The Blog Awards Finland

19

Wellness

24.09.2015

blogawards

Lähden loppuviikosta Suomeen ja kerrankin pääsen osallistumaan blogigaalaan, jossa olen ehdolla. Jee! Nyt kun asun Englannissa, näen aika harvoin muita bloggaajia, saati että ikinä Suomen reissuillani ehtisin osallistua pressitilaisuuksiin tai tapahtumiin. Nyt odotankin ensi viikon perjantain gaalaa, että näen pitkästä aikaa kaikkia ihania kollegoita ja työtuttuja. Mielenkiintoista on myös nähdä, miten ensi kertaa järjestettävä The Blog Awards Finland on toteutettu.

Minusta tässä palkintogaalassa on se kiva, että kategorioita on jopa 11 (muoti, kauneus, ruoka, perhe, sisustus, sport, matka, lifestyle, kulttuuri ja yhteiskunta, hyvinvointi ja terveys sekä vlogit), eli eri aihealueet on huomiotu tosi hyvin. Hyvinvointitrendi sekä blogien aihealueiden laajentuminen näkyy ehkä siinä, että vielä blogiurani alussa en olisi voinut kuvitellakaan, että gaalassa palkittaisiin erikseen treeni- ja hyvinvointiblogit. Itse koen, että blogini edustaa juuri kokonaisvaltaista hyvinvointia ja on hienoa, että tämä kategoria huomioidaan erikseen. Tuomaristo on siis valinnut jokaiseen kategoriaan viisi finalistia ja oma blogini on ehdolla vuoden parhaaksi hyvinvointi- ja terveysblogiksi. Kategoriaa ja kriteereitä kuvaillaan näin:

Hyvinvointi- ja terveyskategoriassa parhaana palkittava blogi antaa lukijalleen vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Blogissa etsitään tasapainoa ja voimaa elämään eri teemojen kautta: mukaan mahtuu niin voimaannuttavia mietelauseita, lempeitä treenivinkkejä, terveysherkkuja kuin monipuolista tietoa terveydestä.

  • vinkkejä sekä henkiseen että fyysiseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin
  • pyrkimys aktiiviseen mutta tasapainoiseen elämään 24/7 – muttei kuitenkaan tuomitsevalla tavalla
  • terveellisyys voi näkyä myös lautasella ja blogissa resepteinä
  • pehmeämpi ote vs. Sport-blogin urheilullinen lähestyminen

 

together more kopio

Lukijat saavat äänestää vielä viikon loppuun asti jokaisessa kategoriassa voittajaa. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Pro Rajala tuotepaketti, lahjakortti Hotelli Torniin ja liput gaalaan. Kiitos paljon kaikille, jotka äänestävät! Mutta tuli tunnustusta gaalassa tai ei, niin pääasia, että teistä niin moni pysyy matkassa mukana päivä toisensa jälkeen. Kiitos siitä! 🙂 <3

Äänestää voi tämän linkin takana.

vp2