Vuosi 2013, osa 1/3

12

Thoughts

26.12.2013

Meillä täällä vietetään vielä joulua täysin rinnoin. Jouluateriaa valmistetaan ja osa lahjoista on jakamatta. Kun on monta paikkaa, joulu venyy aika pitkäksi. 😉 Aion pyhittää nämä päivät tietokoneen sijaan perheelle, sukulaisille, keskusteluille, pelailulle ja yhteiselle laatuajalle, mutta tulin moikkaamaan teitäkin yhden aikaisemmin valmistelemani postauksen verran.

Mielestäni jokaisen vuoden lopulla on kiva miettiä kulunutta vuotta. Usein siitä tulee kiitollinen olo ja huomaa, mitkä asiat ovat jääneet mieleen – mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä. Meillä kotonakin käytiin eilen kierros läpi. Jokainen sanoi kuluneen vuoden kolme kohokohtaa ja yhden tavoitteen tulevalle vuodelle. Kannustankin jokaisen miettimään näitä asiota. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään elämäänsä.

Kirjoitin viime vuoden tammikuussa postaukseen näin:
”Olen listannut asioita, joita unelmatyöni pitäisi sisällään. Kolme tärkeintä tuntuvat olevan luovuus, ideointi, itsenäisyys ja melko tärkeänä pidän myös sitä, että saan itse ainakin vähän määritellä työaikaani.  Joku varmasti ajattelee, ettei työn kuulukaan olla niin kivaa: ”Työ on työtä ja sitä tehdään elannon takia. ” Olen kuitenkin sitä sukupolvea, jolle on myös opetettu, että parhaita työntekijöitä ovat ne jotka tekevät työtä kutsumuksesta. Siinä voittavat kaikki. Työ on myös niin suuri osa elämää, että haluan sen olevan haastavaa, inspiroivaa, innostavaa ja palkitsevaa.”

Enpä olisi tammikuussa 2013 ikinä uskonut, että tämän vuoden aikana löydän sen unelmieni työn. Melkein 23 vuotta olin täysin tietämätön siitä, mitä haluaisin työkseni tehdä. Ja samana vuonna kun määrittelin ja mietin asiaa ajan ja paperin kanssa tarkemmin, löysin unelmieni työn. Olen siitä hyvin hyvin kiitollinen. Tässä tämän vuoden blogin neljä ensimmäistä kuukauttani. Toivon, että tämä ennen kaikkea inspiroi teitäkin miettimään omaa vuottanne. 🙂

TAMMIKUU

Yksi viikonloppu meni Turussa ja yksi viikonloppu häämessuilla mallina. Ihastuin ruusukaaliin. Valokuvasin ehkä parhaat testikuvani. Treenasin personal trainerin kanssa tammikuussa noin kerran viikossa ja tajusin, että olen treenannut aikaisemmin ihan tehottomasti. Mallihommien paras kuukausi ja sain pari uutta isoa asiakasta. Löysin hiusöljy Moroccanoilin, joka on yhä päivittäisessä käytössäni. Postasin blogini ensimmäiset asukuvat. Lilyn blogini sai toimitus tykkää -leiman ja blogiani nostettiin Lilyssä ahkerasti. Päätin, että yritän vaihtaa pääainettani ja pyrkiä valtiotieteelliseen.

 

HELMIKUU

.. oli vuoden hiljaisin blogikuukausi. Vietin ihanat 10 päivää Koh Samuilla lomaillessa ja se oli yksi vuoden kohokohdista. Sain tietää olevani Aussien Blog Awardseissa ehdokkaana New comer  sekä lukijoiden valinta -sarjoissa. Aloitin lukemaan pääsykokeisiin. Aloin elätellä tosissani toiveita blogilla työllistymisellä. Blogini pääsi Trendi-lehden sivuille.

 

MAALISKUU

Kirjoittelin blogissa vielä Thaimaan reissusta ja otin ison kynnyksen tuomalla esiin poikaystäväni. Tosin pointti oli haastatella valokuvaajaa valokuvaajan ammatista. Luin innoissani Puhdas keho –kirjaa ja vietin jonkun sortin detoxia. Juhlin 23-vuotis synttäreitäni todella pienimuotoisesti ja photoshoppailin järkyttävän paljon. Kokkasin poikaystävälleni kolmen ruokalajin meksikolaisen illallisen. Tapasin Miinan ensimmäistä kertaa MyCosmon tiimoilta.

 

HUHTIKUU

Alku vuonna tehty Cosmon haastattelu julkaistiin, jossa haluttiin mallin näkökulmaa juttuun ” kehoni on työkaluni”.  Vietin paljon laatuaikaa ystävieni kanssa mm. Klaus. K:n fashion brunssilla. Vaalensin hiuksiani ja olin todella iloinen muutoksesta. Luin tietysti yhä pääsykokeisiin ja samalla suoritin filosofian kursseja. Kirjoitin suositun postauksen pääsykokeisiin valmistautumisesta.

Löysin Bik Bokin yhdeksi suosikkivaatemerkikseni ja kokkasin ensimmäistä kertaa kuuluisaa avocadopastaa. Ilmoittauduin naisten kympille ja treeni- sekä blogimotivaatio oli huipussaan. Elin lähes kasvisruokavaliolla. Tein ystävälleni kampauksen juhliin ja juhlin itse Aussie Blog awardseissa, vaikka palkintoa ei tullut. Shoppailin kirpputoreilla ja vietin pääsiäistä muun muassa pääsiäismunia maalaten isolla  ystäväporukalla. Huhtikuu oli mukavaa tavallista arkielämää.

Jatkoa luvassa!

Nyt menen vaihtamaan taas kerran juhlamekon päälle. Voikaa hyvin! 😉

xVilma