Tuesday Thoughts #3

18

Thoughts

24.01.2017

• Raakasuklaa. Olen syönyt sitä lähiaikoina ihan liikaa… 😉 Meidän auto on korjaajalla (joka on kyllä vähän tekosyy siihen, että emme ole päässeet kunnon kauppaan), mutta viime päivinä meidän jääkaapissa ei ole ollut melkein mitään tuoretta. Olenkin syönyt joka päivä ainakin yhden patukan raakasuklaata ja laittanut sitä jopa puuron päälle (on muuten hyvää, kun se sulaa kivasti päälle). Lupailin vastata toivomuksiin ja tehdä blogiin jossain vaiheessa ruokapäiväkirjaa, mutta viime päiviltä tulisi aika köyhää näytettävää: raakasuklaan lisäksi lähinnä kaurapuuroa, riisikakkuja, kahvia, kananmunia ja smoothieita, jotka pohjautuvat valmiisiin vegaanisin superfood-sekoituksiin.

• Täällä Italiassa on ollut ihan käsittämättömän aurinkoista. Koko reilun viikon ajan aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta ja päivisin lämpötilat ovat nousseet jopa +11 asteeseen. (Ja silti jäätä ja lunta on siellä täällä… mikä on mielestäni vähän outoa. :D)

• Olen tullut siihen tulokseen, että nilkkapainot ovat paras hankkimani treeniväline kotiin (joogamaton lisäksi). Puntit nilkoissa saa tehtyä tosi tehokkaan jalka- ja pepputreenin.

Musla.fi on ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani, mutten ole koskaan muistanut asiaa täällä mainita. Jos kyseisen blogi ole vielä tuttu kannattaa mennä lukemaan.

• Valitettavasti juuri nyt ei ole hirveästi sen syvempiä ajatuksia jaettavaksi. Mielessäni ovat enemmänkin reissuun pakkaaminen ja pyykkääminen… Mutta aion pitää tästä postaussarjasta sitkeästi kiinni! Ehkä ensi viikolla on enemmän ajatuksia jaettavaksi, kun kirjoittelen toiselta mantereelta. 🙂


Random thought’s of the day…

• Raw chocolate, I’ve eaten too much of it during the last few days… 😉 Our car is getting repaired and we haven’t been able to move around much so there is hardly any fresh food in our fridge! I’ve eaten every day at least one raw chocolate bar and put it on top of porridge too (it’s good, when it melts nicely on the top). 😉 I promised to respond to the wishes and do a blog post about my a food diary, but in recent days it would look very poor. Besides of raw chocolate: oatmeal, rice cakes, coffee, eggs and smoothies, which are based on vegan superfood drinkable meal.
• It has been amazingly sunny here in Italy. Throughout this week the sun is shining, clear blue sky and daytime temperatures have risen to up to 11 degrees. (And still there is ice and snow here and there and I think it’s weird. 😀 )
• I’ve come to the conclusion that ankle weights are the best home workout equipment (in addition to yoga mat) that I have.  With those I can do a very effective leg and butt workouts.

• Musla.fi is definitely one of my favorite blogs and I wanted to recommend it, but unfortunately it’s only in Finnish.
• Being honest right now, I don’t have such deep thoughts to share. I’m thinking more of the packing and laundry… but I want to cling to this post series. Maybe next week when I will write in a new environment from another continent! 😉