Tuesday Thoughts #2

22

Thoughts

17.01.2017

Viime viikolla aloitettu postaussarja sai yllätyksekseni tosi kivan vastaanoton, joten jatketaan tätä! 😉

• En muista, koska olisin ollut näin inspiroitunut töistä kuin viimeisen viikon aikana. Uskon se johtuvan yleisestä hyvästä fiiliksestä (+ siitä, että olen ottanut taas aikaa lukemiseen –kuten viime viikolla itselleni lupailin).  Kuukausi Suomessa teki minulle yleisesti hyvää, koska sain pitkästä aikaa nähdä kunnolla ystäviäni, kollegoitani ja perhettäni. Nyt olo on onnellinen, sellainen, että osaan taas nauttia ulkomailla asumisesta täysillä, enkä kaivata Suomeen. Muutenkin se, että kevättä kohti mennään ja tämä vuosi näyttää minulle ehkä mielenkiintoisimmalta ikinä, lisäävät innostuneisuuttani. Ostin sunnuntaina lentokentältä kirjan, jonka sisällön sanoma lyhyesti on, että onnellisuus tuottaa menestystä – ei toisin päin. Tämä hyvä fiilikseni heijastuu myös siihen, että olo on luova, inspiroitunut ja tuottelias, joten uskon aika vahvasti tähän kirjan pointtiin… Mutta kirjasta tulossa varmasti enemmänkin blogiin, kunhan saan sen luettua.

• Kävin viime viikolla pitkästä aikaa Hot Bikram –tunnilla ja vaikka yleensä olen suosinut joogassa Astangaa, Vinyasa Flowta ja Yin -joogaa, alkoi nyt Bikram houkuttaa…. Monesti olen alkanut voida vähän pahoin 90 minuutin tunnilla, jossa huoneen lämpötila on +38 astetta, mutta nyt olo oli koko ajan loistava – ja haluaisin jo päästä uudestaan vastaavalle tunnille. Ymmärrän, miksi monet jäävät koukkuun tähän samaa 26:tta asanaa toistavaan harjoitukseen…

•Päätin viikko sitten, että alan pitää instagramtiliäni enemmän reaaliaikaisena ja dokumentoida päivän fiiliksiä, ajatuksia ja menoa myös kuvatekstin muodossa. IG MyStory tai Snapchat ei ole niin juttujani ja oma tilini toimi viime vuoden enemmän referoiden blogipostauksia tai ollen portfoliomainen. Tänä vuonna instastani (@vilmape) voi siis blogiakin enemmän seurata, missä menen ja mitä teen…

•Kynteni ovat ihan kaameassa kunnossa… En tiedä johtuuko se siitä, että parin kuukauden reissailun aikana ravintolisät ovat jääneet lähes syömättä vai kylmästä ja kuivasta ilmastosta?! Auringossa, kun saan luonnollista D-vitamiinia, kynteni ainakin kasvavat aina nopeasti… Onko muilla samoja havaintoa, että kynnet katkeilevat ja eivät kasva hyvin talvisaikaan? Pitää ainakin aloittaa syömään taas joka päivä biotiinia.


Random thought’s of the day…

• I’m very inspired by work at the moment! And I think it’s because I’m really happy. Spring is coming, new exiting things planned and I just got to spend time with my family, friends and colleagues after a long time. I read a book which point is ”Happiness bring success”. I believe in this, because always when my feeling is great I’m more creative, productive and inspired.
• Last week I took a Hot Bikram class in Helsinki and I really loved it this time (sometimes I start to feel sick because of doing yoga for 90 minutes in +38 degrees). Now I’m hooked into it in some way, because I would like to really go there again!
• I decided to start updating my IG account @vilmape more in real time, not just doing it like portfolio etc..
• Have you noticed that in winter time your nails are in bad condition? Mine are terrible and I just wonder if is’t more because the two months of travelling and I haven’t eaten that much food supplements for example like biotin. Or is it more lack of sun and D-vitamin, cold and dry air?!