Happy

30.08.2013 /

Pääsinhän vielä tänään korkkaamaan MyCosmon! Huomenna juttua taas hyvinvoinnista ja myöhemmin lisää kuvia eilisen juhlista. Tänään halusin jakaa blogissani mahtavan mainoksen, joka kuvattiin kesällä. Pienen minusta kootun pätkänhän näitte jo viime viikolla, mutta tästä pitemmästä videosta välittyy ehkä paremmin se hyvä fiilis, mikä itselläni (ja muilla) tästä uudesta sivustosta on. :)

Eilinen oli huikea! Siitä kuvien myötä lisää myöhemmin, mutta pakko sanoa, että nyt kun olen viettänyt muutaman päivän tiiviisti MyCosmolaisten kanssa, tuntuu tämä jo yhdeltä pikkuperheeltä. Ihanaa! Toivottavasti olette löytäneet tänne uusille sivuille hyvin -varmasti nämä käyvät pikkuhiljaa teille lukijoillekin tutummaksi. Jotkut jutut tulevat vielä selkiytymään ja kun blogin seuraamisjutut saadaan kuntoon, niin olen varma, että itse aivan asun täällä.. :)

Postausideoita/kuvitusta on odottamassa jo paljon. Muutama asukuva on tulossa, juttua ihosta, suklainen raakakakku -juttu, gluteenittoman munakasrullan ohje, uuden personal trainerini esittely, jumppakuviani, uudet superfood ihastukseni, terveelliset helpot makupalat -juttu jne. Ja postaustoiveita saa aina esittää!

Mukavaa viikonloppua!!

xVilma

Leave a comment

4 kommenttia

 • Maria

  Huippua, postausideat kuulostavat tosi hyviltä! Odotan jo innolla. :)

 • laura

  palan halusta tietää mistä teidän vaatteet on näissä promoissa, etenkin tuo päälläsi oleva musta kauluspaita! :D

  • Vilma Peltonen

   Voi apua, kiva kun pidät niistä, mutta minulla ei ole hajuakaan mistä vaatteet ovat (siis videoissa ja ryhmäkuvissa). Osa on kyllä meidän omia, mutta osa stylistin tuomia ja en muista mistä ne vaatteet ovat. :/ Valitan. Itsekin pidin kovasti tuosta mun mustasta paidasta! :)