitään. Täällä Italiassa on siis kaikki hyvin.♥

Pääosin päiväni koostuvat treenistä, kirjoittamisesta, kuvankäsittelystä, ruuanlaitosta ja maileihin yms. vastaamisesta. Samasta kuin Suomessa arki. Silti tämä tuntuu juhlalta ja mietin varmaan kaksikymmentä kertaa päivässä, kuinka onnekas, kiitollinen ja onnellinen olen tästä. Tähän asti en ole liikkunut kauppaa tai treenikenttää pidemmäksi, mutta huomenna pääsen Venetsiaan oopperaan. En ole koskaan ollut oopperassa, joten odotan innolla!! :)

Dress Zara
Shirt River Island
Knitting Cheap Monday
Shoes Vagabond
Scarf COS
Bag Tila March

aboutsivu

Valokuvaus Marika Valdez /Kuvankäsittely Vilma P.

Leave a comment

7 kommenttia

 • Nina

  Miä ihme pitkä röpelö/suonirykelmä menee sun vasenta jalkaa pitkin? Näkyy ekassa kuvassa parhaiten mutta vähän myös muissakin…

 • Riikka

  Ihana asu, ja tosi kiva kun oot näissä kuvissa aidon hymyilevä etkä niin ”mallimainen”(taisit kirjoittaa tästä jossain postauksessa?), jatka samalla tavalla! Sulla on muutenkin tosi inspiroiva tyyli, tosi kiva jos teet jatkossakin enemmän asupostauksia!

 • Hanna

  UPEITA kuvia! Ihastuttava asukokonaisuus ja kuvat on ihanan luonnollisia. Heittämällä parhaat asukuvat hetkeen! :)

 • I just want to tell you that I am just newbie to blogging and absolutely liked you’re website. Very likely I’m want to bookmark your site . You definitely have outstanding well written articles. Appreciate it for sharing your webpage.

 • I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later on. Many thanks